Call of Duty Mobile Oynamak için Ayarlarınız Nasıl Olmalı?

call of duty

Call of Duty Mobile günden güne popülaritesini artıran bir mobil oyun ve dünya üzerinde milyonlarca oyuncusu var. Biz de Mobil Oyun Haber olarak bu popüler oyunun ayarlarını nasıl ayarlamanız gerektiği konusunda sizlere yardımcı olacak bir yazı hazırladık. Öncelikle mobil cihazınızın ayarlarından başlayalım istedik. İPhone için Call of Duty Mobile sistem gereksinimleri: iOS 9 veya daha yenisini gerektirir, iPhone 5S’den sonraki telefonlarda çalışır; iPad Air’den itibaren çalışır; iPod touch (6. nesil ve 7. nesil) üzerinde çalışır. Android için Call of Duty Mobile sistem gereksinimleri: Android 5.1 veya üstünü gerektirir ve telefonunuzun en az 2 GB RAM’e ihtiyacı vardır. Cihaz depolama alanını hazırlayın: CoD: Mobile’ı yüklemek ve oyun verileri için yaklaşık 1,6 GB depolama alanına ihtiyacınız olacaktır, bu nedenle bir şeyleri temizlemeniz gerekebilir.

Arka plan etkinliklerini ve uyarıları kapatın

Cihazınızda bir oyun modunuz varsa, artık istemediğiniz bildirimleri azaltmak ve telefonunuzun performansını düşüren diğer işlemleri sonlandırmak için onu kullanma zamanı geldi. Call of Duty’den en iyi sonucu almak için telefonunuzun olabildiğince iyi çalışması gerekir.

Facebook veya Call of Duty hesap girişini kullanın

Girişler için ne yazık ki kullanıcı adı / şifre girişi yok, Facebook’u, Call of Duty Activision Hesabınızı kullanmanız veya misafir olarak oynamanız gerekiyor. Facebook girişini kullanırsanız, yeni bir telefon alırsanız veya örneğin bir Activision hesabında olduğu gibi bir tablette oynamak isterseniz profilinizi farklı bir cihaza taşıyabilirsiniz.

Kulaklığınızı bağlayın

Call of Duty: Mobile’ı kulaklıkla oynamak etrafınızda olup bitenlerin daha fazla farkına varmanıza yardımcı olur. Ayak seslerini tam olarak belirleyebilecek, susturulmuş bir keskin nişancı tüfeğinin sesini dinleyebilecek ve bunları net bir şekilde duyabiliyorsanız çok daha fazlasını yapabileceksiniz. Kulaklıkla oynamak profesyonel bir harekettir – veya stereo hoparlörleriniz varsa hoparlörleri sesini de açabilirsiniz.

İyi bir internet bağlantısına ihtiyacınız olacak

Evet, bu canlı çok oyunculu mod olduğu için çevrimdışı mod yoktur – oynamak için bağlı olmanız gerekir. Oyun çok fazla veri kullanmasa da siz yine Wi-Fi’ye bağlı kalmaya çalışın.

Parlaklığı artırın

Ne kadar parlaksa o kadar iyidir, bu nedenle otomatik parlaklığı kapatın, seviyeleri yükseltin ve görselleri değiştireceğinden “gece modu” veya “mavi ışık filtresinin” açık olmadığından emin olun. Telefonunuzda bir oyun modu varsa, autobrightness’ı devre dışı bırakmasını sağlayın.

COD Mobil’i BlueStacks ile Oynayın

BlueStacks, Google Play Store’da yer alan tüm mobil Android oyunlarını PC’nizde klavye ve mouse ile büyük ekranda oynayabileceğiniz bir oyun platformudur. BlueStacks ile oynayarak rakiplerinize karşı büyük avantaj elde edersiniz. BlueStacks size ayrıca keymapping, macrolar, yüksek FPS, çoklu oturum/hesap, oyuna özel kontrol ve gelişmiş grafik ayarları gibi onlarca avantaj sağlar. Bu sayede siz de tüm rakipler karşısında kazanan olursunuz.