War Robots İpuçları ve Strateji Önerileri

war robots

Dev robotlarların savaştığı bir PvP oyunu olan War Robots, diğer oyucularla karşılıklı oynamanıza olanak tanıyan bir multiplayer oyundur. Birbirinden farklı özelliklere sahip robotların savaştığı bu oyunda gerçek rakiplerle karşılaşırsınız. Çevrimiçi mobil oyunlar arasında en sevilenlerden War Robots PvP Multiplayer ile siz de yeni bir maceraya hazır olun!

War Robots oyununu Andorid ve iOS cihazlarınızda, çevrimiçi bir şekilde oynayabilirsiniz. Oyun keyfini ikiye katlamak için bu mobil oyunu BlueStacks ile bilgisayarınıza indirebilir ve dev robotları büyük ekranda savaştırmanın keyfini sürebilirsiniz. BlueStacks, Walking War Robots oyununu tüm gelişmiş grafikleri ile büyük ekranınızda oynamanızı sağlar. Üstelik mouse ve klavye avantajıyla! 

War Robots robotlarını savaştırırken, işinize yarayacak birkaç ipucu ve strateji önerisi bu rehberde. Siz de bu ipuçlarını dikkate alarak War Robots’ta hızlı bir şekilde ilerleyebilir ve yüksek seviyelere ulaşabilirsiniz!

Yeni Başlayanlar İçin Öneriler

  • Güç hücrelerinizi biriktirin ve Gold Lig’e ulaşmadan önce bunları harcamayın. Hatta orada bile çoğu zaman bunlara ihtiyacınız olmayabilir. 
  • Elinizdeki silahların seviyesini robotunuzun 2-3 seviye üzerine çıkarın. Siz silahlarınızı yükselttikçe, alt seviyelerde oyunu oynamak çok daha kolay olacaktır.
  • Sizden daha yüksek seviyeli oyuncularla eşleşmek istemiyorsanız, dört yuvalı hangarınızda bir Vityaz bırakın. Bu, kendi seviyenizdeki oyuncularla eşleşmek için oldukça faydalı bir yöntem.
  • Özellikle kazanabileceğinize emin olduğunuz durumlarda düello yapın. En azından onları meşgul etmek, kendi oyun planlarını takip etmelerini engelleyecektir. 
  • Daha yüksek liglere girebilmek için sahip olmak istediğiniz silahları ve robotları düşünün ve bunlara uygun şekilde bir strateji geliştirin. Ravana, Loki, Ao Jun, Fenrir, Phantom ve Leech buna en uygun seçenekler arasında yer alıyor. 

War Robots Oyuncu Eşleşmeleri

Çevrimiçi multiplayer bir oyun olan War Robots’ta eşleşmeler de en az stratejiniz kadar önemli. Oyunun eşleşme algoritması oyuncuların becerilerine ve oyundaki özel bazı sistematiklere bağlıdır. Gerçek bir eşleştirme sistemi, kazanan oyunculara +25 ve -25 puan verir. Oyunda alt ve orta ligdeki oyuncular genellikle birbiriyle eşleştirilir. Daha yüksek liglerdeyseniz eşleşme daha karmaşıktır. En iyi liglerdeki oyuncu havuzu, alt liglere oranla önemli ölçüde daha küçüktür. 

War Robots’u BlueStacks ile Oynayın

BlueStacks, Google Play Store’da yer alan tüm mobil Android oyunlarını PC’nizde klavye ve mouse ile büyük ekranda oynayabileceğiniz bir oyun platformudur. BlueStacks ile oynayarak rakiplerinize karşı büyük avantaj elde edersiniz. BlueStacks size ayrıca keymapping, macrolar, yüksek FPS, çoklu oturum/hesap, oyuna özel kontrol ve gelişmiş grafik ayarları gibi onlarca avantaj sağlar. Bu sayede siz de tüm rakipler karşısında kazanan olursunuz.

War Robots PvP Multiplayer oyununu siz de BlueStacks ile oynayarak BlueStacks’in büyük ekran, çoklu oturum, tuş atama gibi avantajlarından faydalanın!