Rise of Kingdoms’da Medeniyet Nasıl Hızlı Geliştirilir?

Rise of Kingdoms’ta bir medeniyetin gücü ve ilerlemesi güçle ölçülür. Güç, bir uygarlığı diğeriyle karşılaştırmak için kullanılan oyun içi bir ölçektir. Ancak, daha yüksek güce sahip bir medeniyetin başka bir medeniyeti daha düşük güçle kolayca yakabileceği anlamına gelmez. Yine de, daha fazla güce sahip olmak sizi diğerlerinden önemli ölçüde önde tutar. Rise of Kingdoms’ta gücü artırmak için mücadele ediyorsanız, Rise of Kingdoms’da gücün nasıl hızla artırılacağına dair bu kılavuz kesinlikle aradığınız kaynaktır.

Rise of Kingdoms’ı BlueStacks ile PC’nizde Oynayın!

Rise Of Kingdoms’ta Güç Dağılımı

Medeniyetinizin gücü 4 faktör aracılığıyla artırılır: 

  • Bina
  • Teknoloji
  • Birlikler
  • Komutan

Yeni binalar geliştirerek ve mevcut binaları yükselterek Bina Gücü artırılır. Teknoloji Gücü, askeri teknoloji veya ekonomik teknoloji araştırılarak artırılır. Birliklerin Gücü, birlikler eğitilerek arttırılır. Komutan Gücü, yeni komutanlar kazanarak ve komutanınızın seviyelerini ve yeteneklerini geliştirerek artırılır.

Belediye Binasını Seviye 23’e Yükseltme

Belediye Binası Seviyesi 16. seviyenin altında olan Medeniyetler için, en iyisi ilk olarak 16. seviyeye kadar Belediye Binanızı yükseltmeye odaklanmaktır. Sadece Belediye Binanızı 16. seviyeye yükseltmek için gereken binaları inşa edin ve yükseltin. Belediye Binası seviyesine ulaştığınızda 16. seviye, tüm binalarınızı 16. seviyeye yükseltin, böylece ekonominiz de durmaz. Belediye Binasını 16. seviyenin üzerine yükseltmeye odaklanmaya devam ederseniz, diğer binaları ve şehrinizin diğer yönlerini yükseltmekte zorlanacaksınız. Bunun dışında, sürdürülebilir bir kaynak üretimine sahip olmanız gerekir, bu nedenle kaynak üreten binalarınızı mümkün olduğunca yükseltin.

Rise of Kingdoms’ı BlueStacks ile PC’nizde Oynayın!

Askerleri mümkün olduğunca eğitin

Eğitim kamplarınızın birkaç saat boşta kalmasına izin vermeyin. Askerleri yeniden ne zaman eğitmeye başlayacağınızı bilmeniz için alarmları kurduğunuzdan emin olun. Daha yüksek kademeli birliklerin kilidini açtıktan sonra, mevcut alt kademeli birlikleri yükseltmeye odaklanın. Daha az zaman ve daha az kaynak gerektirir. Bu şekilde, eğitim için zamanınızı ve kaynaklarınızı en üst düzeye çıkarırken Rise of Kingdoms’ta daha fazla gücü artırabilirsiniz.

Hızlandırmaları Olabildiğince Sık Kullanın

Gücü artırmanın en iyi yolu, geçen toplam dakika sayısında en iyi güç oranını sağlayan binalar veya araştırmalar olduğundan, bu oranı hızlandırmaları kullanarak daha da artırabiliriz. Rise Of Kingdoms’ta gücü artırmanıza yardımcı olması için kullanabileceğiniz 4 tür Hızlandırıcı vardır: İnşa Etme, Araştırma, Eğitim ve İyileştirme Hızlandırmaları.

Akademide Araştırma İçin Hızlandırmaları Kullanma

Özellikle Belediye Binası seviyeniz hala düşükse, Bina Hızlandırmalarını kullanmaya devam etmeyin. Bunu, Belediye Binanızı en az 16. seviyeye çıkarmak için kullanın. Oradan, diğer binaları Belediye Binası seviyenize yükseltmek için acele edebilirsiniz.

Araştırma Hızlandırmalarını yalnızca Askeri Araştırmalarda kullanın. Askeri Araştırmalarda hız artırıcıları kullanarak daha yüksek seviyeli birliklerin kilidini açmak için acele edin. Mevcut Belediye Binası Seviyenizde bulunan tüm Askeri Araştırmaları yaptıysanız, yalnızca Ekonomi Araştırmalarında Araştırma Hızlandırmalarını kullanın. Eğitim ve İyileştirme Hızlandırmaları, savaşlar sırasında çok kullanışlıdır.

Rise of Kingdoms’ı BlueStacks ile PC’nizde Oynayın!