Among Us Oyunu Nasıl Oynanır?

among us

Oyun 4-10 oyuncu gerektirir ve oyuncuları uzay gemisi ekibi olarak yerleştirir.Bu mürettebat arasında, bir veya bazen üç mürettebat üyesi, mürettebatı öldürmeyi amaçlayan sahtekarlardır. Diğer mürettebat üyeleri ise zarar görmeden kaçmak istiyor. Oyunu kazanmak için mürettebatların öldürülmekten kaçınmaları ve oyunun üç haritasında kendilerine verilen görevleri tamamlamaları gerekiyor. Oyuncular, mürettebat toplantılarında sahtekarları tespit edip oylayabilirler. Sahtekarların oyunu kazanması için ekip gibi davranmaları ve herhangi bir şüphe uyandırmaktan kaçınmaları gerekir. İyi bir ekip arkadaşı olmak, anlayışlı ve iletişimsel olmanızı gerektirir. Bir sahtekar olarak veya bir dedektif ekip arkadaşı olarak oyunu kazanmanıza yardımcı olabilecek bazı ipuçlarını Mobil Oyun Haber olarak listeledik; tek ihtiyacınız olan şey kimin öldürdüğünü ve şüpheli davrandığını bulmak.

Among Us oyununu BlueStacks ile PC’nizde oynayın!

Bir dedektif mürettebat üyesi olarak oyunu kazanmak için şu ipuçlarını izleyin:

Grupla bir arada kalmak

Mürettebat arkadaşlarınızla birlikte hareket ediyorsanız, sahtekarlar size suikast düzenleyemez. Önceliğiniz öldürülmekten kaçınmak. Birden fazla sahtekar varsa, öldürülmemek için beş kişilik bir grup halinde hareket etmeniz gerekecek. Ama aynı zamanda, birlikte çalışmaya başlarlarsa sahtekarların birden çok şeyi öldürebileceklerini de hatırlamanız gerekir.

Görevleri tamamlayan mürettebatı göz önünde tutun

Oyunu kazanmayı hedefliyorsanız, görevlerini tamamladıklarını görürseniz mürettebatınıza körü körüne güvenemezsiniz. Gerçekten bir görev yapıyorlarsa, görev çubuğu dolar. Bu görevlerin tamamlanması için zaman gerekir. Bir görevi bir saniyede tamamlayamazlar. Örneğin, birinin bir saniye içinde reaktörü çalıştırdığını görürseniz, uyanın! Bu bir sahtekar.

Oyunu bir Sahtekar olarak kazanmak için şu ipuçlarını izleyin:

Her zaman grupla oy verin

Sahtekar olmak, her türlü şüpheden kaçınmanızı gerektirir. Çıkmasını istediğiniz oyuncuya karşı sağlam bir kanıt olmadıkça oy vermeyin. Diğer mürettebat arkadaşlarından farklı bir şekilde oy vermek, şüphe uyandırmanın en kolay yoludur ve bunu istemezsiniz, bu yüzden her zaman grupla oy verin.

Among Us oyununu BlueStacks ile PC’nizde oynayın!

Kurbanlarınızı akıllıca ortadan kaldırın

Sahtekarlar, masumiyetini kanıtlamak için kullanılan görsel görevler de dahil olmak üzere hiçbir görevi tamamlayamadığından bu tür görevleri yerine getiren ve grubun güvenini kazanan mürettebatı ortadan kaldırmanız gerekir. Çünkü sonuçta bu mürettebat arkadaşlarının bir araya gelip sahtekarlığı bulmak için stratejiler yapmasını istemezsiniz. Ekip arkadaşlarınızı öldürmeyin, bu da gruba karışmanıza yardımcı olabilir.

Kalabalık öldürme planlayın

Bir strateji yapın ve kalabalık öldürmeler planlayın çünkü bazen bir mürettebat arkadaşınızı onları öldürdüğü için izole etmeniz zor olabilir. Işıkları sabote edebilirsiniz ve mürettebat bir alanda toplanıp karanlıkta görevlerini yerine getirirken, ışıkları tamir ediyormuş gibi yapıp onları kolayca bıçaklayabilirsiniz.