Hero Wars Oyununda En İyi Kahramanları Seçin

hero wars

Hero Wars oyununda tüm kahramanlar bir denge yaratır ve aslında her kahramanın faydalı olduğu bir özelliği bulunur. Bazı oyuncular tek ve güçlü kahramanlarını ön plana çıkarırken, bazıları tüm kahramanların özelliklerini birleştirerek faydalanmayı seçer. Biz de sizler için Hero Wars’un en öne çıkan karakterlerini ve onların özelliklerini inceledik. 

K’arh

Savaşçı rolünde olan K’arh karakterinin en önemli yeteneği çevik olmasıdır. Onu Elemental Tournament mağazasından ya da bir sandıktan alabilirsiniz. Arena’da fiziksel takımlara karşı muhteşem bir savaşçıdır. Ayrıca ekip için iyi bir karakterdir. Uzayda 8 saniye boyunca gelen hasarı tamamen emen bir boşluk yaratır. 

Jorgen

Kontrol ve destek rolünde olan Jorgen’in temel yeteneği güçlü olmasıdır. Takımınızın 25. seviyesinden sonra Outland mağazasından 30 ruh taşı karşılığında alabileceğiniz karakterdir. Arena’da vazgeçilmez kahramanlardan birisidir. Oyunda uzmanlaşmış pek çok kişi bu kahramanı tercih eder. Düşmana büyük sihirli hasarlar verebilir. Fiziksel hasarın iyi bir yüzdesini emen bir kalkan yerleştirebilir. Ayrıca ilginç bir yetenek olarak Jorgen, en uzaktaki düşmanı lanetinin merkezi seçerek rakiplerini lanetleyebilir.

İsmail

Ana özelliği çeviklik olan İsmail, savaşçı gruptadır. Grand Arena mağazasından alınabilir. Takım için uygundur, herhangi bir fiziksel ekip için alınabilir. Takım içerisinde fayda sağlayan İsmail, tüm düşman biriminin kritik hasar görme olasılığını artırır. Yüksek saldırı hızına sahiptir. Şeytani bir biçim alabilir ve böylece kritik vuruş şansını ve saldırı hızını artırabilir. Ortalama bir sağlığı vardır, fakat vampirizm nedeniyle uzun süre hayatta kalabilen bir kahramandır. 

Hero Wars oyununu BlueStacks ile PC’nizin büyük ekranında oynayın!

Dorian

Destek rolündeki Dorian’ın ana yeteneği zekadır. Sadece kahraman sandıklarından elde edilebilir veya belirli etkinlikler sırasında kazanılabilir. Buna ek olarak geliştiricilerden hediye olarak alınabilir. Kahramanın, yakınlardaki müttefikleri her zaman iyileştiren bir aurası vardır. Bir müttefik auranın altına düşerse ve ciddi hasarı varsa, onu sağlığına kavuşturur. Ayrıca müttefiklerinin ölmesini engelleyerek onlara sağlığının %20’sini verebilen bir yeteneği bulunur. 

Astarot

Temel özelliği güç olan Astarot, destek ve tank grubundandır. Uygun fiyata alınabilecek bir kahramandır ve her takım için kullanışlı bir oyuncudur. Kendini ya da müttefikini bir savaşta 1 kez diriltebilecek bir yeteneğe sahiptir. En uzaktaki düşmanın enerjisini azaltma yeteneği bulunur. 

Helios

Büyücü ve destek rollerine sahip olan Helios’un ana yeteneği zekasıdır. Takım için iyi bir kahramandır. 1 tılsımı ile tüm müttefiklere zırh verebilir. Sihire karşı zayıf koruması olan kahramanlara karşı oldukça etkilidir. Örneğin K’Arh, İsmail ve Aurora gibi. Ayrıca en yakın müttefikleri koruyan ve fiziksel hasarı emen 2 küre oluşturabilir. Özellikle Orion ile birlikte harikalar yaratabilir. 

Orion

Büyücü rolüne sahip olan Orion’un temel yeteneği zekasıdır. Tower mağazasından alınabilir. Takıma en büyük faydalarından birisi, tüm takımı sihirden koruyabilmesidir. Dorian ile birlikte durursa, sağlığını auradan sürekli olarak besleyecektir.

Hero Wars Oyununu Bluestacks İle PC’de Oynayın!

Hero Wars mobil oyununu BlueStacks Android Emülatörü sayesinde bilgisayarınızın büyük ekranında oynayarak oyun keyfini ikiye katlayabilirsiniz. BlueStacks size oyunu mouse ve klavye ile çok daha hızlı bir şekilde oynama olanağı sunar. Aynı zamanda mouse ve klavye tuşlarınıza istediğiniz komutları atayabilir, böylece alıştığınız tuş deneyimi ile oyun keyfini sürdürebilirsiniz. Siz de büyük ekranda, muhteşem grafiklerin tadını çıkarmak için oyunu BlueStacks ile bilgisayarınıza indirebilirsiniz.