State of Survival: Survive the Zombie Apocalypse En İyi 5 İpucu

State of Survival: Survive the Zombie Apocalypse, sizi medeniyeti yeniden inşa etmekle görevlendiriyor. Böylesine yüce bir hedefin başarıyla üstesinden gelinmesi için çok şey var, örneğin çok sayıda alanı işgal eden enfekte olanları temizlemek, yeni binalar için dükkan açmak, birliklerinizi eğitmek, kahramanlarınızı geliştirmek, kaynakları toplamak vb. Biz de Mobil Oyun Haber olarak State of Survival: Survive the Zombie Apocalypse için bilmeniz gereken en iyi 5 ipucu ve püf noktayı sizin için listeledik.

State of Survival’ı BlueStacks ile PC’nizde Oynayın!

Binalarınızı Uzun Süre Boş Bırakmayın

State of Survival: Survive the Zombie Apocalypse hakkında hızlı bir şekilde uygulamanız gereken şey, binalarınızı uygun şekilde yükseltmenin ve birliklerinizi eğitmenin zaman almasıdır. İlk başta, bu görevleri halletmek daha düşük seviyelerde çok uzun sürmeyecektir. Ancak seviye yükseltme ne kadar yüksek olursa, bu yükseltme görevinin tamamlanması için o kadar fazla zaman gerekir. Tamamlanması için bir geri sayım sayacı gerektiren eylemlere bağlı hiçbir bina ve asker eğitim görevinin boşta bırakılmadığından emin olun. Hangi ana yerleşim yerlerinin boşta olduğunu görmek için ekranınızın sol tarafındaki küçük sarı oka tıklayın, böylece en kısa sürede çalışmaya başlayabilirsiniz.

İlerlemenizi Planlayın

Bu oyunda yapılacak, görülecek ve çekilecek çok şey var. Rahat bir hızda ilerlemenize yardımcı olacak sağlam bir oyun planına bağlı kalmak için, sonraki bölümlerin her birine bağlı hedefleri tamamladığınızdan emin olun. Bu hedefleri tamamlamak, karargahınızı yükseltmek, yeni binaların kilidini açmak ve harika koleksiyon parçaları elde etmeniz için uzun bir yol var. Ayrıca günlük ödül görevlerinizin de üstünde kalmak isteyeceksiniz – sayaç her sıfırlandığında, onları tamamlayarak elde ettiğiniz tüm harika ödülleri almak için bir kez daha tamamen doldurduğunuzdan emin olun. Yeni günlük ödül puan aşamalarına ulaştığınızda, daha da kullanışlı öğeler içeren sandıkların kilidini açacaksınız. Listedeki her günlük ödül görevini tamamlamanıza gerek olmadığını unutmayın. Sadece başarmak için daha kolay zamanınız olanlara dikkat edin, böylece bir gün için maksimum günlük toplam ödül puanına anında ulaşabilirsiniz.

En Kısa Sürede Bir İttifakla Bağlantı Kurun

İttifaka girme şansını kazandıktan sonra, en kısa zamanda aktif bir ittifaka girmek için elinizden gelenin en iyisini yapın. Bir araya geldikten sonra, bir ittifakın parçası olmanın büyük faydaları olduğunu fark edeceksiniz. İttifak üyelerinize savaş görevlerinde yardımcı olma, ittifak sandığı ödülleri alma, inşa ve eğitim görevleriniz için zamanlayıcı yardımı isteme, ittifakınızın teknolojisine bağış yapma, vb. şansınız olacaktır.

Kazanılan Öğelerle Karakterlerinizi Güçlendirin

Birliklerinizin yanı sıra, enfekte olanları bir grup kahramanla yok edeceksiniz. İşgal altındaki binaları temizlemek ve bölgenizin alanını genişletmek için yeterince güçlü olmaları için bunları düzenli olarak yükseltmeniz gerekecek. Yeni virüs bulaşmış alanlarla yüzleşirken, içlerinde düşmanların ne kadar korkunç olduğunu fark edeceksiniz.

State of Survival’ı BlueStacks ile PC’nizde Oynayın!

Yerleşiminizin Yeni Parçalarını Oluşturduğunuzdan Emin Olun

Her şey, genel merkezinizin zaman içinde ne kadar güçlendiğine bağlıdır. Karargahınızı yükseltmek için yerleşim yerinizdeki diğer binaları güncellemeniz gerekecek, bu da daha fazla bina ve diğer yararlı yerleşim öğelerinin yapıcı çabalarınıza eklenmesine yol açacaktır. Yüksek bir refah düzeyine ulaşmak, evinizin etrafına düzenli olarak yeni binalar ve dekorasyonlar yerleştirmeniz gerektiği anlamına gelir; bu nedenle, mümkün olduğunca çok sayıda refah puanı elde etmek için bu yerleşimlerin her biri için maksimum sınıra ulaştığınızdan emin olun.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.