King of Avalon Kaynak Kullanımı İpuçları

king of avalon

Fark etmiş olacağınız gibi,  King of Avalon’da büyümenizi sınırlayan anahtar faktör zamanlayıcılar değil kaynaklardır. Oyunun başlarında birlikleri eğitebilir, binaları yükseltebilir ve bir zamanlayıcı her bittiğinde araştırmaya başlayabilirsiniz, ancak etkinliğinize bağlı olarak, 13-15 arası Kale seviyelerine ulaştığınızda bu durum büyük olasılıkla artık geçerli olmayacaktır. Bir sonraki binanıza ve araştırmasına başlamadan önce, belki de asker eğitimini gündeme almanız gerekecektir. Kaynaklarla ilgili olarak iki temel faktör vardır, biri kaynak gelirinizi en üst düzeye çıkarmak, diğeri ise siz onları kullanmadan önce kaynağınızın düşmanlar tarafından alınmadığından emin olmaktır. 

King of Avalon’u BlueStacks ile PC’nizde klavye ve mouse ile oynayın!

Kaynak Gelirinizi Maksimize Edin

Kaynak toplamak, daha fazla kaynak elde etmenin önemli bir yoludur, özellikle de askerlerinizin sizin için bir araya gelmesi için çevrimiçi olmanıza gerek olmadığını düşünürsek. Birliklerinizi tekrar göndermek için birkaç saatte bir kontrol etmek yeterli olacaktır. Canavarları öldürmek ve Barbar Mitinglerine katılmak da kaynak elde etmenin iyi bir yoludur, genellikle küçük kaynak öğelerinden büyük miktarda elde edersiniz. Oyun içerisindeki dönemsel fırsatlara dikkat edin. Noel Etkinliği vb. gibi etkinlikler aracılığıyla kısa sürede büyük miktarda kaynak toplayabilirsiniz.

Kaynakları Güvende Tutun

Kaynaklarınızı olabildiğince güvende tutmak önemlidir. Kaynakları toplamak için çok çaba harcarsınız ve bir sonraki yükseltme görevini vermeden hemen önce bazı büyük oyuncuların ışınlanıp tüm kaynaklarınızı çalması büyük hayal kırıklığı yaratır. Bu nedenle, çevrimiçi olmadığınızda veya korumanız olmadığında asla çok sayıda güvenli olmayan kaynağa sahip olmadığınızdan emin olmalısınız. Kaynakları ihtiyaç duyana kadar güvende tutmanın bir başka iyi yolu da Alliance Storehouse’da günlük olarak depolamaktır. Genel olarak, tüm faaliyetlerinizi mümkün olduğunca önce kaynak gelirini artırmaya ve kaynak maliyetini düşürmeye odaklayın. Kaynak toplamak için ittifakın konumu da önemlidir. Harita üzerinde bulunduğunuz alana bağlı olarak, çevrenizde daha yüksek veya daha düşük seviyeli kaynak karolarına sahip olacaksınız.

King of Avalon’u BlueStacks ile PC’nizde klavye ve mouse ile oynayın!

King of Avalon’u BlueStacks ile PC’de Oynayın

King of Avalon’da uzmanlaşmak için oyunu PC’nizin büyük ekranında oynayabilirsiniz. Oyunu büyük ekranda oynayarak çok daha hızlı ve pratik hamleler yapabilirsiniz. King of Avalon’u bilgisayarınızda oynamak için yapmanız gereken tek şey BlueStacks Android Emülatörü indirmek. BlueStacks, Google Play Store’da yer alan tüm mobil Android oyunlarını PC’nizde klavye ve mouse ile büyük ekranda oynayabileceğiniz bir oyun platformudur. BlueStacks ile oynayarak rakiplerinize karşı büyük avantaj elde edersiniz. King of Avalon’u BlueStacks ile oynayarak siz de hem büyük ekranda oyun oynama keyfini yaşayabilir hem de görevleri bu sayede çok daha rahat bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Sonuç

Umuyoruz bu rehber hem günlük yükseltmeler hem de neye odaklanılması gerektiği konusunda yardımcı olmuştur. Sorularınız varsa veya başkaları için ipuçları paylaşmak istiyorsanız, lütfen görüşlerinizi yorum bölümüne bırakın.

King of Avalon’u BlueStacks ile PC’nizde klavye ve mouse ile oynayın!