Yeni Başlayanlar için Art of Conquest

art of conquest

Bir Lilith Games oyunu olan Art of Conquest hem gelişmiş grafikleri hem de yaşattığı benzersiz oyun deneyimiyle en popüler MMORTS oyunları arasında yer alıyor. Siz de Art of Conquest oyununa yeni başladıysanız nasıl ilerlemeniz gerektiğine dair ipuçlarını bu rehberimizde bulabilirsiniz. 

Kendinize Uygun Bir Kahraman Seçin

Art of Conquest oyununda hangi kahramanları seçtiğiniz oldukça önemli. Oyun, üç kahramandan birini seçmenizle başlıyor ve her kahramanın farklı yetenekleri bulunuyor. Rufio vahşi bir kahraman. Avril düşmanları dondurabilmesi ile ünlü. Avalon ise savaşlarda oldukça güçlü. Önemli olan kendi oyun yeteneklerinizle uyumlu olacak bir kahramanı seçmektir. Kahramanlar hakkında daha detaylı bilgi edinmek istiyorsanız Art of Conquest kahramanlar rehberimize göz atabilirsiniz. 

İnşa Etmeyi Sürdürün

Art of Conquest dünyasını keşfettikçe, kalenizi yükseltmek ve imparatorluğunuza yeni binalar eklemek için kaynaklar toplayacaksınız. Her zaman inşaatları devam ettirmeye çalışmalısınız. İnşa sürecine devam etmek daha güçlü birlikler yetiştirmenize, ordunuza daha fazla asker eklemenize ve saat başına kazandığınız kaynak miktarını arttırmanıza olanak sağlayacak. Siz de Art of Conquest oynarken, tüm savaşlar ve stratejiler arasında düzenli olarak binalarınızı yükselttiğinizden emin olun. İnşa sürecinde daha avantajlı şekilde ilerlemek için oyunu PC’nizde Bluestacks ile açabilirsiniz. Büyük ekranda mouse ve klavye ile Art of Conquest oynamanın farkını siz de hissedeceksiniz!

Birden Fazla Kahraman Kullanmayı Deneyin

Eğer oyuna yeni başladıysanız size bir diğer tavsiyemiz de ilerleyen dönemlerde birden fazla kahraman kullanmanız olur. Birden fazla kahraman ile siz de daha avantajlı konuma geçebilirsiniz. Favori kahramanınızı her zaman en ön saflarda tutun. Fakat diğer kahramanınıza da görev verebileceğinizi unutmayın. Böylece sadece genel takım gücünüzü arttırmakla kalmayacak, aynı zamanda daha fazla birlik kurabileceksiniz. Ayrıca kazanılan her savaş, kahramanlara daha fazla deneyim katıyor. Ayrıca  yeteneklerin kilidi açıldıkça, favori olmayan kahramanlarınızın da oldukça fazla işe yaradığını göreceksiniz. Ayrıca Art of Conquest’i BlueStacks’in çoklu oturum özelliğini kullanarak farklı kahramanlarınızla farklı sekmelerde oynayabilirsiniz. Bu da size hızlı ilerlemeniz için büyük avantaj sağlar. 

Savaşta Birliklerinizi İyi Planlayın

Art of Conquest savaş stratejinizi kurgularken birliklerinizi doğru konumlandırdığınızdan emin olmalısınız. Örneğin, okçular düşük sağlık puanlarına sahip savaşçılardır. Bu durumda savaşta onları en öne yerleştirmek akıllıca olmaz. Ayrıca, ordu sekmesinden birliklerinizin bilgilerini de inceleyebilirsiniz. Çünkü bazı birlikler belirli düşman türlerine karşı özellikle iyi performans gösterir. Siz de bu detayları bilerek oyunda daha iyi bir performans sergileyebilirsiniz. 

Art of Conquest’i BlueStacks ile Oynayın

BlueStacks, Google Play Store’da yer alan tüm mobil Android oyunlarını PC’nizde klavye ve mouse ile büyük ekranda oynayabileceğiniz bir oyun platformudur. BlueStacks ile oynayarak rakiplerinize karşı büyük avantaj elde edersiniz. BlueStacks size ayrıca keymapping, macrolar, yüksek FPS, çoklu oturum/hesap, oyuna özel kontrol ve gelişmiş grafik ayarları gibi onlarca avantaj sağlar. Bu sayede siz de tüm rakipler karşısında kazanan olursunuz. 

Art of Conquest’i BlueStacks ile açarak siz de büyük ekranda oyun keyfinin tadını çıkarın!