Mobile Legends’ta Kazanan Siz Olun!

Mobile Legends

Mobile Legends Bang Bang bir MOBA oyunudur. Oyun içerisinde kahramanlar, amblemler satın alabilir, ayarları düzenleyebilir ve oyun modlarına girebilirsiniz. Maçlar 5’e karşı 5 oyunculu takımlar halinde oynayabilirsiniz ve oyunda birkaç farklı mod vardır. Bu mobil oyunda size en büyük avantajı ise BlueStacks sağlar. BlueStacks ile PC’nizin büyük ekranında, klavye ve mouse ile oynamanız mümkün. Gelin BlueStacks ile Mobile Legends oynarken dikkat etmeniz gereken adımlara birlikte göz atalım:

Kahraman veya Karakter Öğrenmeye Odaklanın

Birçok yeni başlayan için, özellikle oyunun temel mekaniğini hala bilmiyorsanız, yeni karakterler öğrenmeye devam etmek çok zor olabilir. Siz de bu aşamada oyun stilinize en uygun karakteri seçerek onun üzerinde uzmanlaşmayı deneyebilirsiniz. Üstelik BlueStacks’in Akıllı Kontrolleri sayesinde kahramanınızın kontrolleri için dilediğiniz kontrolleri atayabilirsiniz. 

Oyuna Her Gün Giriş Yapın

Her gün giriş yaptığınızda 2 ücretsiz sandık kazanırsınız. Her sandık 4 saatte bir yeniden doldurulur, böylece her 4 saatte bir 1 yeni sandık alabilirsiniz. Her sandıkta deneyim, savaş puanları (BP), kahraman bileti, amblemler ve çeşitli sihirli araç bulunur. Bunların hepsi oyunda ilerlemenize yardımcı olacak faydalı öğelerdir. Bunları almak için her gün giriş yaptığınızdan emin olun! Ayrıca, madalya sandığı ödülü size daha fazla güç verir ve bunu açmak için birkaç PvP maçı oynamanız gerekir. Normalde, 2 galibiyet bir madalya sandığı açmanıza izin verir. Madalya sandığı size birinci sınıf kostüm parçaları verecektir.

Kaplumbağa ve Mavi Şövalye (Lord) Sizi Geliştirir

Çoğu zaman, yeni oyuncular oyundaki bu iki boss’a çok fazla dikkat etmezler. Kaplumbağa ekibinize ekstra altın verirken, Mavi Şövalye sizin için güçlü bir boss’dur. Tüm ekibinizin onunla iletişim halinde olmasını sağlayabilir ve kuleleri almayı deneyebilirsiniz. Oyunu kazanma şansınızı artırmak için her zaman her avantajı elde edin! BlueStacks’in Multi-Instance yani Çoklu Hesap özelliğiyle PC’nizin performansına göre dilediğiniz kadar oturum açın ve her birinde farklı farklı kahramanla oynayın, her birini ayrı geliştirin. 

Kulelere Gerekli Önemi Verin

Kule kuşatması, düşman noktalarına yaklaşmanızı sağlar. Çoğu zaman, oyuncular düşmanları öldürmek için çok fazla zaman harcarlar ve nihai hedefinizin düşman bağını yok etmek olduğunu unuturlar. Tipik bir acemi oyunu, kule öldürmelerini görmezden gelirken yüksek öldürme puanları almaya çalışan oyunculardan oluşur. Çok saldırgan olduğunuz ve düşmanı öldürmek istediğiniz için bir kuleye daldığınızda öldüğünüzde, bunun karşı kule kuşatmasına olanak vereceğini unutmayın. Düşman ekibinin çok önündeyseniz veya ölmeden onları öldüreceğinizden eminseniz kule dalışı yapın. Aksi halde buna yeltenmeyin. 

Takım Arkadaşlarınızla Sağlıklı İletişim Kurun

Çoğu zaman, takım arkadaşlarınıza kötü kararlar verdikleri için üzülebilir ve yakınabilirsiniz. Onlara bağırmak veya küfretmek size veya ekibinize hiçbir fayda sağlamaz. Daha fazla kazanmanıza katkı sağlamaz. Sadece takım arkadaşlarınızın yaptıkları hatalara takılmaktan vazgeçin. Bunun yerine, doğru yaptıkları her küçük şeyi övün. Bu, ekibinize güven aşılar ve daha iyi kararlar alma olasılığınızı artırır. Herkes kazanır ve kazanma şansınız da artar.

Eğlenin

Son olarak, eğlenmeye odaklanın ve kazanıp kazanmamaya fazla takılmayın. MOBA oyunlarında kazanmak için kaybetmeyi de öğrenmeniz gerekecek. Her zaman mekaniğinizi geliştirmeye ve oynadığınız her oyundan bir şeyler öğrenmeye çalışın. İyileşmeye odaklanmak sizi uzun vadede çok daha iyi hale getirecektir.

Mobile Legends’ı BlueStacks ile Oynayın

BlueStacks, Google Play Store’da yer alan tüm mobil Android oyunlarını PC’nizde klavye ve mouse ile büyük ekranda oynayabileceğiniz bir oyun platformudur. BlueStacks ile oynayarak rakiplerinize karşı büyük avantaj elde edersiniz. BlueStacks size ayrıca keymapping, macrolar, yüksek FPS, çoklu oturum/hesap, oyuna özel kontrol ve gelişmiş grafik ayarları gibi onlarca avantaj sağlar. Bu sayede siz de tüm rakipler karşısında kazanan olursunuz.