War Robots Robotlarına Dair Her Şey

war robots

Pixonic’in geliştirdiği War Robots PvP Multiplayer, dev robotların savaştığı bir aksiyon oyunu. Oyunda 50’den fazla robot arasında istediğiniz robot tasarımını seçebilir, robot ekipmanlarını istediğin gibi özelleştirebilirsiniz. War Robots pek çok robot seçeneği ile oyuncular tarafından oldukça fazla beğeniliyor. Her bir robotun kendine has avantaj ya da dezavantajları bulunuyor. Robotların tüm potansiyelini ortaya çıkarmak için ise 8. seviyeye kadar ulaşmak gerekiyor.

Bu rehberde robotların türleri, yetenekleri ve kullanabileceğiniz modüller hakkında detayları inceleyebilirsiniz. 

War Robots’u klavye ve mouse kullanarak BlueStacks ile PC’de oynayın!

Robot Türleri

War Robots PvP Multiplayer’da robotlar temelde 3 türe ayrılıyor: 

  • Hafif: Deniz fenerlerini yakalamak için idealdir ve yüksek hareket hızına sahiptir. Yeni başlayanlar için makineli tüfekli Gepard, Aphid ile Jessy ve Orkan ile Gareth uygundur.
  • Ortalama: Evrensel robotlardır. Gl.Patton’u seçebilirsiniz. 
  • Ağır: Çok yavaştırlar.

Robotların Öne Çıkan Yetenekleri

  • Zıplama: Robotların belirli bir yüksekliğe yükselmesine, gerekli mesafeyi hızla uçmasına, ateş hattını terk etmesine, mükemmel bir pozisyon almasına ve siper arkasından düşmana saldırmasına imkan veren bir yetenektir. Cossack, Rogatka ve Griffin bu yeteneğe sahiptir. 
  • Stealth: Robotu görünmez kılan bir yetenektir. Stalker bu yeteneğe sahiptir. 
  • Rush: Bu özellik belirli bir süre için robotun hareket hızını arttırır. Bu da ateş hattını terk etmeyi, düşmana olan mesafeyi azaltmayı ve atılım yapmayı mümkün kılar. Carnage ve Lancelot bu yeteneğe sahiptir.
  • Saldırı Modu: Rhino’da bulunan bu yetenek, makineye fiziksel bir kalkan eklemesine ve hareket hızını% 50 artırmasına izin verir. 
  • Nöbetçi: Fujin’in sahip olduğu bu yetenek, robotun kuleyi yükseltmesine izin verir. Dezavantajı ise beceri etkinleştirildiğinde robotun hareket edememesidir.
  • Kale: Raijin’in sahip olduğu bu mod, robotun 2 kalkan kaldırmasını ve başarılı bir pozisyon seçmesini sağlar. 
  • Phalanx Modu: Robotun, kalkanı yanal konumdan merkeze veya tersi yönde hareket ettirmesine izin verir. Gareth ve Galahad bu yeteneğe sahiptir.
  • Hızlı Tepki: Silahın mermisi bittiğinde makinenin namluyu anında değiştirmesini sağlar. Jesse, Doc ve Butch bu yeteneğe sahiptir.
  • Kısa Çizgi: Robot, belirtilen yöne anında aktarabilir. Bu yetenek Kumiho, Haechi ve Bulgasari’de bulunur.
  • Alçalma: Bu mod, rakipler için görünmez hale gelen ve hızlı bir sıçrama sağlayan Engizisyon Görevlisi’dir. Robot atlamayı yaparken düşmana görünmez olur. İnişten sonra 5 saniye daha aktif kalan bir yetenektir.
  • Kayma: Harita üzerinde belirli bir süre beklemenizi sağlar. 

War Robots’u klavye ve mouse kullanarak BlueStacks ile PC’de oynayın!

War Robots Modülleri

War Robots oyununda modüller oyun ilerledikçe açılırlar ve robotlara ek beceriler kazandırırlar. Her robotun pasif modül ve aktif modül için yuvaları bulunur. Başlangıçta tüm robotlarda Armor Kit ve Nükleer Reaktör bulunur. Ayrıca, Onarım Birimi de varsayılan bir modül olarak kurulu durumdadır.

Pasif Modüller: Bu modüller altın karşılığında satın alınır. Pasif modüllerden Ağır Zırh Kiti ve Termonükleer Reaktör, robotun performansını iyileştiren gelişmiş modüllerdir. Battle Born modülü ile karaya çıkma noktasında makine daha az hasar alır. Son Direniş modülü ile robotun güç seviyesi çok fazla düştükten sonra, makine belirli bir süre için neredeyse hasar görmez hale gelir.

Aktif Modüller: Bu modüller robotlara yeni beceriler ekler. Aktif modülleri kullanabilmek için mağazadan satın almalı, savaşa girmeli veya sandıkları bulmalısınız. Aktif modüllerden Onarım Birimi makinenin güç yüzdesini geri yükler. Kilitli Cephane modülü robot kollarının düşmanı hareketsizleştirmesini sağlar. Kuantum Radar ise görünürdeki bir rakibe otomatik nişan almaya izin verir.

War Robots’u klavye ve mouse kullanarak BlueStacks ile PC’de oynayın!