Among Us’ın Kazananı Siz Olun

among us

Gözden kaçmanıza yardımcı olacak bazı Among Us ipuçlarına mı ihtiyacınız var? Ekip arkadaşı olarak çürük elmaları nasıl ayıklayacağınızı öğrenmeye ne dersiniz? Döngünün dışında olduğunuzda arkadaşlarınızla bir oyuna girmek zor olabilir, ancak bunun sizi yavaşlatmasına izin vermeyin. Bir Among Us ekip arkadaşı olarak güvende ve görevde kalmak bir şeydir, ancak dikkate alınması gereken sayısız strateji vardır. İster dürüst bir arkadaş, ister bir sahtekar olun, başlamanıza yardımcı olmak için Among Us kılavuzuna göz atın.

Among Us’ı BlueStacks ile PC’nize indirin, klavye veya konsol ile oynayın.

Kendinizi Haritaya ve Görevlere Alıştırın

Diğer oyunlara benzer şekilde, internette birkaç tur Among Us videoları izlemek ve belirli odaların ve görevlerin nerede olduğunu öğrenmek iyi bir başlangıçtır. Her odanın adını öğrenene kadar şu anda oynadığınız haritayla bir sekmeyi açık tutmayı değerlendirin. Her görevin adını ve nerede tamamlanabileceğini bilmek önemlidir. Bunu unutmayın! Görevleri tamamlarken konuşmak yok. Konuşmanıza izin verilen durumlar, maç başlamadan önce veya toplantılar sırasındadır. Ayrıca öldürüldükten sonra da konuşmanıza izin verilmeyecektir.

Dikkat Önemlidir

İstasyonda dolaşırken başkalarının neler yaptığını aklınızda tutun. Başkalarının haritada nerede olduğunu bilmek gizli kalmanıza yardımcı olur ve hatta alçakça işleriniz için başka birini enselemenize yardımcı olabilir.

Among Us’ı BlueStacks ile PC’nize indirin, klavye veya konsol ile oynayın.

Sabotaj Olaylarını Görmezden Gelmeyin

Bir sahtekar, istasyonu sabote ediyorsa, arızalı ekipmanı onarmak için belirli bir odaya koşmanız gerekebilir. Tüm takım bu olayları görmezden gelirse, Sahtekarlar kolay bir galibiyet elde edebilir. Bu nedenle, bu durumlarda hemen haritanızda görünen okları takip edin ve onları hızla temizlemek için mürettebatın geri kalanıyla birlikte çalışın. Diğer sabotajlar arasında kapıları ve ışıkları kapatmak var. Işıkları tamir etmek mümkündür, ancak Mürettebat arkadaşlarının bir Sahtekâr ile bir odada sıkışmamalarını ummak dışında kapılar tekrar açılıncaya kadar yapabilecekleri çok az şey vardır.

Kameraları, Kapıları ve Önemli Bilgileri Kontrol Edin

Bazı haritalarda, diğer oyuncuları kontrol etmenizi sağlayan odalar bulunur. Bu odalar, oyuncuların hayatta veya ölü olduğunu görmenizi sağlayan kameralara sahiptir. Bu istasyonları rutin olarak kontrol etmek, sizi oyunda ileri taşıyabilir.  Haritaya aşina olduktan sonra, birinin düzensiz hareket ettiğini fark edebilirsiniz.

Among Us’ı BlueStacks ile PC’nize indirin, klavye veya konsol ile oynayın.

Oyuncuları Nasıl Yanıltabilirsiniz?

Ekip arkadaşlarından farklı olarak sahtekarlar, yerdeki küçük, gri ızgaralar olan havalandırma deliklerine girip çıkarak haritada çok daha hızlı hareket edebilir. Bir sonraki odaya seyahat edeceğinize karar verirken bunlarda gizlenebilirsiniz, ancak sabotajınız ve öldürme bekleme süreleriniz görüş alanınız dışındayken duraklayacaktır. Havalandırmadan dışarı fırlamadan önce, yakınlarda hangi arkadaşlarının olduğunu görmek için birkaç saniye beklemek iyi olacaktır.

Meşgul Görünün

Sahtekar olarak amacınız, mürettebat arkadaşlarını sabote etmek ve onları saf dışı bırakmaktır, ancak ekibin geri kalanıyla uyum sağlamanıza yardımcı olacak yedek görevleri aklınızda bulundurmanız gerekir. Yine de, sahte görevler yapamayacağınızı unutmayın. Birkaç saat oynadıktan sonra, suçu başkalarına yüklemek için uygun anları yakalarken, ikna edici bir savunma oluşturmanın yollarını fark edeceksiniz.

Among Us’ı BlueStacks ile PC’nize indirin, klavye veya konsol ile oynayın.

Kameralara Dikkat Edin

Mürettebat arkadaşları, diğerlerini kontrol etmek için güvenlik kameralarını kullanır. Kameralar karşısında öldürmekten tamamen kaçınmak en iyisi olsa da, bazen fırsatı değerlendirmek için sadece birkaç saniyeniz vardır. Neyse ki, kırmızı, yanıp sönen bir ışık göstereceği için bir güvenlik kamerasının ne zaman aktif olduğunu anlayabilirsiniz. Bir güvenlik kamerasının menzili dışında öldürürken bile, birisinin bölgeyi izlediğini fark ettiyseniz, bir odaya girip çıkarken normal hareketler sergilemeye özen gösterin.