State of Survival’da BlueStacks Avantajlarıyla Uzmanlaşın

State of Survival son zamanların oldukça popüler bir mobil oyunu fakat siz bu deneyiminizi BlueStacks ile PC’nize taşıyabilir ve BlueStacks’in sağlayacağı pek çok avantajla oyunda uzmanlaşabilirsiniz. Bu yazımızda nasıl uzmanlaşabileceğinizi, nelere dikkat etmeniz gerektiğini sizin için listeledik. Fakat bunun öncesinde özellikle BlueStacks performans ayarlarınızı gözden geçirin ve özellikle ram ve cpu’yu maksimum seviyeye taşımaya özen gösterin.

Harekete Devam Edin

Özellikle bir görevdeyken ya da keşfedilmemiş bir bölgeye doğru hareket ederken ne olursa olsun hareketi sonlandırmayın. İlerleme sizin için oldukça önemlidir. Karakterinizi yürütmek için ekrandaki herhangi bir alanı tıklamanız yeterli olacaktır. Bu aşamada BlueStacks’in keymapping yani tuş eşleme özelliği sayesinde dilediğiniz herhangi bir tuşu da bu işlem için atayabilirsiniz. 

Haritayı Aktif Kullanın

Özellikle campaign modunda oynarken sol üstte konumuzunu gösteren bir haritanız olacak. Bu harita aynı zamanda nereden eşya bulabileceğinizi, virüs bulaşmamış kişi ve bölümleri size gösterir. Bu özelliği kullanırken sonuna kadar faydalanmaya bakın. BlueStacks’in strateji oyunlarında işinize yarayacak özelliklerinin başında gelen gelişmiş oyun kontrolleri sayesinde mouse hassasiyetinizi ya da klavye düzeninizi dilediğiniz gibi ayarlayın. 

Strateji Belirleyin

Saldırı esnasında karakterinizin nerede ve nasıl duracağını ayarlayın. Bu enfekte olmuş biriyle karşı karşıya kaldığınızda kahramanınızın vuruş/saldırı açısını önceden bilmenize yarayacaktır. BlueStacks ile oynuyor olmak size klavye ve mouse ile büyük ekranda oynuyor olmanın yanı sıra yüksek çözünürlük sunacaktır. Bu sayede karakterinizin açısını vb. çok daha rahat biçimde belirleyebilirsiniz. 

Köpeklerden Yardım Alın

Köpekler oyunda etkili birer yardımcı olabilirler. Enfekteler üzerinde etkili bir saldırı aracıdır ve aynı zamanda enfekte olduğunda da savunma hattınızın arkasına çekilerek iyileşir ve geri dönerler. 

Kule ve Bombalar

Kule ve bombalar doğru kullanıldığında size oldukça avantaj sağlar ve sizi öne geçirir. Bu iki aracı da kullanırken çevrenin farkında olmaya özen gösterin. Özellikle zombiler tarafından kolayca yok edilebileceklerini göz ardı etmeyin. Bombalar konusunda yerleşimlerine ek özen gösterin, yerleştirilme biçim ve detayları oldukça önemlidir. Her bombanın yere yerleştirildikten sonra patlaması birkaç saniye alır. Karşı tarafa maksimum zarar için buna dikkat edin.

Görevleri Tamamlayın

Görevler günlük ödüllerinizin bir parçasıdır. Çeşitli görevler tamamlayarak milestone’ların kilidini açan günlük ödül puanları kazanırsınız. Bu milestone’lar, ilerlemenize katkıda bulunan çeşitli diğer önemli özellikler sağlar. Diğer görevler ise bölüm bazlıdır ve her görevi nasıl tamamlayacağınız konusunda size doğrudan yol gösterir. Bu bölümlerinin tamamlanması oyunun hikayesinde ilerlemenizi ve daha büyük ödüller kazanmanızı sağlayacaktır.

Askerleri Tanıyın

Oyundaki askeri birlikler birbirlerinden farklıdır. Farklı askerlerin güçlü ve zayıf yanları vardır. Siz de bu güçlü ve zayıf yanların detaylarını önceden bilerek karşı taraf üzerinde önemli avantajlar elde edebilirsiniz. Ayrıca düşmana karşı ne tür bir birliğin ideal olduğunu deşifre etmenizi sağlayacaktır. Siz de daha güçlü askerlerin kilidini açmaya çalışın fakat unutmayın ki daha fazla asker aynı zamanda daha fazla yiyecek anlamına gelir, nüfusunuzu sürdürmek için yeterli çiftliklere sahip olduğunuzdan emin olun.

Kahramanlarınıza Seviye Atlatın

Kahramanların seviyesini yükseltmek, oyundaki ilerleme için oldukça önemlidir. Daha güçlü kahramanlar, daha ayakları yere basan bir oyun deneyimi demektir. 

State of Survival’ı BlueStacks ile Oynayın

BlueStacks, Google Play Store’da yer alan tüm mobil Android oyunlarını PC’nizde klavye ve mouse ile büyük ekranda oynayabileceğiniz bir oyun platformudur. BlueStacks ile oynayarak rakiplerinize karşı büyük avantaj elde edersiniz. BlueStacks size ayrıca keymapping, macrolar, yüksek FPS, çoklu oturum/hesap, oyuna özel kontrol ve gelişmiş grafik ayarları gibi onlarca avantaj sağlar. Bu sayede siz de tüm rakipler karşısında kazanan olursunuz.