State of Survival Hayatta Kalma Rehberi

state of survival

State of Survival, zombi tabanlı bir hayatta kalma oyunudur. Bu kılavuzda, State of Survival için rehberlik ve tavsiyelerimizi bulabilirsiniz. Bunlara ek olarak da, BlueStacks ile oynarken faydalanabileceğiniz bazı oyun içi temel ipuçları ve püf noktaları göstereceğiz. Yeni ve güncel bir hayatta kalma oyunu arıyorsanız, State of Survival sizin için mükemmel bir seçim olacaktır. State of Survival, zombileri öldürmeniz ve hayatta kalmanız gereken çevrimiçi bir oyundur. Ek olarak, binanızı hastane, askeri kamp, ​​askeri vb. gibi farklı bina türleriyle geliştirmeniz gerekecektir. Ayrıca bu oyunda, hayatta kalanları kurtarmak zorundasın. Aynı zamanda, hastalık için araştırma yapmalı ve bir çözüm geliştirmeye çalışmalısınız. Zombi hastalığı bu oyunda bir hastalıktır ve tüm hayatta kalanlar için hızla mutasyona uğrar. Bu nedenle, bu hastalığı kontrol altına almak için kendi fikirlerinizi öğrenmeli ve uygulamalısınız. Ancak, oyunda yeni kahramanlar ve yeni silahlar da alabilirsiniz. Böylece daha hızlı ve daha hızlı ilerleyebilirsiniz. Tüm bu süreçte, bu mobil oyunu BlueStacks ile oynamak size onlarca avantaj sağlayacaktır. Büyük ekranda klavye ve mouse ile oynayarak tüm oyuna hakim olabilirsiniz. Gelin sizin için listelediğimiz en önemli oyun içi adımlara birlikte göz atalım.

State of Survival’a BlueStacks ile Yön Verin

State of Survival sadece zombileri öldürmek ve ilerlemekten ibaret değildir. Diğer zombi tabanlı oyunlardan oldukça farklıdır. Çünkü bu oyunda, oyun dünyasında kendi imparatorluğunuzu geliştirmeli ve kurmalısınız. İşte BlueStacks tam da bu aşamada sizin için devreye girecektir. Akıllı Kontroller, Çoklu Oturum ve Key Mapping özellikleri State of Survival’da kullanacağınız en faydalı özelliklerin başında gelir. 

Eğitim Kamplarınızı Düzenli Olarak Geliştirin

Bildiğiniz gibi bu oyunda çok fazla bina var. Her birini güncelleyebilir ve ondan maksimum kaynak alabilirsiniz. Benzer şekilde, savaşınız için daha fazla asker toplamak için eğitim kampınızı yükseltmeniz gerekir. Böylece sonraki savaşlarınız veya savaşlarınız için maksimum sayıda kaynak elde edebilirsiniz.

Harita Yönlendirmelerini Takip Edin

SoS’da ilerledikçe bir haritaya ihtiyacınız olacak. Çünkü harita, zombilerin, binaların, arabaların veya başka lokasyonlardaki sandıkların yerini bulmanıza yardımcı olacaktır. BlueStacks’in size sağlayacağı Akıllı Kontroller de haritaya kolayca ulaşmanıza, kendinize pin noktaları koymanıza olanak sağlayacaktır.

Tüm Binaları Güncelleyin

State of Survival, sadece zombi öldürmeye dayalı bir oyun değidirl. Bu oyunda, aynı zamanda pek çok strateji uygulamalısın. Bunların birincisi olarak da yiyecek yetiştirmelisin. Veya hastane, eğitim kampı, araştırma merkezi gibi binalar geliştirmelisin. Bu yüzden her zaman güncelleme oluşturmaya odaklanın. BlueStacks’in Çoklu Oturum özelliği ile aynı anda pek çok farklı oyun oynayarak bu binaları geliştirebilirsin. Bu sayede hem zamandan kazanır hem de oyun güçlenirsiniz.

Yeni İttifaklara Katılın

Bir ittifaka katıldıktan sonra, bazı harika özellikler elde edeceksiniz. Bir ittifaka katıldıktan sonra, savaşa katılabilir ve ödüller kazanabilirsiniz. Ayrıca birlik üyelerinizden yeni kaynaklar talep edebilir ve onlardan yardım alabilirsiniz. Benzer şekilde, diğer ittifak üyelerinizin de yardım istemelerine yardımcı olabilirsiniz.

Kahramanlarınızın Becerilerini Geliştirin

Her oyuncunun kahramanlarını güncellemesi çok çok gerekli bir adımdır. Bu oyunda birçok kahramana sahip olacaksınız ve bunları zaman zaman güncellemeniz gerekir. Ek olarak, çanta, ayakkabı, gözlük gibi en iyi ekipmanlarla donatmanız gerekecektir. BlueStacks’in Çoklu Oturum özelliğiyle PC’nizin performansına göre aynı anda pek çok kahramanı geliştirebilir ve Makro tuş yardımıyla her birine otomatik görevler atayabilirsiniz.

Günlük Görevi Tamamlayın ve Ödülleri Toplayın

State of Survival, aynı zamanda size günlük görevi tamamlama fırsatı verir. Bu sayede görevin türüne bağlı olarak ödüller kazanırsınız. BlueStacks ile oynayıp, bu ödülleri takip ederek şansınızı artırın ve kazanan olun!