Rise of Kingdoms’taki Güçlü Medeniyetler

rok

Rise of Kingdoms oyununda atmanız gereken adımların başında doğru ülkeyi seçmek gelir. En başından itibaren diğer oyunculardan önde olmanız oyunun başında seçeceğiniz medeniyetlere bağlıdır.

Gelin Oynayacağınız Doğru Ülkeyi Seçmeniz için Hazırlanan Rehbere Göz Atalım!

Osmanlı

Oyundaki en güçlü medeniyetlerin başında gelir. Özellikle okçu birlikleri ve komutanları konusunda başı çeker. Okçu kullanmak istiyorsanız Osmanlı’ya gidin. Fakat oyunda yeniyseniz okçu birimleri pek fazla kullanmamanız önerilir çünkü okçular başlangıçta zayıftır, eğitildikçe güçlenirler ve eğitilmesi de pahalıdır. Bununla birlikte, oyunu ciddi bir şekilde oynamak ve biraz para harcamak istiyorsanız, Osmanlı kesinlikle sizin için en iyisidir!

Rise of Kingdoms’ı Osmanlı ile BlueStacks’te oynayın kazanan siz olun!

Çin

Çinliler’in, bina hızı% 5 fazladır. Bu da binalarınızı çok daha hızlı yükseltmenize yardımcı olur. Mümkün olduğunca diğer oyuncuların önünde başlamak  istediğiniz durumlarda bu özellikle başlangıçta faydalıdır. Çin’i seçerseniz, size başlangıçta komutan olarak Sun Tzu verilecektir. Oyunda bulabileceğiniz en iyi Destansı komutanlardan biridir. Onu hem PvE hem de PvP savaşlarında kullanabilirsiniz. Onu oyundaki herhangi bir komutanla birlikte kullanabilirsiniz.

Fransa

Fransa’yı seçtiğinizde, oyundaki en iyi ücretsiz destek komutanı Joan of Arc’ı alırsınız. Ordu istatistiklerinizi ve kurtarma hızınızı çok artırır. Joan of Arc’ı herhangi bir savaşta, diğer oyuncularla veya tarafsız birimlerle savaşarak kullanabilirsiniz. Ayrıca, çiftçilik kaynakları konusunda çok iyidir. Rise of Kingdoms’daki en epik komutanlardan biridir. Unutmayın, Belediye Binası seviye 10’a ulaştığınızda, o zamana kadar ihtiyacınız olan buffları veren başka bir medeniyete geçebilirsiniz.

Roma

Roma, piyade birliklerini kullanabileceğiniz en iyi medeniyetlerden birisidir. Roma, piyade oyun stili için kesinlikle en iyi Epik komutanlardan biri olan Scipio’ya sahiptir. Piyadeleri seviyorsanız, Roma ile ilerlemenizi tavsiye ederiz. Süvari birimlerine karşı koyabilirler.

Komutan Scipio ayrıca oldukça dayanıklıdır ve Joan of Arc’ın onu desteklemesi de işin en iyi yanıdır.

Rise of Kingdoms’ı Roma ile BlueStacks’te oynayın kazanan siz olun!

Almanya

Süvari seviyorsanız Almanya sizin için en idealidir. Erken oyun sırasında süvariler, hareket hızları nedeniyle oyunun erken safhalarında savaş alanında en iyisidir. Hatta en deneyimli oyuncular, yeni bir hesap açtıklarında İspanya yerine Almanya’yı seçip, diğer oyuncuları en başından bunaltmak isterler. Özellikle kavga, dövüş seviyorsanız, Almanya size göredir.

İspanya

İspanya süvari birimleri için harika bir seçenektir. İspanya’nın süvari birimleri en yüksek hasarı verir. İspanya size başlangıçta süvari komutanı Pelagius ile ilerleme şansı tanır. Pelagius, en dengeli süvari komutanıdır. Tüm yeni oyuncular için hasar, iyileştirme yeteneği ve istatistikleri iyidir.

Rise of Kingdoms’ı İspanya ile BlueStacks’te oynayın kazanan siz olun!

Rise of Kingdoms’ta Medeniyet Nasıl Değiştirilir?

Belediye Binanız 10. seviyeye ulaştığınızda, Medeniyet Değişikliği adlı bir eşya alacaksınız. Bu öğe, mevcut ulusunuzu başka herhangi bir belirli ulusla değiştirmenize olanak tanır. Yeni ulusa geçtikten sonra, yeni ulusun ücretsiz komutanını alamayacağınızı unutmayın.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.