Brawl Stars’a Yeni Başlayanlar için İpuçları

Karakterinizin Özelliklerini Tanıyın

Tüm detaylara hakim olun. Ekip içerisinde yer alan farklı Brawler’lar, takımınızın güçlü olmasını sağlar. Bir karakterin hızı daha fazlayken bir diğerinin karşı tarafa verdiği hasar daha fazla olur.

Karakterlerin hızını bilin. Hem kendi karakterinizin hem de karşı takımdaki karakterlerin hızlarını bilmek size çok büyük avantaj sağlar. Nişan ve hedefleme konusunda size yardımcı olur. Hedefin hangi bölümüne nişan alacağınızı bilirsiniz.

Ne zaman saldıracağınızı bilmek kadar, ne zaman geri çekileceğinizi de bilmek oldukça önemlidir. Karakterler ateş etmediği ya da vurulmadığı zaman kendi kendilerine iyileşirler. Siz de geri çekilerek gücünüzü toplayabilirsiniz.Fakat bunun karşı tarafa da aynı fırsatı vereceğini unutmayın.

Düşman saldırıların kaçış stratejiniz olsun. Çapraz ateşte kalmayın ve yoğun ateş altında kalacağınız durumlardan kaçının. Zigzag çizmek bu gibi durumlarda size büyük avantaj sağlar. Bunu göz ardı etmeyin. Yanlara yatay yürüyüşler yapmak ve saldırı anın ani dönüşler yapmak da size avantaj sağlayacaktır. Düşmana sizi doğrudan hedef alabilme fırsatı vermeyin!

Düşmanın silahlarını ve süper güçlerini takip edin. Süper gücü dolu olan karakterlerden kaçın, atış alanlarının içerisine girmeyin. Halkaları takip edin, hasar verebilecekleri alanlardan kaçının.