Mobile Legends’ta BlueStacks ile Kazanın!

Mobile Legends Bang Bang, BlueStacks’in size sunduğu onlarca avantajla, PC’nizde kolayca kazanabileceğiniz bir mobil oyundur. Oyunda ustalaşmak oldukça kolaydır, ancak daha da önemlisi oyun içinde stratejik kararlar vermektir. İşte bu sebeple oyunda dikkat etmeniz gereken adımları sizin için sıraladık.

Erken Ölmeyin, Çiftçilik Esnasında Sağlam Oynayın

Güvenli oynayın, çiftçilik yaparken ölmeyin. Nişancı oyunun başlarında biraz zayıftır, bu yüzden çiftlikte geride kalırsanız, yetişmek zor olur. Düşmanı taciz edin ve geri çekilseler bile, bu sizin için bir kazançtır çünkü size zaman kazandıracaktır.

Konumunuza Dikkat Edin

Bir nişancı için konumun çok önemli olduğunu herkes bilir. Her zaman tankınızın arkasında durun ve takım dövüşlerinde kalabalık olmayan bir alana ilerlemeye devam edin. Düşman sizi kovalarsa, mesafeyi korumak için geri hareket ederken onları otomatik saldırı ile durdurun.

BlueStacks’in Multi-Instance Özelliğini Kullanın

Multi-Instance yani Çoklu Oturum, size aynı anda pek çok hesapla oynamanızı sağlar. PC’nizin performansına bağlı olarak bu oturumları artırabilir ve pek çok farklı karakteri aynı anda kasabilirsiniz. Üstelik bu hesaplar arasında geçiş yaparak, karakterlerinizin birbirine yardım etmelerini de sağlayabilirsiniz.

Düşmanlara Karşı Dikkatli Olun

Bir takım dövüşünden önce, bir çalılıkta saklanın ve kalabalıktan uzak durun. Durumu değerlendirin (ancak çok uzun değil) ve arkadan gelebilecek düşmanları (özellikle suikastçılar) görün. Düşmanların çoğunu mini haritada görebildiğiniz sürece, takım savaşlarına katılmak ve aynı zamanda nerede oldukları konusunda dikkatli olmak, sizi güvende tutacaktır. Arkadan gelen biri varsa önce onu öldürün!

Tek Amacınız Öldürmek Olmasın

Bazı nişancılar öldürmenin etkisine kapılır ama siz aslında hedefleri zorlamak için daha etkilisiniz. Düşman kulelerine elinizden geldiğince çok hasar verin. Yakında bir takım kavgası varsa, kendinize bir soru sorun, “Takım arkadaşlarım iyi durumda mı? Şimdi oraya gidersem ne olacak? ” iyi gidiyor olsalar bile düşmanı zorlamaya devam edin. Çok iyi değillerse ve onları güvende tutabilecek gibiyseniz, takım savaşına katılın. Eğer iyi değillerse ve oraya vardığınızda ölürlerse, ilerlemeye devam edin.

Mobile Legends’ı BlueStacks ile Oynayın

BlueStacks, Google Play Store’da yer alan tüm mobil Android oyunlarını PC’nizde klavye ve mouse ile büyük ekranda oynayabileceğiniz bir oyun platformudur. BlueStacks ile oynayarak rakiplerinize karşı büyük avantaj elde edersiniz. BlueStacks size ayrıca keymapping, macrolar, yüksek FPS, çoklu oturum/hesap, oyuna özel kontrol ve gelişmiş grafik ayarları gibi onlarca avantaj sağlar. Bu sayede siz de tüm rakipler karşısında kazanan olursunuz.