Hero Wars BlueStacks ile Nasıl Oynanır?

hero wars

Hero Wars, birçok yeni oyuncu için ilk başta göz korkutucu görünebilecek birçok farklı oyun modu içeren bir RPG oyunudur. Oyu sürecinde herhangi bir problem yaşamamak adına stratejik ipuçları ve püf noktalara dikkat etmeniz oldukça faydalı olacaktır. Bu süreci, oyunu BlueStacks ile oynayarak oldukça basit bir hale getirebilirsiniz. Öncelikle yapmanız gereken 1-2 temel adım bulunmaktadır. Bu adımları özetledikten sonra, oyun esnasında odaklanmanız gereken temel bilgilere değineceğiz. 

BlueStacks’i Nasıl Kurmalıyım?

Öncelikle BlueStacks Resmi Websitesine giriş yapmalı ve en güncel BlueStacks sürümünü, resmi web sitesinden indirmeniz gerekir. Web Sitesinde yer alan “İndir” butonuna bastıktan kısa bir süre sonra setup dosyası PC’mize inmiş olacaktır. Bu dosyayı çalıştırarak bilgisayarımıza kurmamız gerekir. Kurulum işlemi sonrası BlueStacks’i çalıştırdıktan sonra, programın içerisinde yer alan Google Play Store’u açmanız gerekir. Buraya Hero Wars yazarak oyunun Play Store sayfasına gidebilir ve yükle butonuna tıklayarak oyunun BlueStacks’e kurulumunu tamamlayabilirsiniz. Kurulum tamamlandıktan sonra BlueStacks ana ekranı olan kitaplıkta Hero Wars görünür olacaktır.

BlueStacks Ayarlarımı Nasıl Yapılandırmalıyım?

BlueStacks ile en iyi performansı elde edebilmek için öncelikle ram ve cpu ayarlarınızı maksimum seviyeye getirmeniz gerekir. Aynı zamanda eğer PC’nizde aktif bir antivirüs var ise bunu geçici olarak duraklatmanızı tavsiye ederiz. Aynı esnada PC’nizin sanallaştırmayı aktive etmeniz gerekir. Tüm bu ayarlar BlueStacks performansını doğrudan etkileyen ayarlardır. Bu sebeple fazlasıyla özen göstermenizi öneririz.

Çoklu Oturum ile Aynı Anda Pek Çok Karakterle Oynayın

BlueStacks’in Çoklu Oturum özelliği ile birden fazla hesapla aynı anda oynayabilirsiniz. Multı-Instance sayesinde PC’nizin performansına göre dilediğiniz kadar oturum oluşturabilir ve bu sayede dilediğiniz kadar karakteri aynı anda kasabilirsiniz. Ayrıca makro tuş kombinasyonlarıyla da her bir oturum ve karakterinize ayrı görevler atayıp farklı farklı gelişmelerini sağlayabilirsiniz. BlueStacks Android Emülatörün çoklu oturumu ile PC’nizde dilediğiniz kadar hesap oluşturun.

Hero Wars Oynarken Atmanız Gereken 10 Önemli Adım

1. Kahramanınız İçin Bir Hedef Belirleyin ve Peşini Bırakmayın

2. Her Gün Günlük Görevleri Tamamlayın

3. Kampanya Görevlerinde İlerleyin

4. Hangi Kahramanlara Yatırım Yapmak İstediğinize Karar Verin

5. Günde en az bir kez Arena’ya katılın

7. Hero Wars Facebook Sayfasını Sık Kontrol Edin

8. Reklamları İzleyin ve Daha Fazla Ödül Kazanın

9. Sıkıştığınızda Geri Dönün ve Bir Kez Daha Deneyin

10. Bir Lonca Oluşturun veya Katılın

Hero Wars’u BlueStacks ile Oynayın

BlueStacks, Google Play Store’da yer alan tüm mobil Android oyunlarını PC’nizde klavye ve mouse ile büyük ekranda maksimum çözünürlükle 4K kalitesinde oynayabileceğiniz bir oyun platformudur. BlueStacks ile oynayarak rakiplerinize karşı büyük avantaj elde edersiniz. BlueStacks size ayrıca keymapping, macrolar, yüksek FPS, çoklu oturum/hesap, oyuna özel kontrol ve gelişmiş grafik ayarları gibi onlarca avantaj sağlar. Bu sayede siz de tüm rakipler karşısında kazanan olursunuz.