Lords Mobile Might Nedir, Nasıl Artırılır?

Lords Mobile Might hakkında bilmeniz gereken her şeyi, Mobil Oyun Haber kılavuzunda sizin için hazırladık. Oyunda hızlı yükselmek ve sağlam stratejiler geliştirmek için yapmanız gereken, bu adımları uygulamak olacak.

Lords Mobile’ı BlueStacks ile PC’nize indirin!

Lords Mobile Might nedir?

Might, Lords Mobile’ın oyundaki ilerlemenize dayalı olarak size verdiği istatistiksel rakamdır. Yani sizin “gücünüz”, oyun puanınızdır. Strateji ve ekipman, sizi güçlü kılan şeydir. Potansiyelinizin verimli kullanılması sizi güçlü kılar. Başka bir kalenin gücünü keşfetmek için, kalelerine tıklamanız yeterlidir ve açılır pencere size ne kadar güçlü olduklarını söyleyecektir.

Might Nasıl İşler?

İçerisinde 8 kategori vardır. Bazıları genel gücünüzün büyük bir kısmına katkıda bulunacak ve bazıları küçük veya önemsiz kalacaktır.

İşte sekiz bölüm:

  • Askerler. Lords Mobile’daki oyun maceranızın başlangıcında, birlikleriniz muhtemelen toplam gücünüzün yalnızca% 4-5’i olacaktır. Sonunda, ordunuz gücünüzün en az% 10-15’ine katkıda bulunmalıdır. Bir kez usta bir oyuncu olduğunuzda, birlikleriniz gücünüze en büyük katkınız olacak. Unutmayın, revirlerinizdeki yataklardan daha büyük bir ordu asla inşa etmeyin. Baştan çıkarıcı ama lütfen bundan kaçınmaya çalışın.
  • Tuzaklar. Bunlar duvarınızın savunmasıdır. Tuzaklarınız ne kadar güçlüyse (ve ne kadar çok sahipseniz) puanınız o kadar yüksek olur. Genel olarak, tuzaklara çok fazla odaklanmayın. Lords Mobile’da çoğunlukla etkisizdirler. Daha önemli teknolojileri araştırmak için zamanınızı harcayın.
  • Binalar. Binalar, Lords Mobile’da çok önemlidir. Yüksek seviyeli maksimize edilmiş bina size yaklaşık 120.000 puan kazandıracaktır (örneğin, yüksek seviyeli bir araştırma size 1.500.000 güç puanı kazandıracaktır). Açıkçası, binalara “güç puanlarından” daha fazlasına ihtiyacınız olacak. Siz de puanları aldığınızda tadını çıkarabilirsiniz.
  • Araştırma. Akademide teknoloji araştırması, gelişmiş bir oyuncu olana kadar muhtemelen gücünüzün çoğunu size kazandıracaktır. Eğer kudret sizin için önemliyse, araştırma ve birliklere odaklanın.
  • Oyuncu Seviyesi. Oyun boyunca ilerlemenizi artırmak. Kuvvetinizin bu unsurunu hızlandırmak zordur, ancak aşağıda listelenen birkaç ipucu ve püf noktası vardır.
  • Kahraman Orduları. Bu, kahramanlarınızdan elde edilen güçtür.
  • Aileler. Üst düzey yakınlar size güç verecektir, ancak düşük düzeydeki aileler size pek yardımcı olmayacaktır.

Lords Mobile’ı BlueStacks ile PC’nize indirin!

Gücü kaybetmenin en hızlı yolu saldırıya uğramaktır. Çok sayıda birliğiniz ve tuzağınız olduğunu varsayarsak, her saldırıda büyük miktarda güç kaybedeceksiniz. Ordunuzu iyileştirdiğinizde (ya da yeniden inşa ettiğinizde), gücü elbette yeniden kazanacaksınız.

İnsanlar genellikle birliklerini kaybettiklerinde ve güçleri düştüğünde kontrolü de kaybederler. Gerçekten endişelenecek bir şey yoktur. Kayıp güç kolayca geri kazanılabilir.