State of Survival Kahramanlar Rehberi

state of survival

Strateji oyunları arasında dünya çapında en çok üne sahip oyunlardan birisi State of Survival. Bir zombi ordusuna karşı savaşmanız gereken State of Survival oyununda ana karakterler komutanlardır. Komutanlar, kahramanların başlangıçtaki gücünü etkileyen nadirlik düzeyine göre ayrılır. Örneğin mavi renk nadir kahramanlar, Violet epik kahramanlar, altın ise efsanevi kahramanlar olarak bilinir. Oyunda toplamda 15 komutan bulunur. Her kahramanın tabii ki kendine özgü yetenekleri vardır. Bu yetenekler komutanın türünü ve savaşlardaki gücünü belirler. Ayrıca oyunda her komutan birlik türüne göre de ayrışır. Örneğin avcılıkta, binicilikte ya da piyadelikte uzmanlaşmış olan komutanlar vardır. 

State of Survival Popüler Kahramanlar

State of Survival oyuncularının sıklıkla tercih ettiği birkaç kahramanı ve öne çıkan özelliklerini sizin için derledik.

Travis: Binici grubunda epik bir kahraman olan Travis, Hunter Hunt etkinliği sırasında elde edilebilir. Yetenekleri arasında Ayı Tuzağı bulunur. Belirtilen konuma 5 tuzak yerleştirir. Kapana kısıldıktan sonra, enfekte kişiler 2 saniye boyunca hareket edemez ve saldıramazlar. Ayrıca her saniye belirli bir miktarda hasar alırlar. Ayrıca Falling Forest yeteneği sayesinde hedefi 2 saniye boyunca sersemletebilir. Güçlendirilmiş Zırh yeteneği ile de kahramanın zırhı artar ve savaşlarda kritik vuruşları yapabilir.

Sergeant: Oyuna başladığınızda verilen bu kahraman, avlanma türünde ve epik nadirliğindedir. Punlemet yeteneği sayesinde seçtiğiniz bölgeye düşmanlara hasar veren bir makineli tüfek yerleştirir. Aynı anda birkaç silah koymanıza olanak sağlar. Hızlı tetik yeteneği ile kritik hasarlar verebilir. Eski savaşçı yeteneği ile atışlardan gelen hasarı belirli bir oranda artırır. Ayrıca birliklerin sağlığını artırır.

Lady Luck: Bu kahramanı yalnızca gerçek parayla özel bir kit satın aldığınızda elde edebilirsiniz. Avlanma türünde efsanevi bir kahramandır. Düşmana büyük ölçüde zarar veren bir oyuncak ayısı bulunur. Ayı patlayabilir, testereli bıçak fırlatabilir ve çivili bir zırh giyebilir. 

Maddy ve Frank: Farklı bir kahraman arayanlar için birebirdir. Frank adında bir köpeği olan Maddy çok etkili bir dövüşçüdür. Efsanevi bir kahraman olan Maddy, binici birlik türündedir. Köpek Frank hızlı koşar ve düşmanları ısırır. Maddy, köpeğin saldırı gücünü ve sağlığını arttıran yeteneğe sahiptir. Ayrıca düşman hasarını 2,5 saniye arttıran bir oka sahiptir. Seçilen bir yere bomba fırlatabilir. 5 saniye içinde, zamanlayıcının sesi zombileri çeker, ardından bomba patlayarak büyük hasar verir. Bu kahramanı ücretsiz olarak bulabilirsiniz. 

State of Survival’ı BlueStacks ile PC’de Oynayın

State of Survival oyununu Android ve iOS cihazlardan oynayabileceğiniz gibi PC’de de oynayabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey oyunu BlueStacks ile açmak. BlueStacks oyun platformu ile Google Play Store’da bulunan tüm oyunları bilgisayarınızda oynamanız mümkün. Üstelik mouse ve klavye ile oynayarak rakiplerin de önüne geçersiniz. Mouse ve klavye ayarlarınızı BlueStacks sayesinde kendi istediğiniz gibi özelleştirebilir ve alıştığınız tuş takımı ile oynayabilirsiniz. BlueStacks ayrıca keymapping, macrolar, yüksek FPS, çoklu oturum/hesap, oyuna özel kontrol ve gelişmiş grafik ayarları gibi pek çok farklı avantaj sağlar.