BlueStacks ile Her Zaman Chicken Dinner

pubg mobile

PlayerUnknown’s Battlegrounds yani bildiğimiz kısa adıyla PUBG Mobile, konsept olarak çok basit; silahları al ve hayatta kal. PUBG Mobil, aslında basit gibi görünen ama temel strateji ve adımları bilmeden fazlasıyla zorlanabileceğiniz bir mobil oyundur. Tek yapmanız gereken oyunu BlueStacks ile oynamak ve BlueStacks’in size sunduğu onlarca avantajdan yararlanmaktır. 

Mavi alandan korkmayın

Hayatta kalmak isterken, hasar almak en iyi fikir gibi görünmeyebilir, ancak oyunun erken safhalarında buna değebilir. Mavi dairenin kenarında saklanırsanız, az miktarda hasar alırsınız, ancak kimse orada olmanızı beklemez. Siz de bazı iyileştirme seçenekleriyle, orada oldukça uzun süre kalabilir ve kavgalardan tamamen kaçınabilirsiniz. Şüphelenmeyen düşmanlardan birkaçını öldürme şansınız bile olabilir. Ama her zaman canınızı korumuş ve bir sonraki adıma kendinizi hazırlamış olursunuz.

Arazi, herhangi bir bina veya duvar kadar iyi bir koruyucu olabilir

Binalar genellikle hayatta kalmak için oldukça iyidir, özellikle de girişi kapatabilirseniz, ancak bunun aynı zamanda çok fazla riski vardır. İyi yerleştirilmiş bir el bombası, oyunu sizin için anında sona erdirebilir ya da eğer biri orada olduğunuzu bilirse, çıkışta sizi bekleyebilir. Bir süre dayanmak için iyi bir yer arıyorsanız, rakiplerinizin sizi vuramaması için bir tepe, dip veya tepe bulmaya çalışın. Bu, bir binadan daha iyi görüş açısı ve en önemlisi çok daha fazla kaçış seçeneği ile sağlam bir koruma sağlayacaktır. BlueStacks size bu noktada en büyük avantajı key mapping özelliği ile sağlar. Bu sayede dilediğiniz tuşu dilediğiniz harekete atayarak kolaylıkla oynayabilirsiniz.

HER ZAMAN üçüncü seviye bir kask alın

Kazanmak istiyorsanız, iyi bir kask ve yeleğe ihtiyacınız olacak, bu nedenle el değmemiş ekipmanı yağmaladığınızda daima mümkün olan en yüksek seviyeyi yakalayın. Ancak bir çatışmadan sonra, indirdiğiniz kişide hasarlı bir üçüncü seviye bulursanız, neyi alacağınızı ve neyi bırakacağınızı bilmek zor olabilir. Buradaki genel kural aslında oldukça basittir. Yok olmaya yakın olsa bile her zaman üçüncü seviye bir kask alın. Bu konudaki uğraşınız, neredeyse her zaman buna değecektir.

Oyunun ilerleyen safhalarında kendinizi güçlendirin

Tam sağlığınızda olsanız bile, son 15 kişiye indiğinde, sizi canlandırmaya yarayacak enerji içeceklerini ve ağrı kesicileri toplamaya başlamak iyi bir fikirdir. Bunun için endişelenmenize gerek kalmadan toplamaya başlayın. Üstelik BlueStacks ile oynayarak çoklu oturum özelliğini aktive edebilirsiniz. Bu sayede PC’nizin performansına göre dilediğiniz kadar oturum açabilir ve aynı anda pek çok karakterle oynayabilirsiniz.

Çalıların arasında saklanmak hayatta kalmanızı sağlar

Bu kulağa çılgınca geliyor ama çalılar aslında gerçekten iyi bir gizlilik seçeneği sunuyor. Bir çalıya oturduğunuzda, birinin yanınızdan geçip gitmesi oldukça büyük bir olasılıktır.  Çalılar gerçek bir koruma sağlamaz, ancak kimse sizi görmezse kimse de sizi vurmaz. Fakat bunu denemeden önce üzerinizdeki parlak renkli kıyafetleri çıkarmayı unutmayın.

PUBG Mobil’i BlueStacks ile PC’nizde klavye ve mouse ile oynayın!

Bir savaş stratejiniz olsun

Herkes 20 kişiyi öldüren ve galip çıkan kişi olmak ister, ancak bunun olma şansı oldukça düşüktür. Hayatta kalmak için savaşlarınızı seçmelisiniz. Bu, her fırsatta bir kavga etmemeniz gerektiği anlamına gelmez, yalnızca kazanabileceğinizi bildiğiniz savaşları seçin. Elinde güçlü silah ve ekipmanı olan birine saldırmak yerine, kendinize daha zayıf rakipler seçin ve planlı olun. Bir stratejiniz olsun. Her bir savaş durumunu değerlendirmek için fazladan bir saniye ayırın ve zor görünüyorsa, diğer şıkkı seçin.

PUBG Mobil’i BlueStacks ile Oynayın

BlueStacks, Google Play Store’da yer alan tüm mobil Android oyunlarını PC’nizde klavye ve mouse ile büyük ekranda oynayabileceğiniz bir oyun platformudur. BlueStacks ile oynayarak rakiplerinize karşı büyük avantaj elde edersiniz. BlueStacks size ayrıca keymapping, macrolar, yüksek FPS, çoklu oturum/hesap, oyuna özel kontrol ve gelişmiş grafik ayarları gibi onlarca avantaj sağlar. Bu sayede siz de tüm rakipler karşısında kazanan olursunuz.