King of Avalon’u BlueStacks ile Nasıl Oynarsınız?

bluestacks

King of Avalon en çok oynanan gerçek zamanlı strateji oyunlarından birisi. Oyun, Google Play Store ya da App Store’dan mobil cihazlara indirilebiliyor. Bunun yanı sıra King of Avalon’u bilgisayarınızdan oynamanız da mümkün. Yapmanız gereken tek şey ise BlueStacks’i indirmek ve oyunun tadını çıkarmak! 

Bu rehberimizden King of Avalon’u BlueStacks ile nasıl açacağınızı ve bilgisayarınızdan nasıl oynayacağınızı inceleyebilirsiniz. 

King of Avalon Nasıl Bir Oyun?

Bir yüzyıl oyunu olan King of Avalon çoğu kişinin en sevdiği savaş oyunları arasında yer alıyor. Oyun Avalon’un gerçek kralının krallığını Excalibur ile geri almak istemesi etrafında dönüyor. Ama unutmamak gerek ki oyunda savaş alanında asıl aktif olanlar akıllı savaşçılardır.

BlueStacks Nedir, Nasıl Çalışır?

Bluestacks, mobil oyunları PC’nizde oynamanızı sağlayan bir oyun platformudur. Bluestacks ile Android oyunları bilgisayarınızda oynamak sizi başka bir seviyeye taşıyacak çünkü artık hangi oyun türünü oynadığınıza bakılmaksızın oyununuzun tam kontrolünü sağlamak için klavyenizin ve farenizin esnekliğini kullanabileceksiniz. Ayrıca daha geniş ekran, daha iyi grafikler, daha pürüzsüz bir oyun ve sorunsuz bir pil süresi ile oyunun tadını çıkarmak için BlueStacks popüler bir yöntemdir. BlueStacks’in size sağlayacağı bir diğer avantaj ise çoklu oturum açabilme özelliği. Siz de King of Avalon oyununda çoklu oturum seçeneğini kullanarak büyük avantajlar elde edebilirsiniz. Bu özellik sayesinde oyunu birçok sekmede aynı anda açarak rakiplerin önüne geçebilirsiniz. 

Ayrıca oyunları telefon ya da tabletinizden zaten oynuyorsanız Bluestacks ile açmak için hesabınızla giriş yapmanız yeterli. Oyuna giriş yaptığınız hesabınız ile Bluestacks üzerinden giriş yaparak oyuna bilgisayarınızdan devam edebilirsiniz. 

Bluestacks yalnızca King of Avalon’u değil tüm Android oyunları bulabileceğiniz bir platform. Dolayısıyla dilediğiniz oyunu bilgisayarınızın büyük ekranında oynamak için size olanak sağlıyor. Ayrıca %100 güvenilir ve hızlı bir platform!

King of Avalon, BlueStacks ile Nasıl Açılır?

  1. Adım: BlueStacks’i indirin ve kurun

Günümüzde dünya çapında 300 milyondan fazla kişinin kullandığı Bluestacks Android emülatörü öncelikle bilgisayarınıza yüklemek için bluestacks.com üzerinden BlueStacks uygulamasını indirin. Kurulumu gerçekleştirin ve Gmail’e kayıtlı e-mail adresinizle girişinizi tamamlayın.

  1. Adım: King of Avalon’u indirin

BlueStacks kurulumunu tamamladığınızda karşınıza Google Play ekranı çıkacak. Google Play üzerinden King of Avalon’un resmi görselini gördüğünüzde oyunu indirme butonuna basın ve tıpkı mobil cihazınıza indirme işlemi gibi kısa sürede oyunu indirmeyi tamamlayın. 

  1. Adım: Key mapping (Tuş eşleme)

King of Avalon’u BlueStacks ile oynamaya artık başlayabilirsiniz. Üstelik size özel tuş eşleme özelliği ile bir adım öne geçebilirsiniz. Key mapping yani tuş eşleme özelliği sayesinde bilgisayarınızda dilediğiniz tuşla dilediğiniz hareketi eşleştirebilirsiniz. Bu da size oyun sırasında büyük avantaj sağlar. Kısayol tuşlarınızı ayarlamak için yapmanız gereken kullanıcı arayüzünden klavye kontrollerini seçmek. Göz simgesini kullanarak da ayarlamalarınızı tamamlayabilirsiniz.