Yeni Başlayanlar için 5 Temel Maddede King of Avalon

King of Avalon oyununda yeniyseniz oyunun temellerini ve hayatınızı kurtaracak ipuçlarını öğrenmek için doğru yerdesiniz. Size vereceğimiz ipuçlarını ve strateji taktiklerini takip ederek oyundaki performansınızı güçlendirebilir ve kazanma şansınızı arttırabilirsiniz. Ayrıca King of Avalon’u BlueStacks ile bilgisayarınızın büyük ekranında oynayarak rakiplerinizin önüne geçebilirsiniz. 

Görevleri Tamamlayın

King of Avalon’da ödüllere ulaşmak için başarmanız gereken çok sayıda hedef ve görev bulunuyor. Hızlı bir şekilde başarıya ulaşmak için tüm bu hedeflere odaklanmanız gerekiyor. Oyun içi para birimleri kazanmak için öncelikle iyi bir strateji oluşturun ve görevlerinizi hızlı bir şekilde tamamlamaya odaklanın. Burada sanal para biriminin önemi asla göz ardı edilemez. Eğer para kazanmaya çalışıyorsanız, çeşitli görevleri ve zorlukları daha hızlı tamamlamaya çalışmalısınız. Bu görevleri tamamlayarak silah ve altın ödüllerine de ulaşabilirsiniz.

Giriş Ödüllerinden Talep Edin

King of Avalon oynuyorsanız, oyunu günde en az bir kez açmayı unutmayın. Oyuna Facebook ile giriş yapmanız gerekir ve böylece ödüllerinizi talep edebilirsiniz. Ayrıca oyuna çok daha pratik bir şekilde giriş yapabilmek için bilgisayarınızın büyük ekranından oynamayı deneyebilirsiniz. BlueStacks ile King of Avalon’u bilgisayarınızdan rahatlıkla oynayabilirsiniz. 

Ücretsiz ödüllerin yanı sıra, birçok avantajdan da faydalanabilirsiniz. Tüm ödüllerinizi talep etmeye çalışın ve daha sonra oyun içinde ilerlemenizi hızlandırmak için bu ödülleri doğru şekilde kullanın. Unutmayın, ödülleri talep etmek için günlük olarak oyuna giriş yapmanız önemli.

Günlük Görevleri Yerine Getirin

King of Avalon’da inanılmaz ödüller sunan birçok günlük görev bulunuyor. Siz de bu görevleri düzenli olarak tamamlıyorsanız, ödülleri alabilirsiniz. Ödüller arasında oyun içi para birimleri ve çeşitli eşyalar da bulunuyor. Bu ipucunu dikkate alarak, daha hızlı bir şekilde seviye atlamanız mümkün.

İttifak Kurun

King of Avalon oynamaya yeni başladıysanız, bir ittifaka katılmanın önemini asla unutmayın. Oyunda pek çok ittifak olabilir, fakat siz kendiniz için faydalı olacak bir ittifak grubuna katılmalısınız. Diğer üyelerden yardım almak için aktif bir ittifak bulmaya çalışın. Aynı şekilde kendinizi uzun süre bu ittifakın içinde tutmak için de ittifakta aktif kalmaya çalışın. Diğer oyunculardan yardım alın ve kazanma şansınızı artırın.

Altın Kazanmaya Çalışın

Bu oyunda altının rolü çok önemli. Seviyenizi yükselterek siz de altın kazanabilirsiniz. Fakat altınlarınızı her zaman akıllıca harcayın. Yeteneklerinizi geliştirmek veya imparatorluğunuzu büyütecek askerlerinizi eğitmek en akıllıca seçenekler. Ayrıca altınlar yardımıyla şehirlere de saldırabilirsiniz.

King of Avalon’u BlueStacks ile Oynayın

BlueStacks, Google Play Store’da yer alan tüm mobil Android oyunlarını PC’nizde klavye ve mouse ile büyük ekranda oynayabileceğiniz bir oyun platformudur. BlueStacks ile oynayarak rakiplerinize karşı büyük avantaj elde edersiniz. King of Avalon’u BlueStacks ile oynayarak siz de hem büyük ekranda oyun oynama keyfini yaşayabilir hem de görevleri bu sayede çok daha rahat bir şekilde tamamlayabilirsiniz.