King of Avalon’da Önemli Binalar ve Özellikleri

king of avalon

King of Avalon oyununun temel görevlerinden birisi binalar inşa etmek ve onları yükseltmektir. Oyunda pek çok bina tipi bulunur ve bulunduğunuz seviyeye göre bunları sürekli inşa etmeniz ve yenilemeniz gerekir. Tek seferde yalnızca bir tek bina inşa edebilir veya yükseltebilirsiniz. İnşaatınızı tamamlamak için kalan süre, ekranın sol tarafındaki çekiç görüntüsünün altında gösterilir. Aynı anda iki bina inşa etmek veya iyileştirmek istiyorsanız, farklı bir inşaatçı ekibi oluşturmanız gerekir. Ayrıca binanın inşaatını veya iyileştirmesini hızlıca tamamlamak istiyorsanız altın kullanabilirsiniz.

Oyunda yer alan en önemli binalar ve bunlarla ilgili detayları bu rehberden inceleyebilirsiniz.

King of Avalon Kalesi

King of Avalon Kalesi, şehrinizdeki en önemli yapıdır. Kaleyi her yükselttiğinizde, şehrinizdeki diğer binaları da geliştirme fırsatı yakalarsınız. Aynı zamanda birlik gücünüzü ve genel gücünüzü de arttırırsınız.

Barınak

Hastaneleriniz doluysa, ölü birliklerinizin belirli bir yüzdesi sığınağa giden ruhlara dönüşecektir. Excalibur’un kılıfı olan kın, sizin için otomatik olarak ambrosia toplayacaktır. Birliklerinizin ruhlarını diriltmek için ambrosia kullanabilirsiniz. Kutsal alanı ziyaret etmek için şehrinizde yeni bir bina bulun.

Yasak Labirent

Ejderha ruhunu uyandırırsanız, yasak labirente gidebilir. Yasak labirentte, ejderhanızın canavarlarla savaşması ve labirentin katlarından geçerken alçalması gerekecek. Ejderha ruhu labirentten ne kadar düşük inerse, canavarlarla savaştıktan sonra aldığı ödüller o kadar iyi olur. Ejderha ruhunuzun sandıkları açarken aldığı eşyalar ejderha ruhu çantasına gönderilir. Çantanızın kapasitesini ve ağırlığını takip etmeyi unutmayın.

Kristal Küre

Oyunda yer alan bir kristal kürenin söylediği servete, ejderha pulları veya altın karşılığında sahip olabilirsiniz. Büyük ikramiyeyi aldığınızda, bu tüm krallıkların lordlarının ekranlarında görünecek.

Gözetleme Kulesi

King of Avalon’daki gözetleme kuleniz şehrinizdeki gözleriniz ve kulaklarınızdır. Gözetleme kulenizi yükselterek rakibiniz hakkında daha detaylı bilgi edinme şansı yakalarsınız. 

Ticaret Binası

Ticaret yeriniz sayesinde müttefiklerinize kaynak gönderebilir veya onlardan kaynak satın alabilirsiniz. İhtiyaç duyduğunuz kaynaklar için talep gönderme şansınız da var. Her talebin süresi 24 saat olacaktır. Bir seferde sadece tek bir istek gönderebilirsiniz. Gönderilen tüm istekler sohbet ittifakında görünecektir. 

Elçilik Binası

Bir elçilik binanız varsa, müttefiklerinizden takviyeler alabilirsiniz. Elçiliğinizi iyileştirin ve müttefiklerinizin hızlanmanıza yardımcı olabileceği zamanlayıcıların sayısını artırın, zamanlayıcıların hızlanma süresini artırın ve müttefiklerinizin size gönderebileceği takviye birliklerinin sayısını artırın.

King of Avalon’u BlueStacks ile PC’de Oynayın, BlueStacks’in Avantajlardan Faydalanın

BlueStacks, Google Play Store’da yer alan tüm mobil Android oyunlarını PC’nizde klavye ve mouse ile büyük ekranda oynayabileceğiniz bir oyun platformudur. BlueStacks oyun platformu sayesinde rakiplerinize karşı büyük avantajlar elde edebilirsiniz. İşte Bluestacks’in size sunduğu avantajlardan bazıları:

  • Çoklu oturum özelliği sayesinde oyunu birden fazla sekmede oynama keyfini yaşarsınız. 
  • Gelişmiş grafik ayarları ile büyük ekranda muhteşem bir görüntü kalitesi ile oyun keyfi yaşarsınız.
  • Tuş atama özelliği ile alıştığınız tuşlara dilediğiniz komutları atayabilir, böylece oyuna özel kontrol sağlamış olursunuz.