PUBG Mobil’i BlueStacks ile Oynayın

PUBG Mobil, 300 milyondan fazla indirme ve dünya çapında günlük ortalama 35 milyon aktif kullanıcı ile en popüler oyunlardan biri oldu. PUBG Mobil için mobil oyunlarda bir dönüm noktası niteliğinde diyebiliriz. PC oyununa oldukça yakın bir performans alabileceğiniz PUBG Mobil’i, BlueStacks ile oynamak da size sayılamayacak kadar çok avantaj sağlayacaktır. Gelin, BlueStacks ile Chicken Dinner almanıza yardımcı olabilecek bazı gelişmiş stratejilere ve püf noktalara beraber göz atalım.

BlueStacks Akıllı Kontroller

Profesyonel bir oyuncunun her zaman kendi özel düzeni vardır. BlueStacks’in Akıllı Kontrolleriyle dilediğiniz tuşu dilediğiniz hareket için atayabilirsiniz. Etrafa bakmak, nişan almak, ateş etmek, karakterinize yön vermek için dilediğiniz tuşu dilediğiniz şekilde eşleştirip atamanız mümkündür.

BlueStacks Gelişmiş Grafik Ayarları

BlueStacks ile çözünürlüğü en yüksek değerle çekebilir ve 90 FPS’ye kadar görüntü elde edebilirsiniz. Bu sayede de ekrandaki her bir öğeyi diğerlerinden daha net bir şekilde ayırabilirsiniz. Bu sayede düşmana karşı üstünlük size geçer. Open GL ve Direct X Grafik modlarıyla dilediğiniz grafik modunu seçebilir ve oyununuza en uygun olan ile ilerleyebilirsiniz.

Shooting (Atış) Modu

PUBG Mobil’de savaş alanını yönetmeniz çok kolay olabilir. “Nişan almak ve ateş etmek için F1 tuşuna basmanız yeterli olacak. Bu sayede atış modunu etkinleştirebilirsiniz. Sonrasında ise savaş alanını dilediğiniz gibi yönetebilirsiniz. Shooting Modu ile PUBG’de ihtiyacınız olan tüm kontroller size bir paket olarak sunulmuştur. Tek tuşla nişan almak, ateş etmek hepsi çok kolay! 

PUBG Mobil İçin Özel Yüksek FPS

Oyunda sizi rakiplerinizden öne geçirecek en önemli özellik rakipten ne kadar önce hamle yapabileceğinizdir. BlueStacks’in yüksek FPS özelliği ile süper ultra high definition görüntü kalitesi ile 4K netliğinde grafiklerle oynayın! BlueStacks ile PUBG Mobil’de 90FPS’ye kadar görüntü almanız mümkündür. 

Çoklu Oturumlarınızı Senkronize Edin

PUBG Mobil’de diyelim ki aynı anda 5 farklı hesapla oynuyorsunuz ve birbirinden farklı 5 karakteriniz var. Aralarından en fazla geliştirdiğiniz karakterinizin tüm özelliklerini diğerlerine de aktarabilirsiniz. Bu sayede hesaplar arasında geçiş yapmadan, bir karakterinizdeki özelliği diğer tüm karakterlerinize yansıtabilirsiniz. Bu sayede hem zamandan tasarruf eder hem de gücünüzü eşit dağıtabilirsiniz. 

PUBG Mobil’i BlueStacks ile Oynayın

BlueStacks, Google Play Store’da yer alan tüm mobil Android oyunlarını PC’nizde klavye ve mouse ile büyük ekranda oynayabileceğiniz bir oyun platformudur. BlueStacks ile oynayarak rakiplerinize karşı büyük avantaj elde edersiniz. BlueStacks size ayrıca keymapping, macrolar, yüksek FPS, çoklu oturum/hesap, oyuna özel kontrol ve gelişmiş grafik ayarları gibi onlarca avantaj sağlar. Bu sayede siz de tüm rakipler karşısında kazanan olursunuz.