Otobüs Simulator: Ultimate’te Nasıl Uzmanlaşırım?

Otobüs Simulator: Ultimate, Zuuks Games’in en başarılı mobil oyunlarından biri haline geldi. Otobüs Simulator: Ultimate, piyasaya sürülmesinden neredeyse bir yıl sonra, yalnızca Google Play Store’dan toplam 10 milyondan fazla indirme topladı. Otobüs Simulator: Ultimate, en kaliteli grafikleri sağlamanın ötesine geçiyor ve kontroller de olabildiğince iyi ve sayısız özellik hayranları ve meraklıları tatmin edecek olandan çok daha fazlasını sağlıyor. Yarış oyunları ve diğer sürüş oyunlarının aksine, yolcularla dolu bir otobüse binmek, içinde yerleşik birçok karmaşık mekaniğe sahiptir. Her yolcunun mutlu ve rahat olmasını sağlamanın yanı sıra, bir sürücü olarak performansınızın mükemmel olmasını da sağlamalısınız, bu da yolda olabildiğince dikkatli olmanız ve uzun yolculuk ederken her bir kuralı ve yasayı takip etmeniz anlamına geliyor. Arka planda, sahip olduğunuz otobüsleri yükseltebilir, daha iyilerini satın alabilir, kendi sürücülerinizi kiralayabilir ve daha fazla seyahat noktasının kilidini açmak için daha fazla ofis kiralayabilirsiniz. Otobüs Simulator: Ultimate’e başlarken çok fazla eğitici bulamayabilirsiniz bu yüzden başladığınızda biraz daha fazlasını kendi başınıza keşfetmeniz gerekir. Doğal olarak, her iş girişimi ilk günlerde en zor halindedir. Bu nedenle, oyunda daha fazla zaman harcadıkça daha iyi olabileceğini unutmayın.

Otobüs Simulator: Ultimate’i BlueStacks ile PC’nize indirin!

Doğru Yatırımlar Yapın

Otobüs Simulator: Ultimate, satın alınabilecek her öğenin veya yükseltmenin fiyatlarının aksine, yolculuk başına alacağınız nakit miktarı ve kazanç harcamanız için de kesinlikle pek çok bilgi barındırır. Yeterince büyük bir otobüs şirketi için pek çok zahmete katlanmanız gerekecektir. Başladığınızda çok zor olabilir, ancak en azından bir rotaüzerinde iki ofisiniz ve çok fazla konfor sunmayan, ancak yine de uygun bir gelir elde etmek için yeterli olan en düşük seviye otobüsünüz varsa işler rayına oturacaktır. Daha önce de bahsettiğimiz gibi, aklınızda bulundurmanız gereken temel kavramlardan biri, ekstra masraflardan olabildiğince kaçınmaktır, bu nedenle, hemen bir şoför kiralamak ve sizin yerinize onun sürmesini sağlamak yerine, otobüsünüzü kullanmada ustalaşmalısınız. Önceliklerinizden biri, sahip olduğunuz şeyle mümkün olan en kısa sürede nasıl daha fazla kar elde edeceğinize odaklanmalı ve bunun için en iyi odak, otobüsünüzü geliştirmek olmalıdır. 

Otobüs Simulator: Ultimate’i BlueStacks ile PC’nize indirin!

bus simulator

Ana ekranda, yeterli kazancınız olduğunda başlangıçta ziyaret etmek isteyebileceğiniz şey, ana ekranın sağ üst kısmındaki otobüs simgesinden erişilebilen garajdır. Galeriyi kontrol edebilir ve ilerledikçe sonunda karşılayabileceğiniz daha iyi otobüslere göz atabilirsiniz, ancak yeni başlayanlar için “GÖSTER” düğmesine dokunarak mevcut otobüsünüzü kontrol etmelisiniz. Pencerenin sol tarafındaki otobüs adının yanındaki seçim düğmesine tıkladığınızda, otobüsünüzü özelleştirmeniz için size çeşitli seçenekler sunulacaktır. Otobüsünüzün görünümünü kişiselleştirmenin çeşitli yolları vardır, ancak çoğu zaman, estetik yalnızca eğlenceniz içindir ve performansını etkilemez veya daha fazla para kazanma yeteneklerini artırmaz. Bununla birlikte, “Kişiselleştir” simgesinin altında, Wi-Fi ve multimedya satın alıp yükleyebilir, böylece yolcularınıza daha fazla konfor sunabilir ve nihayetinde sayıları artırabilirsiniz. Bununla, yalnızca başlangıçta bu eklentilere yatırım yapmalı ve fazladan nakit paranız olduğunda yalnızca görünümler ve estetik için harcamalısınız. Yükseltmeyi düşünmeniz gereken bir diğer husus, farklı terminallerdeki ofislerinizdir. Başlangıçta bekleyen yolcuları mutlu edecek dinlenme odaları veya restoranları olmayacak, ancak para kazandıktan sonra bunları bu yükseltmelere harcamaktan çekinmemelisiniz. Bu yükseltmeler, yolcuların konforunun yanı sıra yolculuklarında otobüse binme olasılıklarını da etkileyecektir. Doğal olarak erken hizmet verebileceğinizden daha fazla bekleyen yolcunuz olacak, ancak daha fazla otobüs edindikçe, bu yatırımlar değerini kanıtlayacaktır.

Otobüs Simulator: Ultimate’i BlueStacks ile PC’nize indirin!