Standoff2’de Nasıl Uzmanlaşabilirim?

Standoff 2 iOS ve Android sürümleri bulunan, oldukça popüler bir mobil oyun. Biz de Mobil Oyun Haber olarak “Standoff 2’de Nasıl Uzmanlaşabilirim?” yazımızı sizin için hazırladık. Öncelikle yapmanız gerekenler:

Pençe Tutuşunda Ustalaşın

Bazı mobil oyunlar tek elle oynanabilirken, diğer oyunların çoğu cihazınızı iki elinizle tutmanızı ve oynamak için her iki parmağınızı da kullanmanızı gerektirir. Standoff 2, ikinci yöntem kullanılarak yeterince iyi oynanabilse de, aslında tür içindeki çeşitli oyunlarda deneyimli ve gelişmiş FPS oyun oyuncuları tarafından kullanılan daha çok tercih edilen bir teknik vardır; Pençe tekniği, bir kontrol cihazı veya bir mobil cihazı tutarken, bir pençe şeklinde şekillendirilmiş hem başparmak hem de işaret parmaklarının kullanıldığı bir yöntemdir. Cihazın her iki tarafındaki çeşitli düğmeler arasında sadece her iki baş parmağınızın kayması kesinlikle işe yarasa da, bu manevra, özellikle savaşta çoklu görev ve daha hızlı tepki sürelerine dayanır. İlk seanslarda yeni başlayanlar için kesinlikle garip ve rahatsız hissedecek, ancak bir kez alıştığınızda, FPS oyunlarını asla başka bir şekilde mobil cihazlarda oynamayacaksınız.

Standoff 2 oyununu BlueStacks ile PC’nizde oynayın, oyunun kazananı siz olun!

İlk Çarpışmaları Alıştırma Maçları Olarak Düşünün

Haritayı tararken dikkat etmeniz gereken birden çok giriş ve çıkış noktası olan çeşitli koridorlar ve alanlar vardır. Standoff 2’nin haritalarını, boyutları nedeniyle ezberlemek o kadar zor değildir, ancak yine de başarmak için birkaç sürükleyici çatışma gerekebilir. Haritanın düzeninin ve dikkat edilmesi gereken belirli noktaların ötesinde, her maçta kullanabileceğiniz çeşitli silahlar, sekmelerde kalmanız gereken diğer ayrıntılardır. Belirli silah türlerine daha da alışacaksınız, ancak her tür silahı kullanma konusunda yeterli bilgiye sahip olmak sizin için avantajlı olacaktır.

Arkadaş Ekleyin ve Bir Klana Katılın

Standoff 2, her şeyden çok takım oyununa odaklanır. Oyunun zirvesinde olsanız bile, takım arkadaşlarınızın geri kalanı özensiz ve koordine değilse maçları kaybedebilirsiniz. Rastgele oyuncularla oynamak her zaman harika bir deneyim olsa da, takımınızın sürekli değişen takım üyelerine sahip olduğu maçlarda aynı performansı bekleyemezsiniz. Standoff 2’de tutarlı bir takım kurabilirsiniz ama bununla birlikte, bazı oyun içi arkadaşlar edinmenin de çeşitli yolları vardır. Başarılı maçlarda iyi performans göstermek istiyorsanız, daha fazla arkadaş eklemek ve bir klana katılmak için daha erken çaba göstermelisiniz.

Standoff 2 oyununu BlueStacks ile PC’nizde oynayın, oyunun kazananı siz olun!

Ekibinize Bağlı Kalın

Özellikle rastgele ekiplerle oynarken tüm ekibinizle tutarlı bir şekilde koordineli kalmak zor bir başarı olabilir. Standoff 2 şu anda sesli sohbeti desteklemiyor, bu nedenle ekip için sürekli ilerleyen bir eylem planı yapmak zor olabilir. Yazılı sohbet var ama en iyi ihtimalle, bu özellik bir maça girmeden önce tüm takım için genel stratejiler oluşturmak için en iyi şekilde kullanılmalıdır.

Standoff 2, alıştırma ve mücadelenin kesinlikle karşılığını alacağınız bir oyun türüdür. Oyun için ne kadar zaman harcayabileceğiniz konusunda herhangi bir sınırlama yoktur, bu nedenle muhtemelen beceri geliştirme açısından daha hızlı ilerleme anlamına gelecektir. Umuyoruz ipuçları ve stratejilerinizin yardımıyla, savaş alanında baskın bir güç olma yolunda ilerleyebilirsiniz.