5 Adımda State of Survival Uzmanı Olun

state of survival

State of Survival, mobil strateji oyunları dünyasına yeni bir soluk getiriyor. Bu yazımızda nasıl hayatta kalabileceğinizi, ipuçları ve oyuna dair önemli bilgileri sizin için toparladık. Zombi kıyametinin üstesinden gelecek ve hayatta kalanlarla ideal şehrinizi inşa edeceksiniz. İşte sizin derlediğimiz ve uygulamanız gereken adımlar:

1. Seviyenizi En Kısa Sürede Yükseltmeye Odaklanın

Tüm strateji oyunlarında olduğu gibi, State of Survival’da en üst düzey binalara sahip olmak ilerlemeniz için son derece önemlidir.  Bu nedenle, asıl amacınız tüm binalarınızı maksimum seviyede tutmak olsa da, bazıları diğerlerinden daha önemli olduğu için önce birkaçına odaklanmanızı tavsiye ederiz. Birlik eğitim tesisleri, depolar, hastaneler, kahraman bölgeleri ve barikatlar en önemli olanlarıdır bunlara ek özen göstermelisiniz. Bununla birlikte, oyununuzu BlueStacks ile oynayarak mobile karşı pek çok avantaj elde edersiniz. Büyük ekranda klavye mouse ile oynamak size pek çok avantaj sağlar.

2. Birlikleri Sürekli Eğitin

Bu son derece önemlidir, çünkü birlikleriniz oyunun en önemli unsurudur. Bu nedenle daima birlikleri eğitmeli ve birlik eğitimi binalarınızı maksimum seviyeye yükseltmelisiniz. Birlikleri savaşa gönderirken, her zaman önce en iyisini göndermeyi ve şehrini savunmak ya da haritada kaynak toplamak için daha düşük seviyede olanları tutmayı unutmayın. Alternatif olarak, yalnızca kaynakları toplarken, en düşük rütbe birliklerini gönderin ve artırılmış savunma için elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın.

3. Hikaye ve Günlük Görevleri Tamamlayın

Oyunu hızlandırmak için – ama özellikle yol boyunca etkileyici ödüller kazanmak için hikaye görevlerini kontrol ettiğinizden ve en kısa sürede tamamladığınızdan emin olun. Bunlar, üssünüzü inşa ederken ve her türlü aktiviteyi gerçekleştirirken doğal olarak tamamlanacaktır. Görevleri tamamlamak ve sadece hikayelere sadık kalmak için beklemeyin: seviyenizi yükseltmeye ve oynamaya devam edin. Görevler toplandıktan sonra ödülleri toplayabilirsiniz. 

4. Aktif Bir İttifaka Katılın

State of Survival’da aktif bir ittifakın parçası olmak, genel refahınız ve ilerlemenizi kolaylaştırmak için hayati önem taşır. Sadece ittifak üyelerinden yardım alarak tamamlayabileceğiniz görevler değil, diğer tüm görevlere de odaklanarak çok daha hızlı ilerleme kaydedebilirsiniz. Dolayısıyla aktif bir ittifakın parçası olmak hayati önem taşır. 

5. İttifak Yardımı ile Araştırma ve İnşayı Hızlandırın

İttifakınızdan elde ettiğiniz bir diğer önemli destek de inşa ve araştırma sürelerinin düşük kalmasıdır. İttifakınızın hızlandırmalarını inşaat sürelerini ve araştırma sürelerini artırmak için kullanabilirsiniz. Yardım alarak bu süreyi çok daha aşağı çekebilirsiniz. BlueStacks’in çoklu oturum (multi-instance) özelliği ile aynı anda pek çok ittifaktan yardım alarak çeşitli hesaplarda farklı inşalar gerçekleştirebilirsiniz. 

State of Survival’ı BlueStacks ile Oynayın ve Oyuna Önde Başlayın

BlueStacks, Google Play Store’da yer alan tüm mobil Android oyunlarını PC’nizde klavye ve mouse ile büyük ekranda oynayabileceğiniz bir oyun platformudur. BlueStacks ile oynayarak rakiplerinize karşı büyük avantaj elde edersiniz. BlueStacks size ayrıca keymapping, macrolar, yüksek FPS, çoklu oturum/hesap, oyuna özel kontrol ve gelişmiş grafik ayarları gibi onlarca avantaj sağlar. Bu sayede siz de tüm rakipler karşısında kazanan olursunuz.