Free Fire’da BlueStacks ile Uzmanlaşın

Garena’nın Free Fire’ı, dünyanın en popüler mobil oyunlarından biridir. Ağustos 2019 itibariyle, Free Fire’ın 450 milyondan fazla kayıtlı kullanıcısı ve günlük 50 milyondan fazla aktif oyuncusu bulunuyor. Durum böyle olunca, Free Fire’a yeni başlayan oyuncular, doğal olarak daha deneyimli oyunculara karşı oynamaktan korkabilir veya çekinebilirler. Bu sebeple, Free Fire’a başlamadan önce oyunda ne yapmanız ve ne yapmamanız gerektiğini bilmek size pek çok avantaj sağlayacaktır. BlueStacks ise tam da bu noktada devreye giriyor. Size bu avantajlara ek pek çok özellik sağlıyor. İşte dikkat etmeniz gerekenler:

Nereye İniş Yapacağınızı Önceden Planlayın

Uçaktayken iniş noktanıza karar verin. Kulağa geldiği kadar basit ve anlaşılır bi konu aslında bu. Yapmanız gereken şey, atlamadan önce iniş yapacağınız yeri önceden planlamak çok faydalı olacaktır. Bu strateji size oyunda çok zaman kazandırır ve pek çok problemi de ortadan kaldırır. Oyun tarzına bağlı olarak, oyuncular Saat Kulesi gibi sıcak çatışma alanlarına gidebilir veya Cape Town ve Hangar gibi daha boş alanlara yönelebilirler. Yoğun alanlar çok fazla ganimet verir, ancak bu durum oldukça tartışmalıdır ve her zaman bu noktalarda rakiplerle erken karşılaşma riski vardır.

Ganimet Aramak İçin Zaman Kaybetmeyin

Aldığınız her ganimetten yararlanın. Her ne kadar mükemmel yük ile alana çıkmak ideal senaryo olsa da, çoğu durumda gerçekleştirilmesi zor olur. Oyunda neler yapabileceğinizi planlayın ve patlayıcı, flashbang gibi yardımcılara asla hayır demeyin. Yağma işlemi hızlı olmalı ve yağma sırasında hazırlıksız yakalanmamaya dikkat etmelisiniz. Unutmayın, mükemmel ganimeti elde etmek anlık bir eylem değil, bir inşa sürecidir.

Her An Savaşmaya Hazır Olun

Kavgalardan uzak durmayın. Yeni oyuncuların genellikle yaptığı yaygın bir hata dövüşlerden kaçmaktır. Sadece taktiksel olarak üstün olduğu gibi, dövüşlerde de sorumluluk alan kişi olun. Başlangıçta daha az deneyime sahip olsanız da, güçlü bir strateji ve iyi dövüş becerileri ile kendinizi geliştireceksiniz. BlueStacks’in size sağlayacağı Akıllı Kontroller ile dilediğiniz tuşu dilediğiniz şekilde atayabilir ve sizin için en kolay konfigürasyonla oynayabilirsiniz. 

Eğitim Modundan Yararlanın

Her şeyden önce eğitim modunda pratik yapın. Doğru stratejiyle düzenli antrenman yapmadan çok oyunculu oyunlarda başarı elde edilemez. Oyunda bir eğitim modu var ve modu doğru kullanmak çok önemlidir. Her silahı eğitim modunda denemek, yeni oyunculara fikir verecektir. Ayrıca, haritanın detaylarını ve haritanın farklı konumları hakkında ayrıntılı bilgi edinmenin harika bir yoludur.

Free Fire’ı BlueStacks ile Oynayın

BlueStacks, Google Play Store’da yer alan tüm mobil Android oyunlarını PC’nizde klavye ve mouse ile büyük ekranda oynayabileceğiniz bir oyun platformudur. BlueStacks ile oynayarak rakiplerinize karşı büyük avantaj elde edersiniz. BlueStacks size ayrıca keymapping, macrolar, yüksek FPS, çoklu oturum/hesap, oyuna özel kontrol ve gelişmiş grafik ayarları gibi onlarca avantaj sağlar. Bu sayede siz de tüm rakipler karşısında kazanan olursunuz.