Among Us’ta BlueStacks ile Oyuna Yön Verin

Among Us, özünde bir hayatta kalma ve görev tamamlama oyunudur. Google Play ve iOS sürümlerini BlueStacks ile PC’nizde oynamanız mümkün. Oyunun özetine bakacak olursak, belirli maçlardaki oyuncuların çoğu, kaçmak için hedefleri tamamlayarak haritanın bölümlerini onarmaya odaklandıkları bir oyundur, Among Us. Diğer oyuncular da, söz konusu oyuncuların mürettebatlarını sabote edip ortadan kaldırmasını gerektiren bir rol alan sahtekarlar olacaktır. Bu sahtekarlar diğer herkesle aynı görünecektir, bu yüzden oyunu kazanmak istiyorlarsa gizlerini korumaları gerekeceği bir senaryoya dönüşecektir. Ancak bu sahtekarlar sayıca azdır ve diğer ekip arkadaşlarından yeterince kişi onlardan şüphelenirse, oyuncu gruptan sürülebilir ve oyunu kaybedebilir. Öyleyse bir sahtekar, başarı şansını artırmak için ne yapabilir? Hangi taktikleri kullanabilir? Gelin bu farklı ama bir yandan da ilgi çekici oyuna, BlueStacks’in size sunduğu onlarca sayıdaki avantajla birlikte birlikte göz atalım.

Yeni Oyuncular İçin Başlangıç ​​Rehberi

Dikkat çeken bir sahtekar oyuncu şüphe uyandırmak zorundadır. Bu nedenle, potansiyel kurbanları izleyerek etrafta dolaşmak yerine, sahtekâr oyuncuların görevleri tamamlamış gibi görünmeleri önerilir. Bilgisayarlara, motora vb. Gidin ve onların yanında durun. Diğer mürettebat arkadaşları benzer bir şey yapacaklardır. Ancak görevleri tamamlamış gibi yapmak, ekip arkadaşlarının oyuncuyu bir sahtekâr olarak tanımlamasını çok daha zor hale getirecektir. Bir sahtekâr masum bir mürettebat arkadaşına yalan söyleyip suçlayabilse de, mürettebatın bir bütün olarak haritanın her tarafına dağılmış olması nedeniyle bu tavsiye edilmez. Bu, sahtekârın suçladığı herhangi bir mürettebat arkadaşının, başka bir mürettebat arkadaşının kendileriyle aynı bölgede olması durumunda potansiyel olarak bir mazereti olabileceği anlamına gelir. Benzer şekilde, tamamen sessiz kalmak, şüphe dışında hiçbir şeye neden olmayacaktır. Bu, sahtekârın en iyi tartışma taktiğinin bilgisiz davranmak olduğu anlamına gelir. Sorular sorun, kimin nerede olduğunu belirlemeye çalışın ama onlarla aynı fikirde gibi görünün. Başka bir sahtekar olsa bile aksini ispatlamaya çalışmak, sadece diğer sahtekar oyuncuyu öne çıkarır. BlueStacks’in size sunduğu key mapping özelliği sayesinde dilediğiniz kontrolü dilediğiniz tuşa atayabilir ve oyununuza yön verebilirsiniz.

Nasıl Şüpheli Görünmezsiniz?

Şüpheli görünmemek iyidir ancak sahtekarların yine de diğer insanları öldürme fırsatı bulması gerekir. Pratikte bu birini öldürmeden önce kapıları kapatmak anlamına gelir. Bunlar, bir sahtekara yakalanmama şansı daha yüksek olan hedeflerden birinden kaçmak için birçok fırsat sağlayacaktır. Ortadan kaldırılacak sadece birkaç oyuncu kaldığında, özellikle ışıkları söndürmek büyük bir etki için kullanılabilir. Benzer şekilde, bir rakibi öldürmeden önce kapıyı kapatmak kadar basit bir şey, sahtekar bir oyuncuya, gerekirse hızlı bir kaçış için birkaç saniye daha izin verecektir. Bir sahtekar, insanları öldürmek için dolaşırken görülmekten kaçınmalıdır. Sahtekâr oyuncuların yakalanmasının bir yolu, tanık olmaktır. Bu nedenle, başka bir oyuncuyu ortadan kaldırmadan önce daima kameranın durumunu kontrol ettiğinizden emin olun. Aynı derecede önemli olan bir başka konu da, hiçbir zaman havalandırma sistemini kullanırken görülmemektir. Bu nedenle, sahtekarların havalandırma deliklerini çok sık kullanmaktan kaçınmaları önerilir. Ayrıca BlueStacks’in multi-instance yani çoklu oturum özelliğiyle dilediğiniz kadar oturum açabilir ve aynı anda pek çok hesapla oyunlarınızı kontrol edebilir, geliştirebilirsiniz.

Kimi Hedefleyeceğinizi İyi Belirleyin

Sahtekarların neredeyse tüm yurttaşlarını öldürmesi gerektiği doğru olsa da, bir sahtekarın kimi öldürmekten kaçınmak istediğini belirlemek faydalı olabilir. Yeni başlayan oyuncular bu konuda özellikle yararlıdır çünkü oyundaki yenilikleri, oyunun nasıl çalıştığını henüz bilmedikleri için oyun esnasında işinizi kolaylaştırırlar. Bu nedenle, bir sahtekar oyuncu, birisinin haritada yol almak için açıkça mücadele ettiğini görüyorsa veya toplantılarında gerçekten bilgisiz görünüyorsa, biraz daha uzun yaşamasına izin vermek iyi bir seçenek olabilir. Önce daha deneyimli oyuncuları hedefleyin, geri kalanlar daha sonra kolay seçimler olacaktır.

Among Us’ı BlueStacks ile Oynayın

BlueStacks, Google Play Store’da yer alan tüm mobil Android oyunlarını PC’nizde klavye ve mouse ile büyük ekranda oynayabileceğiniz bir oyun platformudur. BlueStacks ile oynayarak rakiplerinize karşı büyük avantaj elde edersiniz. BlueStacks size ayrıca keymapping, macrolar, yüksek FPS, çoklu oturum/hesap, oyuna özel kontrol ve gelişmiş grafik ayarları gibi onlarca avantaj sağlar. Bu sayede siz de tüm rakipler karşısında kazanan olursunuz.