War and Magic: En İyi Kahramanlar ve Yetenekleri

war and magic heroes

En popüler strateji oyunlarından birisi olan War and Magic şehir kurma, bir ordu toplama ve en önemlisi de kahramanları doğru konumlandırma üzerine kurulu. War and Magic stratejisini kurarken doğru kahramanları seçmek ve onların yeteneklerini bilmek de önem taşıyor. Siz de War and Magic kahramanları ve onların yetenekleri hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için yazımızı inceleyebilirsiniz. 

War and Magic kahramanlarını seçerken oyunu bilgisayarınızın büyük ekranından daha rahat bir şekilde oynamanız da mümkün. Bunun için yapmanız gereken BlueStacks Android Emülatörü bilgisayarınıza indirmek. Bu sayede War and Magic ve daha pek çok Android oyuna bilgisayar ekranınızdan ulaşabilirsiniz. Oyuna mouse ve klavye sayesinde daha fazla hakim olabilir ve daha hızlı hamleler yapabilirsiniz. Ayrıca kahramanlarınızı seçerken BlueStacks’in çoklu oturum özelliği sayesinde oyunu birden fazla sekmede açarak avantaj sağlayabilirsiniz. 

Oyunda popüler olan birkaç kahraman ve onların en önemli yeteneklerini sizin için derledik!

Rose Mage

Polymorph: En önemli yeteneği düşmanları koyun haline getiren Polymorph becerisidir. Bu koyunlar saldıramaz ama herhangi bir hasar alırsa eski haline geri döner. 

Flame Strike: Bu yetenek özellikle yüksek seviyelerde yüksek düzeyde hasar verir. 

Wrath of the Dragon: Tüm düşman birimlerine büyük hasar veren bir özelliktir. Bu yetenek daha yüksek seviyelerde daha yüksek hasar verir.

Archangel

Blinding Art: Düşman birimlerini 2 tur boyunca kör eder. Kör birimler hareket edemezler fakat hasar aldıklarında bu özellik sıfırlanır. 

Purifying Smite: Tek hedef hasarı bulunur. Bu yetenek karanlık tip birimlere iki kat oranda hasar verir ve üstelik yüksek seviyelerde verdiği hasar daha da yüksektir.

Holy Light: Bu yetenek tüm müttefik birimleri iyileştirir, hatta ölüleri diriltir. 

Phoenix Knight

Steadfast Defense: Tüm müttefik birimler için savunmayı artırır ve her turda ilave bir karşı saldırı sağlar. Bu yetenek yüksek seviyelerde daha etkilidir.

Focused Strike: Tek hedef hasarı verir ve hedeflenen birimin savunmasını 2 tur azaltır. 

Rise From the Ashes: Bu yetenek ile sizin için savaşacak görkemli bir Anka kuşunu çağırır. Çağrılan Anka kuşlarının sayısı, müttefik birliklerin ölüm sayısı ile belirlenir. 

Druid

Summon Grizzly: Sizin için savaşmak üzere ayıları çağırır. Çağrılan ayıların sayısı Lord’un toplam saldırı gücü ile belirlenir. 

Starfire: Tek bir hedefe saldırabilir ve bir tur için sersemletme özelliği vardır. 

Rampant Growth: Hasar verir ve düşman biriminin etrafındaki alanı bir tur kuşatır. 

Panda Warrior

Stasis Seal: Düşmanı iki tur mühürlemenizi sağlayan bu yetenek oldukça kıymetlidir. Mühürlenmiş olan birimler herhangi bir eylemde bulunamaz veya saldırıya uğrayamaz. 

Haze: Hedef düşmanın saldırısından 2 tur için kaçınma şansı yaratır.

Drunken Fist: En fazla 3 hedef düşmana büyük oranda hasar verir.

Barbarian

Toughened Skin: Tüm müttefik birimlerin aldığı hasarı azaltmaya yardım eder.

Axe of Wrath: Tek düşman birimine saldırırken çifte hasar verme yeteneği vardır. 

Fury: Tüm müttefik birimlere daha fazla hasar verme yeteneği vardır fakat bu sırada müttefiklerin savunmasını azaltır.

War and Magic Oyununu BlueStacks ile Oynayın

BlueStacks, Google Play Store’da yer alan tüm mobil Android oyunlarını PC’nizde klavye ve mouse ile büyük ekranda oynayabileceğiniz bir oyun platformudur. BlueStacks ile oynayarak rakiplerinize karşı büyük avantaj elde edersiniz. BlueStacks size ayrıca keymapping, macrolar, yüksek FPS, çoklu oturum/hesap, oyuna özel kontrol ve gelişmiş grafik ayarları gibi onlarca avantaj sağlar. Bu sayede siz de tüm rakipler karşısında kazanan olursunuz.

Siz de War and Magic kahramanlarınızla hamle yaparken oyunu BlueStacks ile bilgisayar ekranından oynayın ve hızlı hamleler sayesinde oyunun kazananı olun!