Minecraft’ta Nasıl Ustalaşabilirim?

İster hayatta kalma modunda canavarlarla savaşıyor olun, ister sadece kendi 32 bitlik krallığınızı inşa etmek için eğleniyor olun, sizi oraya daha hızlı ulaştıracak ipuçları ve püf noktaları mevcuttur. Mobil Oyun Haber bunları sizin için listeledi.

Yaratıcı ve hayatta kalma modları arasındaki fark nedir?

Minecraft Pocket Edition’ın iki ana oyun modu vardır ve oyun tarzınıza bağlı olarak birini diğerine tercih edebilirsiniz. Yaratıcı mod size tüm envanterin sonsuz erzakını verir, savaşacak canavar ve çeteler yoktur. Siz de dilediğiniz gibi üretebilir ve yaratabilirsiniz. Sims’dekine benzer bir oyun oynamayı seviyorsanız, Yaratıcı modu tercih edebilirsiniz.

Minecraft’ı BlueStacks ile PC’nize indirin!

Hayatta kalma modu ise hem gece hem de gündüze sahiptir ve hiçbir şeyiniz olmadan başlarsınız. Aletler ve çalışma masaları gibi basit şeyleri bile oluşturmak için kaynakları toplamanız gerekir. Ayrıca geceleri ortaya çıkan kızgın çetelere ve canavarlara da dikkat etmelisiniz. Bir meydan okumayı tercih ediyorsanız, Hayatta Kalma modu istediğiniz gibi olabilir.

Tohum nedir ve nasıl kullanabilirsiniz?

Oyuna başlarken dünyanızı adlandırmanın yanı sıra, “Tohum” etiketli bir bölüm de göreceksiniz. Pek çok insan bunun ne olduğunu soruyor. Bunlar, belirli kodlarınız varsa yükleyebileceğiniz tohum paketleridir. Hangi tohum paketini yüklediğinize bağlı olarak, sonunda lav dolu ya da buz dolu bir dünyada karşılaşabilirsiniz. Çok çalışmak zorunda olmadığınız önceden hazırlanmış bir düzen istiyorsanız, bu konuya önem vermenizi tavsiye ederiz.

Kendinizi saygın bir yaşam alanı yapın

Kendinizi rahat hissettiğinizde ve epeyce malzeme toplamaya başladığınızda, gerçek bir ev inşa ederek mağaranızdan taşınmaya başlayabilirsiniz. Yapı malzemeleri için taş ve diğer cevherleri de kullanabilirsiniz. Onlar hakkında bilgi edinmenin ve onları nasıl oluşturacağınızı öğrenmenin en iyi yolu, bir süre Yaratıcı modda oynamaktır, böylece öncelikle envanteri keşfedebilirsiniz.

Barışçıl modu kullanarak çetelerin etkisini azaltın

Geceleri çeteler ve canavarlarla uğraşmak istemiyor, ancak yine de kendi başına meydan okuma için hayatta kalma modunu oynamak istiyorsanız, düşmanları oldukça kolay bir şekilde ortadan kaldırabilirsiniz. Ayarlara gidin ve zorluk derecesini tamamen sola kaydırın. Bu, Barışçıl modu açar ve siz de çetelerden ve canavarlardan kurtulursunuz.

Yeniden kullanılabilir öğeleri geride bırakmayın!

Bazı öğeler yeniden kullanılabilir, bu nedenle devam etmeden önce bunları topladığınızdan emin olun. Başlangıçta, öğeleri yeniden kullandığınızdan emin olun, böylece daha fazlasını oluşturmaya devam etmek zorunda kalmazsınız.

Minecraft’ı BlueStacks ile PC’nize indirin!

Bunlar, sizi gece boyunca hayatta tutacak ve yavaş yavaş kendi imparatorluğunuzu kurmaya başlamanızı sağlayacağını düşündüğümüz Minecraft Pocket Edition ipuçları. Mobil Oyun Haber’in Minecraft’ta Nasıl Ustalaşabilirim? rehberinden yola çıkarak oyunda ustalaşmaya başlayabilirsiniz.