Mobile Legends: Bang Bang Yeni Başlayanlar İçin İpuçları ve Püf Noktaları

En popüler mobil oyunların başında Mobile Legends: Bang Bang gelmektedir. Yeni başlayan bir oyuncuysanız, yeteneklerin, kahramanların ve öğrenmeniz gereken mevcut nesnelerin sayısı karşısında bunalmış olabilirsiniz. Oyunun yeni başlayanlar için büyük bir sorunu yok çünkü oyun oynadıktan sonra istediğinizi elde etmenize her zaman yardımcı olacak kılavuzlara sahiptir.

Mobile Legends’ı BlueStacks ile PC’nize indirin!

Yeni Başlayanlar İçin İpuçları ve Püf Noktaları

Oyun oynamaya başlamadan önce, oyunun nasıl oynandığı konusunda doğru fikre sahip olduğunuzdan emin olun, böylece oyunun sonunda kaybeden olmazsınız. En iyi oyun seviyesini öğrenin, böylece oyun içinde bir destek elde edebilirsiniz.

Karakterinizi Bulmak

Mobile Legends oyunlarında en iyisi olmak istiyorsanız, karakterinizi bulmalısınız. Onu bulmak, diğer oyuncuların zirvesinde olmak için en iyi adımlardan biridir. Size uygun karakter, oyundan daha çok keyif almanıza yardımcı olacaktır. Oyunda doğru iz üzerindeyseniz, bu oyunu oynamak sizin için faydalı olacaktır. Oyunda, dövüşçü, tank, suikastçı, büyücü, destek ve nişancı olmak üzere altı karakter vardır.

Mobile Legends’ı BlueStacks ile PC’nize indirin!

Kahramanınızda Ustalaşın

Bu seviyede, dört beceriyi bilmeniz gerekir. Üç yetenek her zaman etkindir, ancak dördüncüsü düğmeye basılarak etkinleştirilebilir. Bu nedenle, dördüncü beceri pasiftir.

Savaş Büyüleri

Oyuna başlamadan önce büyüyü seçmek iyidir. Ek olarak, düşmanlardan yararlanmak harika bir fikir olacaktır. Hesabınıza girip belirli bir seviyeyi geçtikten sonra, açmanız gereken 12 savaş büyüsü vardır.

Haritalar

Haritayı anlamanız gerekir. Bu, ekibiniz arasındaki iletişimi geliştirmenize ve ayrıca düşmanlarınızı geride bırakmanıza yardımcı olur.

Mobile Legends’ı BlueStacks ile PC’nize indirin!

Kamera Kullanımı

Kamera, düşmanların konumunu bilmenize yardımcı olur. Bu, savaş alanındayken sizi güncel tutan ek bir avantajdır. Düşmanlar her zaman rakibe maruz kalır ve kolaylıkla ortadan kaldırılır. Mobile Legends kameraları, hareket halindeyken kahramanları kilitler. Başlangıçta kamerayı her kaydırdığınızda asla garip hissetmemelisiniz. Sürekli olarak bir kamera kullanmak, onu kullanmak için size yeterli deneyim sağlar.

Takım Dövüşleri

Bir takım kavgası içindeyseniz, Mobile Legends’ta zafer kazanabilirsiniz. Ek olarak, takım konumunuzu iyileştirmek istiyorsanız, önce takım dövüşlerinizi geliştirmelisiniz.

Savaş Puanları

Puanlar, oyundaki kahramanların kilidini açmak için kullanıldığından mükemmeldir. Fakat öncelikle bazı kahramanlar edinmelisiniz, ancak bundan sonra diğerlerinin kilidini açmak için savaş noktasını satın almanız veya kullanmanız gerekir. Savaş puanlarını boşa harcamak istemiyorsanız, size sağlanan ücretsiz kahramanlara güvenmelisiniz.

Mobile Legends’ı BlueStacks ile PC’nize indirin!

Deneyimli bir Mobile Legends oyuncusu olmadan önce her oyunun kapsamını anlamak önemlidir. Oyunun nasıl oynandığını bilmiyorsanız başlama riskini almayın. Düşmanlarınıza karşı kazanmak için becerileri öğrenin ve ondan sonra oyuna başlayın. Yeni rehberler için Mobil Oyun Haber’i takip etmeyi unutmayın.