Rise of Kingdoms Heroic Anthem Güncellemesi

Rise-of-Kingdoms heroic anthem

Rise of Kingdoms’a yeni değişiklikler ve eklemeler getiren “Heroic Anthem” güncellemesi yayınlandı. Bu güncelleme, popüler fetih oyunu RoK’a bir dizi yeni sistem ve ayar getiriyor. Bunların en önemlisi de oyunu yeniden tanımlayacak Kamp sistemi. Oyuncuların ekip oluşturup daha büyük zorlukların üstesinden gelmesinin bir yolu. Bu yeni güncelleme tamamen güçlü düşmanları ele geçirmek ve dünyanın yeni alanlarını keşfedip düşmanları fethetmek için her zamankinden daha fazla oyuncuyla işbirliği yapmakla ilgili değişiklikler sunuyor. Bu da oyunu çok daha ilgi çekici ve oynanabilir kılıyor. Bu güncellemeleri ve oyuna gelen değişiklikleri hızlı bir genel bakış için Rise of Kingdoms Heroic Anthem Güncellemesi yazımızda sizin için listeledik.

Kamp Savaşları ve Yetenek Geliştirmeleri

Heroic Anthem güncellemesindeki en önemli yenilik ve eklenti, yeni Kamp Savaşlarını ve gelişmiş birim sinerjilerini beraberinde getiren Kamp sistemidir. Bu sayede artık, ittifaklar dünyadaki dört farklı kamptan birinde birleşebilecekler. Yangın Kampı, Dünya Kampı, Su Kampı ve Rüzgar Kampı. Bu kampların her birinde en az bir krallık olacak ve görünüşe göre sadece bu durum için oluşturulmuş ayrı, benzersiz bir haritada yer alan yeni Kamp Savaşlarına katılabilecekler. Üstelik adil bir rekabet sağlamak için RoK, her ittifakın gücünü tartan ve bunları dört kampa dağıtan bir eşleştirme sistemine sahip. Bir diğer önemli değişiklik de, her kampın bir takım ittifakı ve valileri olsa da, bunlar yine de Koalisyonlar halinde bir araya gelmeyi seçebilecekler. Bu da onların güçlerini birleştirmelerine ve sürekli iletişim ve ortak bir hedef doğrultusunda çalışabilmeleri yoluyla ekip çalışmalarını daha da geliştirmelerine olanak tanıyacaktır. Bu yeni Kamp Savaşları özelliğiyle ilgili en ilginç yenilik, birliklerinizin savaştaki performanslarını önemli ölçüde artırabilecek ek komutan becerilerini kullanabilecek olmasıdır. Üstelik bu sezon çatışmaya giren birliklerin yarısı sonunda geri gelecek ve ordunuza geri eklenecek!

Oyun Modlarına İnce Ayarlar

Oyunun güncellemesinde ayrıca, onları herkes için daha erişilebilir hale getirmek ve aynı zamanda sunucudaki daha güçlü oyuncular için daha da zorlaştırmak için tasarlanan “Karavanı Koru” etkinliğinde birkaç değişiklik yaptılar. Özellikle, oyuncular için daha makul hale getirmek için hem karavanın hem de akıncıların başlangıç ​​konumunu değiştirdiler. Ek olarak, 20 yıldızlı dövüşlere ve daha fazlasına meydan okuyanlar için zorluğu da artırdılar. Son olarak, etkinlik katılımı ve yükü için de sınırlamalar getirdiler.

Madde Madde Değişiklikler

  • Farklı modlara yeni komutanlar eklendi
  • Sefere asker gönderebilme şartlarında değişiklikler oldu
  • Buff ve güçlendirmelere + puan eklemeleri yapıldı
  • İttifak Mağazasına takas eklendi
  • Oyunun geneline yeni kullanıcı arayüzü ayarlamaları ve eklemeler yapıldı

BlueStacks ile Oynarken

BlueStacks ile oynarken dikkat etmeniz gereken önemli konuların başında, güncellemeden sonra yeni bir karakter oluşturmak istiyorsanız telefonunuzla oyuna giriş yapmanız gerekmektedir. Bu önlem, hesap güvenliğini artırmak için 2 adımlı bir kimlik doğrulama türü olarak uygulandı. Tüm ayrıntıları öğrenmek için, BlueStacks ile Rise of Kingdoms “Heroic Anthem” güncellemesini indirmeniz gerekmektedir.