War and Magic Savaş Stratejisi

War and Magic: Kingdom Reborn, iOS ve Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir mobil oyundur. Oyun popülaritesini gittikçe artırmakta dünyada milyonlarca hayran kitlesi kazanmaya devam etmektedir. Biz de Mobil Oyun Haber olarak, oyunda kolay hamlelerle hayata geçirebileceğiniz bir War and Magic Strateji Rehberi hazırladık.

War and Magic: Kingdom Reborn İttifak İpuçları

İttifakınıza katkı sağlamak için kaynak bağışlayabilirsiniz. İttifaktan ayrılmanız halinde, Storehouse’daki bağışladığınız tüm kaynaklar temizlenecektir. Bu nedenle İttifak Kaynağı ekside olacaktır. Belediye binası gerekli seviyeye ulaştığında Kristal ve Mücevher bağışlanabilir. Üye Sıralamasından bağış geçmişini kontrol edebilirsiniz. Bağış için yardım isteyebilir ve müttefikler tarafından bağışlanan askerleri alabilirsiniz. Müttefiklerin sonuçlarını ve yardım bilgilerini kontrol etmek için Sohbet’e tıklayabilir ve ardından gerekli kontrolleri sağlayabilirsiniz. Oyundaki bazı öğeler yalnızca Storehouse’a bağışlanabilir. Ardından müttefikler arasında takas edilebilirler. Bazı güncellemelerden sonra Storehouse’da yeni öğeler mevcut olacaktır bunu unutmayın.

Kahraman Özellikleri

Oyunda iki tür kahraman vardır: Magic ATK ve Physical ATK. Büyülü ATK’ya sahip kahramanların sihirli birimlerle savaşması önerilir. Bu, gücü ve güçlendirmeleri büyük ölçüde artırabilir. Kahraman seviyesini yükseltmenin birçok yolu vardır. Bunlardan ilki canavarları öldürmek veya Rock of Age’i ziyaret etmektir. İkincisi ise çevrimiçi ödül, gizli hazine ve paketlerden Hero EXP öğeleri almaktır. Ekipman, Kahraman Yıldız Derecelendirmesini artırmak için kullanılabilir. Ekipmanı şu şekilde elde edebilirsiniz: 1. Canavarları öldürerek 2. Şehir içinde Demircilik yaparak. Kahraman en yüksek yıldız derecesine ulaştığında, önce kahramanın seviyesini yükseltmeniz gerekecektir. Farklı kahramanların farklı becerileri vardır. Becerileri geliştirmek için kitaplara ihtiyaç vardır. Book of Order, Book of Darkness, Book of Templar ve Book of Nature gibi pek çok kitap türü vardır. Gelişim için bunları kullanabilirsiniz. Uzmanlığı yükseltmek için özel puan gereklidir. Puan, Kahraman Yıldız Derecelendirmesi yükseltilerek alınabilir. Özel puanlara odaklanmayı unutmayın.

Oyunda BlueStacks Ayarlarımı Nasıl Yapılandırmalıyım?

Öncelikle BlueStacks performansını artırmak için dikkat etmeniz gereken bir kaç önemli adımı sizinle paylaşmak istiyoruz. İlk adım olarak BlueStacks ayarlar menüsü altından ram ve cpu ayarlarınızı maksimum seviyeye getirin. Ayarlar sekmesi altında, motor ve performans bölümlerine giderek “özel” seçeneğini seçebilir ve BlueStacks hızınızı maksimum seviyeye taşıyabilirsiniz. Buna ek olarak da sanallaştırma BlueStacks performansı için oldukça önemli. Bilgisayarınızın sanallaştırmasının açık olduğundan emin olmanız gerekir. Son adım olarak da eğer PC’nizde yüklü bir antivirüs yazılımı varsa ya geçici olarak duraklatmalı ya da BlueStacks’e gerekli izinleri vermeniz gerekir. Bu sayede programı tam kapasite ve sorunsuz çalıştırabilirsiniz.

War and Magic: Kingdom Reborn’u BlueStacks ile Oynayın

BlueStacks, Google Play Store’da yer alan tüm mobil Android oyunlarını PC’nizde klavye ve mouse ile büyük ekranda oynayabileceğiniz bir oyun platformudur. BlueStacks ile oynayarak rakiplerinize karşı büyük avantaj elde edersiniz. BlueStacks size ayrıca keymapping, macrolar, yüksek FPS, çoklu oturum/hesap, oyuna özel kontrol ve gelişmiş grafik ayarları gibi onlarca avantaj sağlar. Bu sayede siz de tüm rakipler karşısında kazanan olursunuz.