Subway Surfers Başlangıç Rehberi

subway surfers

Subway Surfers, Android ve iOS cihazlar için geliştirilen harika bir mobil oyundur. BlueStacks Oyun Platformu sayesinde Subway Surfers’ı PC’nizin büyük ekranında klavye ve mouse oynamanız mümkündür. Fakat oyuna başlamadan önce daha hızlı nasıl koşulacağını, hoverboardların nasıl kullanılacağı ve buna benzer pek çok ayrıntıyı öğrenmeniz gerekir. Bu temel bilgileri özümsemeyi başardıktan sonra, verilen süre boyunca yüksek puanlar alabileceksiniz.

BlueStacks ile Subway Surfers Oynarken Faydalanabileceğiniz İpuçları

Herhangi bir sorunla karşılaşmadan harika bir puan almak istiyorsanız, ipuçlarını takip etmeli ve doğru zamanda uygulamalısınız. 

Öncelikle uçan kaykayları etkinleştirdiğinizden emin olun

Mümkün olduğunca engellerin üzerinde kalın. Trenlerin üzerinde koşmak, nesnelerden kaçınmanıza yardımcı olacaktır. Her birey, hoverboardlarını zaman zaman aktif hale getirmeli, bu sayede hızınızı artırabilirsiniz. Her hoverboard’u en iyi şekilde kullandığınızdan emin olun, böylece dönem boyunca çok fazla sorunla karşılaşmadan iyi miktarda jeton kapabileceksiniz. Subway Surfers’da bulunan tüm hoverboardlara ve güçlendirmelere aşina olun. Bu sayede problem yaşamazsınız.

Paranızı Akıllıca Harcayın

Başlangıçta olabildiğince çok para aldığınızdan emin olun. Bu, diğer eşyaları satın almanıza izin verecektir. Her oyuncu parasını hızlı hoverboardların yanı sıra premium öğelerin kilidini açmak gibi yararlı görevlere harcamalıdır. Bunu yaparak, kolayca yüksek puan alabilir ve liderlik tablosunun tepesine daha az çabayla ulaşabilirsiniz. 

Dört Güçlendiriciye Önem Verin

– Süper Spor Ayakkabılar: Daha yükseğe zıplayabilmenizi sağlar.

– Jetpack: Tren rayının üzerinde uçmanızı sağlar ve ek para kazanmanıza olanak tanır.

– Para Mıknatısı: Etrafınızdaki tüm paraları almanızı sağlar.

– 2x Çarpan: Orijinal çarpanınızı 2 ile çarpar.

İpuçlarını takip eder ve mükemmel zamanda uygularsanız, o zaman Subway Surfers’da BlueStacks ile oynayarak her şeyi kolayca başarabilirsiniz. BlueStacks’in Multi-Instance yani Çoklu Oturum özelliği ile aynı anda birden fazla hesapla oynayarak farklı karakterler yüksetmeniz mümkün.

Subway Surfers’ı BlueStacks ile Oynayın

BlueStacks, Google Play Store’da yer alan tüm mobil Android oyunlarını PC’nizde klavye ve mouse ile büyük ekranda oynayabileceğiniz bir oyun platformudur. BlueStacks ile oynayarak rakiplerinize karşı büyük avantaj elde edersiniz. BlueStacks size ayrıca keymapping, macrolar, yüksek FPS, çoklu oturum/hesap, oyuna özel kontrol ve gelişmiş grafik ayarları gibi onlarca avantaj sağlar. Bu sayede siz de tüm rakipler karşısında kazanan olursunuz.