Reign of Empires – Epic Battle Tactics RTS’yi BlueStacks ile PC’de Oynayın

Reign of Empires – Epic Battle Tactics RTS Game, Android ve iOS mobil cihazlar için özel geliştirilen, indirip yükleyebileceğiniz bir mobil oyundur. Reign of Empires’da imparatorluğunuzu kurabilir ve medeniyetleri fethedebilirsiniz. Bu strateji savaş oyunu, tarih boyunca rakip ulusları hakimiyet için bir savaşa sokuyor. Oyunda sadece siz bu uluslardan birini zafere götürebilirsiniz. Krallıkları fethedin ve sekiz büyük ulustan biri olarak medeniyetler inşa edin. Medeniyet geliştirin, karşıt uluslara karşı savaş açın ve medeniyetinizin tarihinden ulusal hazineler toplayın. Kaynaklarınızı büyüterek ve yöneterek medeniyetinizi inşa edin. Bronz çağından modern çağa kadar ulusunuzun tarihini inşa ederken medeniyetleri fethedin ve dünyayı keşfedin. PvP maçlarında ordunuzun gücünü diğer oyunculara karşı test ederek krallıklar ve lordlarla savaşın. Karşıt orduları fethedin ve ulusunuzun en iyisi olduğunu kanıtlayın veya her türlü tehdidi savuşturabilecek bir ittifak kurun! Oyunu BlueStacks ile oynayarak PC’nizin büyük ekranın 4K oynarken, klavye ve mouse ile de oyuna dilediğiniz gibi yön verin.

Multi-Instance Yöneticisi

BlueStacks’in öne çıkan özelliklerinin başında Multi-Instance yani Çoklu Oturum Yöneticisi gelir. Reign of Empires – Epic Battle Tactics RTS Game oyununu PC’nizde BlueStacks ile oynarken PC’nizin performansına bağlı olarak dilediğiniz kadar çok oturum açabilirsiniz. Bu oturumların her birinde oyunu farklı karakterlerle açabilir ve her birini ayrıca geliştirebilirsiniz. Bu size onlarca avantaj sağlar. Kombo Tuş ile her birine ayrı görevler atayabilir ve karakterlerinizi ayrı ayrı kasabilirsiniz.

Oyuna Özel Geliştirilen Kontroller

BlueStacks’in sağladığı bir diğer avantaj da oyunlara özel geliştirilen kontrollerdir. Size her bir oyunda sayısız avantaj sağlayacak kontroller geliştirilmesidir. Her bir oyuna özel kontrol, saldırı vb. konfigürasyonu geliştirilir. Bu ayarlar da oyunda bir kaç adım ileride olmanızı sağlar. Reign of Empires’a özel siz de dilediğiniz kontrolleri geliştirebilirsiniz. Hazır kontrolleri kullanabilir ve siz oyuna özel kontroller geliştirebilirsiniz. Hemen bir ordu kurun ve dünyayı fethedin

Yüksek FPS

BlueStacks App Player, size 90FPS’ye varan akıcılıkla görüntü kalitesi sunar. Farklı oyunlar için farklı FPS desteği sunan BlueStacks ile 4K kristal seviyesinde görüntü elde edebilirsiniz. PC’nizin büyük ekranında Reign of Empires – Epic Battle Tactics RTS Game oynarken tüm detaylara hakim olabilir ve rakipleriniz karşısında avantaj elde edebilirsiniz.

Reign of Empires – Epic Battle Tactics RTS Game’i BlueStacks ile Oynayın

BlueStacks, Google Play Store’da yer alan tüm mobil Android oyunlarını PC’nizde klavye ve mouse ile büyük ekranda oynayabileceğiniz bir oyun platformudur. BlueStacks ile oynayarak rakiplerinize karşı büyük avantaj elde edersiniz. BlueStacks size ayrıca keymapping, macrolar, yüksek FPS, çoklu oturum/hesap, oyuna özel kontrol ve gelişmiş grafik ayarları gibi onlarca avantaj sağlar. Bu sayede siz de tüm rakipler karşısında kazanan olursunuz.