Dragon City İpuçları ve Uzmanlaşma Rehberi

Dragon City, oyuncuların yaşam alanları inşa etmelerine, ejderhalar üretmelerine ve onları bir savaş alanında diğer ejderhalara karşı savaştırmalarına izin veren bir sosyal oyundur. Diğer ejderha türlerine karşı savaşmak da dahil olmak üzere birçok unsur vardır. Her yaştan sıradan oyuncu için oldukça basit oyun öğelerine sahiptir. Bu ateş püskürten yaratıkları birleştirmeye ve onları rakiplerinize karşı serbest bırakmaya başlamadan önce öğrenmeniz gereken çok şey vardır. Mobil Oyun Haber’in bu rehberinde tüm detayları inceleyebilirsiniz.

Öncelikle oyunda iki tür para birimi vardır – kazanması zor olan ve oyuncuların bunları kazanmak için nakit harcamalarını gerektiren basit görevler ve mücevherlerle kazanılabilen olağan altın. Bu kılavuz, para birimi sistemi, ejderhanın güçlü ve zayıf yönleri ile üreme hakkında faydalı ipuçları sağlayacaktır.

Savaş Rehberi: Güçlü ve Zayıf Yönler

Bu oyunda her ejderha bir element tarafından yönetilir. Her temel ejderhanın kendi güçlü ve zayıf yönleri vardır. Ejderhaları topladığınızda veya ürettiğinizde, onunla ilişkili unsurları not edin. Her canavarın güçlü ve zayıf yönleri vardır.

Dragon City’i BlueStacks ile PC’nizde Oynayın!

Ücretsiz Mücevher Almanın İpuçları

Dragon City’deki en önemli para birimlerinden biri mücevherlerdir. Zaman alan yumurta kuluçka sürecini hızlandırmak için kullanılmanın yanı sıra, kuluçkahane ve kombinasyon ağacını yükseltmek için taşlar kullanılır. Bunları gerçek para birimiyle satın alabilseniz de, onları almanın başka yolları da vardır. Her seviye atladığınızda bir ücretsiz mücevher kazanırsınız. Günlük olarak giriş yaparsanız ödül olarak değerli taşlar kazanma şansınız da olur. Oyuna her gün giriş yaptığınızdan emin olun. Bu, mücevher kazanma şansını artırır. Ne kadar düzenli olursanız, ödüller o kadar artar ve mücevher alma şansı o kadar artar. Günlük Bonus, oyuna art arda beş gün giriş yaparsanız beşinci günde üç Mücevher kazandırır.

Pazartesi ödüllerini kaçırmayın

Mücevherleri ücretsiz almanın başka bir yolu. Size rastgele hediyeler sağlayan bir bonus ödüldür. Çekilişe katılırsanız en az beş mücevher kazanma şansınız yüksektir.

Ücretsiz mücevher kazanmanın en yaygın yolu, anket doldurma, alışveriş vb. gibi belirli görevleri tamamlamaktır. Rakip Dragon sahiplerine karşı savaşmak da mücevher kazanmanın bir başka kesin yoludur. Bazı önemli ligler, başarılı oyuncuları değerli taşlarla ödüllendirir. Ücretsiz kazanma şansınızı artırmak için Ejderha Savaşlarına katılın.

Dragon City’i BlueStacks ile PC’nizde Oynayın!

Geliştiricileri tarafından gerçekleştirilen promosyonlara ve özel etkinliklere katılın

Bu ekstra mücevher kazanmanın başka bir yoludur. Promosyonlar ve özel etkinlikler nadirdir, bu nedenle bu fırsatı kaçırmayın. Ödül olarak değerli taşlar sağlayan belirli hedefleri tamamlamak, bunları ücretsiz olarak kazanmanın harika bir yoludur. Mücevher sağlayan hedeflerden biri ejderha yetiştirmektir. Değerli taşlar kazanmak için canavarları toplayın ve Ejderhalar Kitabı’nı tamamlayın. Mücevher kazancı, koleksiyon türüne bağlıdır. Örneğin, tüm Efsanevi Ejderhaları toplamak size beş mücevher kazandıracaktır.