Brawl Stars Yeni Başlayanlar Rehberi – Bölüm 2

Düşman ve Takım Arkadaşlarınızı Ayırt Edin

Maç esnasında takımların ve oyuncuların etrafında mavi ve kırmızı daireler vardır. Bu sayede savaşçıların dost mu düşman mı olduğunu ayırt edebilirsiniz. Bilirsiniz ki mavi renkli oyuncular sizin takımınızdan, kırmızı renkli oyuncular karşı takımdandır. Bir savaşçının etrafında ikinci bir halka görürseniz, bu durum o savaşçının Süper Saldırıya hazır olduğunu gösterir. Bu doğrultuda saldırabilir ya da o savaşçıdan uzaklaşabilirsiniz. Süper saldırınız hazır olduğunda bunu kullanmak için doğru zamanı bekleyin. Erken ya da geç kullanmak karşı tarafa vereceğiniz zararı azaltacaktır.

Hazır Olana Kadar Bot ile Oynayın

Gerçek oyunculara karşı oynamaktansa botlarla oynamak daha rahat hissetmenizi sağlayacaktır. Bu sayede siz de kendinizi geliştirebilir, karakterinize seviye atlatıp güçlendirebilirsiniz. Botun bir takım arkadaşı olarak size sağlayacağı faydalar da daha fazladır, bu sayede karakterinizi çok daha hızlı geliştirirsiniz.

Kazanmak İçin Her Gün Giriş Yapın

Altın ve diğer kazançlar Brawl Stars’ta ilerlemenin en önemli unsurudur. Savaşçınızı geliştirmek ya da oyunun çeşitli kilitlerini açabilmek bunlara ihtiyaç duyarsınız. Her gün giriş yaparak daha fazla sandık açabilir ve bu kilitleri kaldırabilirsiniz. Her bir tur yeni oyunla bu gelirleri artırmış ve savaşçınıza eklemiş olursunuz.

Farklı Savaşçılarla Oynayın

Oynamaya devam edip, her gün giriş yaptıkça yeni savaşçıların da kilitleri açılacaktır. Bu kilitler açıldıkça farklı karakterlerle oynamaya başlayın. Bunun size pek çok avantajı olacaktır. Mevcut karakterinizle sınırlı kalmayın, sürekli yeni savaşçıları ekibinize dahil edin ve size sağlayacakları avantajları deneyimleyin. Unutmayın ki her bir savaşçının güçlü ve zayıf yönleri farklıdır. Beceri ve oyun stilleri farklılık gösterir. Yeni bir karakteri mevcut karakterinizden daha fazla sevebileceğiniz gibi, o karaktere karşı oynarken de ona nasıl karşı koyabileceğinizi öğrenmenize yardımcı olacaktır. Farklı karakter demek daha fazla ve farklı ödül demektir.

Ekibinizle Birlikte Çalışın

Oyunun başlarında bot ile bir süre yol aldıktan ve karakterinizi belirli bir seviyeye getirdikten sonra ekiple ilerlemek isteyebilirsiniz. Bu gayet normal. Siz de bir ekip oluşturursanız bu ekiple bir başarı elde edebilmek için çalışmanız gerekir. Öncelikle ekibe yardım etmeyi unutmayın, yeteneklerinizi kullanın. Bir takım stratejiniz olsun ve buna sadık kalın. Ekipteki herkesin farklı oynadığı bir oyunda yer almayın. İşbirliği yapın, bir oyuncu yolu temizlerken diğeri ölümcül saldırıları yapsın, bir diğeri ödülleri toplasın. Bu sayede güç birliği yaparak oyunu dilediğiniz gibi yönlendirin ve söz sahibi olun. Tüm aşamaları ekip olarak paylaşın. Zor durumda olan ekip arkadaşınıza yardım edin. Unutmayın maçlar bireysel değil takım olarak kazanılır!