Dragon City Başlangıç Rehberi

dragon city

Dragon City, ejderhalar toplayabileceğiniz ve onları eğitebileceğiniz eğlence dolu bir oyun. Dragon City’de Ejderha Ustası olmak için toplayabileceğiniz 1000’den fazla ejderha bulunuyor. Ejderhalar Ateş, Doğa, Saf, Efsane gibi çeşitli elementlere sahip oluyorlar. Ayrıca oyunda diğer Ejderha Ustaları ile ittifak kurabiliyor, onlarla çevrimiçi sohbet edebiliyor ve ittifak etkinliklerine katılabiliyorsunuz. 

Nasıl daha fazla ve daha güçlü ejderhalar elde edeceğiniz, nasıl daha fazla altın ve yiyecek bulacağınız, daha hızlı seviye atlayacağınız ve egzotik ve nadir ejderhaları nasıl yetiştireceğinizi merak ediyorsanız işinize yarayabilecek ipuçları ve strateji önerileri bu rehberde! 

Dragon City Para Birimleri

Dragon City oyunundaki bazı para birimleri altın, yiyecek, mücevher, EXP ve ejderha sayılarını içerir. Siz de ejderha yaşam alanından altın toplayarak ve savaşları kazanarak altın kazanabilirsiniz. Dragon City yiyecekleri, araştırma ve çiftlik evleri yoluyla kazanılıyor. Mücevher, oyundaki gerçek nakit para birimidir. EXP, daha fazla bina ve ejderhanın seviye atlamasında ve kilidinin açılmasında işe yarar. 

Ejderha Irkları

Dragon City oyununda Dragon Breeding denilen yöntem, oyunda ejderha elde etmenin temel yoludur. Siz de üretilecek ejderhaları seçerek, ebeveynlerine göre ejderha yavruları elde edebilirsiniz. Ayrıca aradığınız özel ejderhayı yaratmak için farklı kombinasyonlar deneyebilirsiniz. Oyunu Android ve iOS cep telefonlarınızın yanı sıra BlueStacks ile bilgisayarınızdan da oynayabilirsiniz. Bu sayede Breeding işlemini büyük ekranda yapabilir, mouse ve klavye kullanarak daha kolay kontrol sağlayabilirsiniz. 

Arazi Genişletme

Dragon City’de ekstra inşaat alanı için arazinizi genişletmeniz mümkün. Arazi satın almak için mücevherlerinizden harcayabilirsiniz ya da komşularınızdan araziyi altınla satın alabilirsiniz. Oyunda seviye atlamak için arazinizi büyütmeniz şart. BlueStacks ile oyunu bilgisayarınızın büyük ekranından oynarken ekstra alan sağlamanız da çok daha hızlı ve pratik şekilde gerçekleşebilir. 

Dragon City’de Savaşlar

Dragon City’deki en önemli görevlerden biri de savaşlardır. Yeni başladıysanız savaşlar çok zor olabilir ama savaş sürecini anladıktan sonra kolaylaşacaktır. Savaş sırasında iki ejderha bir arenada yer alır ve saldırılar başlar. Savaşa ilk kimin gireceği rastgele seçilir, bu yüzden önce ejderhanızın saldırmasını sağlamanın bir yolu yoktur.

Dragon City Oyununu BlueStacks ile Oynayın

BlueStacks, Google Play Store’da yer alan tüm mobil Android oyunlarını PC’nizde klavye ve mouse ile büyük ekranda oynayabileceğiniz bir oyun platformudur. BlueStacks ile oynayarak rakiplerinize karşı büyük avantaj elde edersiniz. BlueStacks size ayrıca keymapping, macrolar, yüksek FPS, çoklu oturum/hesap, oyuna özel kontrol ve gelişmiş grafik ayarları gibi onlarca avantaj sağlar. Bu sayede siz de tüm rakipler karşısında kazanan olursunuz.

Siz de Dragon City’yi BlueStacks ile oynayarak oyun keyfini büyük ekranda yaşayabilirsiniz. Bu sayede hem cep telefonunuzdaki gibi şarj problemi yaşamazsınız, hem de Dragon City’nin birbirinden çeşitli ejderhalarını büyütmenin ve savaştırmanın tadını çıkarırsınız.