Standoff 2’de Nasıl Uzmanlaşacağınızı Öğrenin

Standoff 2, öncelikle Android’de yayınlanan bir FPS oyunudur. Standoff 2, diğer popüler savaş oyunlarına çok benzer bir oyun mekaniğine sahiptir. Biz de bu doğrultuda hem BlueStacks ile oynamanın sağlayacağı avantajlar hem de sizin dikkat etmeniz gereken oyun içi dinamiklerden yola çıkarak bu rehberi hazırladık. İşte size oyunda işinize yarayacak birkaç püf nokta:

Öncelikle Kendinizi Standoff 2 Oynamaya Hazırlayın

Standoff 2’de en iyi oyun deneyimi için bazı optimizasyonlar gerekir. Optimizasyon özellikle eski mobil cihazlarda veya PC’lerde daha önemlidir. Gerçek şu ki, her türlü FPS veya MOBA oyununu en uygun seviyede oynamak büyük ölçüde cihazın FPS hızına bağlıdır. BlueStacks ise tamda bu esnada devreye girer çünkü 90 FPS ile PC’de oynamanıza izin verir.

Kontrolleri Ayarlayın

Standoff 2 kontrolleri diğer FPS oyunlarıyla neredeyse aynıdır. Belki de oyunun en iyi özelliklerinden biri, kontrolleri ve oyun içi ayarları özelleştirebilmektir. BlueStacks ile oynayarak keymapping yani tuş eşleme ile PC’nizde dilediğiniz kontrolleri atayarak oynamanız mümkündür. Bir oyuncu için en iyi ayarlar başka bir oyuncu için çok iyi olmayabilir. Ancak, tüm oyuncuların BlueStacks ile dilediği ayarları diledikleri şekle getirmeleri mümkündür.

En İyi Silahları Kullanın

İdeal silah, oyuncu tercihi, seviye ve oyun moduna göre değişir. Hasar ve atış hızına göre AKR en iyi silahtır. Bunlar, bu sayılara dayanarak en iyiden en kötüye doğru en iyi silahlardır:

AKR

M4

M16

AKR12

Haritaları Öğrenin

Çevresine en çok aşina olan oyuncu oyuna da hakim olacaktır. Önemli olan, bir rakibe çok fazla tepki vermemek değil, pozisyonunuzu korumaktır. Bunu yapmak için sol üstteki harita ekranını gerçek ortamla eşleştirmede iyi olmanız gerekir. Düşmanların nereden çıkabileceğini ve nereden çıkmayacağını bilmek önemlidir. Hangi lokasyonlardan gelebileceklerini öğrenin. Bu bilgi sayesinde, harita üzerinde ilerledikçe, rakibin bir adım önünde olacaksınız.

Standoff2’de Uzman Olunur?

Standoff2’de profesyonel olmak zor değil. Bu ipuçlarını veya kuralları izleyerek bu oyunda kolayca profesyonel olabilirsiniz. Profesyonel olmak için oyunu sorunsuz çalıştırmanız yani iyi bir cihaza sahip olmanız çok önemlidir. BlueStacks size bu noktada en uygun çözümü sunabilir. Oyunda ilerlemek için doğru kontroller çok önemlidir. BlueStacks ile bunları dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Hızlı eylemler gerçekleştirmek için birden fazla parmakla oynamalısınız. Silahlar oyununuzun ilerlemesinde hayati bir rol oynar. Daha iyi oynayabileceğiniz silahları seçin ve BlueStacks’in Akıllı Kontrollerini kullanın. 

Standoff 2’yi BlueStacks ile PC’de Oynayın

BlueStacks, Google Play Store’da yer alan tüm mobil Android oyunlarını PC’nizde klavye ve mouse ile büyük ekranda oynayabileceğiniz bir oyun platformudur. BlueStacks ile oynayarak rakiplerinize karşı büyük avantaj elde edersiniz. BlueStacks size ayrıca keymapping, macrolar, yüksek FPS, çoklu oturum/hesap, oyuna özel kontrol ve gelişmiş grafik ayarları gibi onlarca avantaj sağlar. Bu sayede siz de tüm rakipler karşısında kazanan olursunuz.