6 Temel Adımla COD Mobil Uzmanı Olun

1. Grafik Ayarlarınızı Optimum’da Tutun

Telefonunuz Ultra HD grafikleri destekliyor ancak aynı zamanda düşük bir FPS elde ediyorsanız, grafik ayarını değiştirmeniz önerilir. Grafikleri HD veya orta düzeyde tutabilirsiniz bu sayede sorunsuz bir deneyim elde edebilirsiniz.

2. Doğru Atış Modunu Seçin

Call Of Duty Mobile size Basit ve Gelişmiş mod olmak üzere iki farklı atış modu sunar. Basit modda oynarken silahınız otomatik olarak ateşlenir. Gelişmiş mod ise uzman bir oyuncuysanız oynamanız tavsiye edilen moddur. Pek çok ayarı sizin yapmanız beklenir. Özellikle hedef ve ateş fonksiyonları tamamen sizin kontrolünüzde olacaktır.

3. Size En Uygun Karakter Sınıfı Seçimini Yapın

Battle Royale maçlarına girmeden önce karakter sınıfınızı seçmeniz gerekir. COD Mobil, size seçebileceğiniz 6 sınıf seçeneği sunar. Bunlar; Medic, Scout, Clown, Ninja, Mechanic ve Defender’dır.

4. Multiplayer Modunda Oynarken Uygun Drone’lardan Yararlanın

Karakterinizin gelişimine göre oyun size Drone ve füze verecektir. Özellikle çok oyunculu modda verilen İHA ve drone’lar düşman karşısında üstün bir etkinlik kurmanıza olanak sağlayacaktır. Bu avantajı mümkün olan en optimum seviyede kullanmaya bakın.

5. Silahlarınızı Düzenli Olarak Güncelleyin

Oyunda deneyim kazandıkça yeni silahlar verilecek ve bunların kilidi açılacaktır. Siz de düzenli olarak bunları yükseltmeyi ihmal etmeyin. Bunu yapmak silahınızı daha iyi hale getirecek ve düşmanlarınıza karşı önemli bir avantaj sağlayacaktır.

6. Helikopter Kullanımına Dikkat Edin

Call of Duty Mobile’daki battle royale modu, helikopter uçurmanıza olanak sağlar. Bununla birlikte, helikopteri, solo oynarken uçurmanız önerilir. Rakipleriniz helikoptere ateş edebilir ve helikopteri düşürebilir. Bununla birlikte, bölge küçüldüğünde, güvenli bölgeye hızlı bir şekilde ulaşmaya yardımcı olabilir. Bu sebeple bu hızlı değişkenleri iyi analiz etmeniz gerekir.

Gerçek oyuncunun kim olduğunu tüm oyunculara göstermek için yukarıdaki ipuçlarını kullanabilirsiniz. İyi oyunlar!