Bus Simulator, BlueStacks ile Nasıl Oynanır?

bus simulator

Yerli oyun üreticilerinden Zuuks Games’in en ünlü oyunlarından biri olan Bus Simulator, hem Türkiye’de hem de tüm dünyada oldukça yüksek olan indirme rakamlarıyla en popüler oyunlar arasında. Bus Simulator, Zuuks Games’in 2019 yılında çıkardığı bir oyun. Oyun temel olarak, şehirlerarası bir otobüs yolculuğunun gerçekçi bir simülasyonunu yaşatıyor. 

Zuuks Games’in geliştirdiği Bus Simulator, piyasadaki tüm otobüs simülasyon oyunları arasında kısa süre içerisinde en sevilenlerden biri olmuş durumda. Siz de Bus Simulator oynamaya yeni başladıysanız, oyun deneyimini bir adım öteye taşımak için bilgisayarınızdan oynayabilirsiniz. Bus Simulator oyununu PC’de oynama ipuçları ve avantajları için bu rehberimizi inceleyebilirsiniz.

Bus Simulator Nasıl Bir Oyun?

Bus Simulator, gerçek bir otobüs yolculuğunu her detayıyla canlandırıyor. Oyunda yolculuk yapılabilecek yerler arasında Türkiye haricinde de pek çok ülke bulunuyor. ABD ve pek çok Avrupa ülkesi de haritada yer alıyor. Oyun size aslında baştan sona bir otobüs yolculuğunun tüm adımlarını yaşatıyor. Otobüs turunu düzenlemeye yeni başladıysanız tek bir aracınız oluyor. Fakat zaman içerisinde oyunda ilerledikçe bunu bir filo haline getirebiliyorsunuz. Aracınızın her türlü teknik bilgisinden siz sorumlu oluyorsunuz. Ayrıca dinlenme tesislerinde durma, yolculara yiyecek ikramı ya da yolcuların diğer taleplerini karşılama gibi pek çok gerçekçi özelliğe sahip. Hem detaylı özellikleri hem de gelişmiş grafikleri ile Bus Simulator pek çok oyuncunun en favori oyunları arasına girdi bile. 

Bus Simulator Oyununu Bluestacks ile Oynayın

Bus Simulator oyununu bilgisayarınızın büyük ekranından oynayarak, oyun deneyimini çok daha heyecan verici bir hale getirebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken oldukça basit adımlar bulunuyor. Tüm PC modellerinde çalışan BlueStacks Android emülatörünü, eğer bilgisayarınızda yüklü değilse öncelikle indirmeniz gerekiyor. Bunun için BlueStacks web sitesine girebilir ve uygulamayı çok kısa birkaç adımda indirerek kurabilirsiniz. BlueStacks kurulumunun tamamlanmasının ardından karşınıza tıpkı mobil cihazlarınızdaki gibi Google Play Store çıkacak. Buradan Bus Simulator oyununu bularak bilgisayarınıza indirebilirsiniz. İşte hazırsınız, artık oyunun tadını çıkarma vakti!

BlueStacks Ne Gibi Avantajlar Sağlar?

Bus Simulator oyununu, büyük ekranda mouse ve klavye ile oynama farkını BlueStacks ile hissedeceksiniz. Oyunun gerçekçi grafikleri de bu sayede çok daha ilgi çekici hale gelecek. Aynı zamanda mobil cihazlarda yaşanan şarj sorununu da BlueStacks ile ortadan kaldırmış olursunuz. Bunun yanı sıra Bus Simulator oyununu BlueStacks ile oynamanın daha pek çok avantajı bulunuyor. BlueStacks size, oyunu birden fazla hesap ile birden fazla sekmede açma imkanı sağlar. Çoklu oturum özelliği sayesinde oyunun tadını birden fazla hesap ile çıkarabilirsiniz. Ayrıca özelleştirilmiş ayarlar sayesinde mouse ve klavyenizin tuş ayarlarını tamamen kendinize göre düzenleyebilirsiniz. Böylece alıştığınız tuş takımları ile oyunda çok daha hızlı ve çevik hareketlere sahip olursunuz. 

Siz de Bus Simulator oyununu bilgisayarınızdan oynamak için hemen BlueStacks uygulamasını indirebilirsiniz!