King of Avalon’da Hızlı Seviye Atlamak için En İyi 6 İpucu

King of Avalon’un hükümdarı olmak için oyuncular etkili ipuçlarını, püf noktaları ve ipuçlarını takip etmeli ve adımları uygulamalıdır. Burada, hızlı seviye atlamak isteyen oyunculara yardımcı olmak için bazı önemli ipuçlarından bahsedeceğiz. Mobil Oyun Haber’in sizin için hazırladığı yazımızı inceleyebilirsiniz.

King of Avalon’u BlueStacks ile PC’nize indirin!

1. Günlük Görevleri Tamamlayın

Oyun geliştiricileri, oyuncuların harika ödüller almasını sağlayan çeşitli görev türleri sunarlar. Puan toplamak için her gün bazı görevleri tamamlamalısınız. Günlük görevleri tamamladıktan sonra, kilometre taşını tamamlamak için 420 puan alabilirsiniz. Bunu da tamamlandıktan sonra, ödül olarak ücretsiz bir ganimet sandığı alabilirsiniz. Ana ekranda, mevcut görev türlerini ve bunları tamamlayarak kazanabileceğiniz puanların sayısını kontrol edebilirsiniz. Tüm günlük görevleri takip edin ve çok sayıda harika ödül kazanmak için bunları zamanında tamamlamaya çalışın. KoA ipuçlarını kullanmak, oyuncuların çok çalışmadan daha yüksek bir sıralama elde etmelerine yardımcı olabilir.

2. Doğru Ejderhaları Seçin

Oyunu oynamaya başladığınızda, onları daha hızlı gerçekleştirmek için hedeflerinize odaklanmalısınız. King of Avalon’da, pek çok ejderha türü farklı kategorilere ayrılıyor. Ejderhaların üç ana kategorisi – destek ejderhaları, saldırgan ejderhalar ve savunma ejderhalarıdır. Ekibiniz için doğru ejderhaları seçin. Doğru ejderhaların yardımıyla krallığınızı inşa edebilir ve ek avantajlar elde edebilirsiniz. Ejderhaları seçerken, oyun tarzınızın yanı sıra diğer bazı önemli faktörlerin de farkında olmanız gerekir. Bu şekilde ilerleme hızınızı artırmak için en iyi karakteri seçebilirsiniz.

King of Avalon’u BlueStacks ile PC’nize indirin!

3. Bir İttifaka Katılın

İlerlemenizi hızlandırmak için mümkün olan en iyi çabayı göstermeli ve King of Avalon İpuçları’nı takip etmelisiniz. Yeni başlayanlar, üyelerden yardım almak için her zaman bir ittifaka katılmalıdır. Aktif bir ittifak arayın ve mümkün olan en kısa sürede katılın. İttifaka katıldıktan sonra, diğer üyelerden yardım isteyebilirsiniz.

4. Görevlere Katılın

Oyunda, oyuncuların ödülleri kazanmak için başarabilecekleri farklı görev türleri ve görevler bulunabilir. Bu görevleri tamamlamak söz konusu olduğunda, etkili bir plan izlemeniz gerekir. Bunun yardımıyla görevleri kolayca bitirebilir ve sınırsız kaynak elde edebilirsiniz. King of Avalon’da yeniyseniz, her zaman temel ipuçlarına aşina olmaya çalışmalısınız. Farklı görevleri tamamlayarak çeşitli silah ve altın elde edebilirsiniz.

King of Avalon’u BlueStacks ile PC’nize indirin!

5. Kaleyi Yükseltmeyin

Yeni başlayanlar için binaları yükseltmek çok önemlidir, ancak bu kolay bir iş değildir. Kaleyi yükseltmek de önemlidir, ancak ilk aşamalarda asla düşünmemelisiniz. Öncelikle gerekli kaynakları kullanarak diğer binalara yükseltmeler yapmalı ve ardından kaleyi tercih etmelisiniz. Kaleyi yükseltmek için çok fazla zamanın yanı sıra çok fazla kaynak harcamanız gerekecek. KoA rehberinden yardım alın ve adımlarınızı nasıl ileriye taşıyacağınızı öğrenin. Ayrıca unutmayın, oyuncuların çoğu daha yüksek bir kaleye sahip rakiplere saldırır.

King of Avalon’u BlueStacks ile PC’nize indirin!

6. Ejderha Becerilerini Geliştirin

Ejderha becerilerini geliştirmek, oyuncuların performanslarını artırmalarına ve krallığı hızla büyütmelerine yardımcı olur. Ejderhalarınızın becerilerini geliştirmeye çalışıyorsanız, başka herhangi bir şey yerine amblemleri kullanmalısınız. Amblemler farklı derecelerde mevcuttur ve bunlar ejderha becerilerini etkili kılmak için kullanılabilir. Fakat amblem almak sandığınız kadar kolay değildir, bu yüzden King of Avalon İpuçları’na odaklanmanız gerekiyor. Tüccarlardan amblem satın almak mümkündür. 3. derece amblemleri almak istiyorsanız gerçek para ödemelisiniz. Amblem kullanmak, karakterlerinizi en üst düzeye çıkarmanıza yardımcı olabilir.

King of Avalon, sınırsız eğlence ve keyif almak için boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz bağımlılık yapan bir oyundur. Başlamadan önce, oyunu mükemmel bir şekilde oynama sanatını öğrenmelisiniz. Başarılı olmak için profesyoneller tarafından önerilen King of Avalon İpuçları’ndan yardım alın.

King of Avalon’u BlueStacks ile PC’nize indirin!