Tiles Hop: EDM Rush Başlangıç Rehberi

Müzikli oyunların hayranıysanız, Tiles Hop’un en yeni arcade oyunu: EDM Rush kısa sürede favorilerinizden biri olacak. Kendinizi bir konserdeymişsiniz gibi hissettirecek yüksek kaliteli ses vaat ediyor. Ayrıca, müzikal yolculuğun tadını çıkarmanız için farklı türlerden 30’dan fazla şarkı mevcut. Tiles Hop’daki bu yepyeni deneyim: EDM Rush sizi nefes kesen ambiyans ve efektlerle dolu ritmik bir dünyaya çekecek. Hiç vakit kaybetmeden Mobil Oyun Haber’in Tiles Hop: EDM Rush ipuçları, püf noktalarına göz atalım!

Tiles Hop: EDM Rush’ı BlueStacks ile PC’ne İndir!

Ana Sayfayı Aşağı Yuvarlama

Telefonunuzda oyuna başladığınızda, oyunun kendisiyle aynı klasik stile sahip bir yükleme sayfası gösterilecektir. Gerçekten de, yüksek kaliteli müziği tam anlamıyla deneyimlemek ve oyun oynarken kendinizi rahatlatmak için kulaklıklarınızı kullanmak daha iyidir. Yükleme tamamlandığında, Tiles Hop: EDM Rush’ın Ana sayfasını göreceksiniz. Sol tarafta, oyun hesabınızı sosyal medya sitesine bağladıktan sonra Facebook’ta kendi profil resminiz olacaktır. Resmin yanında, şu ana kadar sahip olduğunuz Elmasların sayısını göreceksiniz. Profil resmine tıklamak sizi Tiles Hop: EDM Rush’taki en yüksek puanınızı kontrol edebileceğiniz Liderler Paneline götürür. 

Ayar Kontrol

Sağ ekranda Ayarlar için tipik dişli simgesi bulunur. Buna dokunmak sizi Tiles Hop: EDM Rush’ın Ayarlar ekranına götürecektir. En üstteki Dükkan, gerçek parayla Elmas satın almanıza izin verirken, alt kısımdaki Kredilerden oyunun arkasındaki yaratıcı kişilere göz atabilirsiniz. Tabii ki, onları açmak veya kapatmak için Ses ve Müzik sekmelerine bir kez dokunabilirsiniz. Aksine, Tiles Hop: EDM Rush oyununu tam olarak deneyimlemek için 11 farklı dil arasından seçim yapabilirsiniz. Daha sonra, Yardım sekmesine dokunarak oyunun nasıl oynanacağına dair hafızanızı tazeleyebilirsiniz. Oyun, herhangi bir arcade acemisinin oynaması için yeterince kolaydır.

Tiles Hop: EDM Rush’ı BlueStacks ile PC’ne İndir!

Dans Topu

Tiles Hop: EDM Rush’ta oyun moduna girmek için, hareket eden diske veya Giriş sayfasındaki şarkı sekmelerinden birine dokunmanız yeterlidir. Oyunun başlangıcında nasıl tekrar oynayacağınız size hatırlatılacaktır. Ekranda herhangi bir yere dokunduğunuzda oyun başlayacaktır. Ekranın üst kısmında mevcut oyununuzun skorları bulunur. Sizin tarafınızdan tamamlanan müziğin yüzdeleri de çaldığınızda belirtilecektir, böylece ne kadar çaldığınızı bilirsiniz. Ekranda tutmazsanız ve dans eden topu sürüklemezseniz, düz bir çizgide sekmeye devam edecektir. Bu nedenle, dans eden topu tutmaya ve sonraki adımlara sürüklemeye devam etmeyi unutmayın. Oynarken mavi Elmasları ve Sonsuz Mod’a girdiğinizde sarı Yıldızları toplamayı unutmayın. Kaybederseniz veya daha doğrusu, dans topunuz düştüğünde, size kısa bir reklam gösterilecektir. Bu, sadece oyuna devam etmek istediğinizde oldukça can sıkıcı olabilir. Yine de çoğu zaman bir video izleyerek veya 50 Elmas ödeyerek oyununuza devam etme seçeneğiniz vardır. Her müziğin sonunda, kaç Yıldız topladığınızı bileceksiniz. Puanınızı iyileştirmek istiyorsanız Yeniden Oynat düğmesi de vardır. Ayrıca, müzik becerilerinizi arkadaşlarınıza göstermek için Ana sayfaya geri dönmeyi seçebilir veya Paylaş düğmesini kullanabilirsiniz.