King of Avalon: Dragon Warfare Gelişim Rehberi

King of Avalon: Dragon Warfare’in en önemli faktörlerinden biri, toplayabildiğiniz kadar kaynak toplamaktır. Yeterli kaynaklar olmadan Kalenizi yükseltemez veya krallığınızı daha fazla geliştiremezsiniz. Her zaman, kaynak toplamak için yeterli kamp inşa ettiğinizden emin olun, çünkü bunlar siz oyunda olmasanız bile sürekli olarak toplanacaktır. Kaynak toplamanın bir başka harika yolu da canavarları öldürmek ve Barbar Mitinglerine katılmaktır. Bunlar Dünya Haritasında mevcuttur ve iyi bir Yiyecek, Odun, Demir veya Gümüş kaynaklarıdır. Yeterince güçlü bir ordu kurana kadar düşük seviyeli olanlarla başlamanızı ve yavaşça güçlü olanlara geçmenizi öneririz. Bununla birlikte, kaynaklar konusunda dikkatli olmalısınız ve düşman tarafından ellerinden alınmamaları için mümkün olduğunca kullanmayı denemelisiniz! Unutmayın! Kalenizi 6. seviyeye yükseltebildiğinizde, koruyucu Barış Kalkanı kaldırılacak ve böylece diğer oyuncular tarafından saldırıya uğrayacaksınız.

King of Avalon’u BlueStacks ile PC’nize indirin.

Daha fazla güç için güçlü bir İttifaka katılın

İyi ve güçlü bir İttifaka katılmak, süper güçlü bir oyuncu tarafından saldırıya uğrama şansınızı azaltacaktır. Ayrıca, sizi Altın ile ödüllendiren Hediye Sandıkları ve İttifak Işınlaması gibi çok daha kullanışlı özelliklerin kilidini de açacaksınız. Herhangi bir Stronghold seviyesinde bir İttifak oluşturabilirsiniz, ancak 6. seviyeden önce 200 Altın ödemeniz gerekecektir. Bir İttifaka katıldıktan sonra, Alliance Honor (mağazanın para birimi) kazanmak için Alliance Tech’e bağış yaparak birçok satın alma işlemi yapabileceğiniz Alliance Store’a da erişebileceksiniz. İyi ve aktif bir İttifaka katılmanın bir başka güzel yanı da aldığınız yardımdır. Bir şeyi inşa etmenize yardımcı olacak birine ihtiyacınız olduğunda, sadece “Yardım” düğmesine dokunabilirsiniz ve otomatik olarak tüm üyelere bir istek gönderecektir. Yardımınıza hızla gelebilirler, bu da inşaat süresini büyük ölçüde azaltır. Bu yüzden, ilk ittifakınız olarak iyi ve aktif bir ittifaka katılmanızı gerçekten öneririz.

Barışı devam ettirin

Her zaman bir Barış Kalkanı tutmaya çalışmalısınız. Bu, askerlerinizin ve özellikle krallığınızın düşmanlar tarafından saldırıya uğramasını önleyecek, böylece herhangi bir kayıp olmayacaktır. Barış Kalkanınız yoksa, en azından İttifakınıza oldukça yakın olduğunuzdan emin olmalısınız (eğer İttifak Işınlanını kullanmadıysanız, artık tam zamanıdır).

King of Avalon’u BlueStacks ile PC’nize indirin.

Labirente Macera

Mümkün olduğunca her zaman Labirent’e girmeye çalışmalısınız, çünkü iyi kaynaklar için harika bir kaynaktır ve yol boyunca silah ve benzeri şeylerin yapımında faydalı olacak birçok malzeme alabilirsiniz. Labirent’te Ejderha Ruhunu kullanarak savaşacak ve Antik Paralardan Ejderha Ruhu EXP ve malzemelere kadar tonlarca eşya toplamak için düşmanları yeneceksiniz. Labirent’teki özel zeminlere, ihtiyaç duyduğunuz malzemeleri toplamak için birkaç kez meydan okuyabilirsiniz, ancak dayanıklılığa da dikkat edin. Bazı yükseltmelerin bitmesini beklerken Labirent’i  tamamlayabilirsiniz.

Ücretsiz Takviyeleri Kullanın!

Oldukça az sayıda ücretsiz desteğiniz olduğunu unutmayın! Yükseltmenin bitmesini beklemek için sadece birkaç saniyeniz varken bunları kullanmanızı önermiyoruz. Bunun yerine biraz daha uzun sürdüğünde kullanmanızı öneririz. Aynı şey Hızlandırmalar için de geçerli olacaktır. Sınırlıdırlar, ancak zamanla daha fazla toplanacaksınız, bu nedenle bekleme süresini kısaltmak ve daha hızlı bir şekilde daha güçlü olmak için bunları kullanmayı unutmayın!

King of Avalon’u BlueStacks ile PC’nize indirin.