King of Avalon’da Uzmanlaşmak İçin 5 İpucu

king of avalon

King of Avalon, çok oyunculu bir strateji oyunu. Ejderhalar yetiştirmek ve bir ordu kurmak, King of Avalon’un temellerini oluşturuyor. King of Avalon oynarken, fonları yönetmeye de konsantre olmanız gerekir. Etkili fon toplama yöntemlerine dikkat edin. Yeterli miktarda para toplayarak oyunu sorunsuz bir şekilde oynayabilirsiniz. Arazinin hükümdarı olmak ve oyunda uzmanlaşmak için işinize yarayacak ipuçlarını bu rehberimizde bulabilirsiniz. 

1. Doğru Ejderhaları Seçin

Oyunda uzmanlaşmak için hedeflerinize odaklanmalısınız. Oyunda pek çok ejderha türü bulunuyor ve bunlar farklı kategorilere ayrılıyor. Ejderhaların üç ana kategorisi: destek ejderhaları, saldırgan ejderhalar ve savunma ejderhalarıdır. Doğru ejderhaların yardımıyla siz de krallığınızı kurabilir ve farklı türde avantajlar elde edebilirsiniz. Ejderhaları seçerken, oyun tarzınızın yanı sıra diğer bazı önemli faktörleri de bilmeniz gerekir. Bu şekilde ilerleme hızınızı artırmak için en iyi karakteri seçebilirsiniz.

2. Görevlerde Rol Alın

King of Avalon oyununda, oyuncuların ödülleri kazanmak için başarabilecekleri farklı görev türleri bulunur. Bu görevleri tamamlamak için etkili bir plan izlemeniz gerekir. Bunun yardımıyla görevleri tamamlayabilir bitirebilir ve sınırsız kaynak elde edebilirsiniz. Farklı görevleri tamamlayarak çeşitli silahlar ve altınlar elde edebilirsiniz. 

Ayrıca King of Avalon’da uzmanlaşmak için her gün bazı görevleri tamamlamalısınız. Günlük görevleri tamamladıktan sonra, kilometre taşını tamamlamak için 420 puan alabilirsiniz. Tamamlandıktan sonra, ödül şeklinde ücretsiz bir ganimet sandığı alabilirsiniz. Ana ekranda, mevcut görev türlerini ve bunları tamamlayarak kazanabileceğiniz puanların sayısını kontrol edebilirsiniz. Tüm günlük görevleri takip edin ve çok sayıda harika ödül kazanmak için bunları zamanında tamamlamaya çalışın. 

3. Kalenizi Yükseltin

Eğer oyunda bir miktar ilerlediyseniz binalarınızın bir kısmını yükseltmişsinizdir. King of Avalon oynarken önemli olan, ilk olarak gerekli binaları yükseltmektir. Ardından kalenizi yükseltmeye başlayabilirsiniz. Kaleyi yükseltmek için çok fazla zamanın yanı sıra çok fazla kaynak harcamanız gerekecek. Bu yüzden uzmanlaşma aşamasına bırakmanız mantıklı olur. 

4. Ejderha Becerilerini Geliştirin

Ejderha becerilerini geliştirmek, performansınızı arttıracak ve krallığınızı hızla büyütmenize yardımcı olacak. Ejderhalarınızın becerilerini geliştirmeye çalışıyorsanız, amblemleri kullanmalısınız. Amblemler farklı derecelerde mevcuttur ve bunlar ejderha becerilerini etkili kılmak için kullanılabilir. 

5. King of Avalon’u BlueStacks ile PC’de Oynayın

King of Avalon’da uzmanlaşmak için oyunu PC’nizin büyük ekranında oynayabilirsiniz. Oyunu büyük ekranda oynayarak çok daha hızlı ve pratik hamleler yapabilirsiniz. King of Avalon’u bilgisayarınızda oynamak için yapmanız gereken tek şey BlueStacks Android Emülatörü indirmek. BlueStacks, Google Play Store’da yer alan tüm mobil Android oyunlarını PC’nizde klavye ve mouse ile büyük ekranda oynayabileceğiniz bir oyun platformudur. BlueStacks ile oynayarak rakiplerinize karşı büyük avantaj elde edersiniz. King of Avalon’u BlueStacks ile oynayarak siz de hem büyük ekranda oyun oynama keyfini yaşayabilir hem de görevleri bu sayede çok daha rahat bir şekilde tamamlayabilirsiniz.