COD Mobile’da Karakter Sınıfı Seçmek

call of duty

COD Mobil’de, Battle Royale maçına girmeden önce karakter sınıfınızı seçmeniz gerekecektir. Oyun size seçim yapabileceğiniz 6 farklı sınıf seçeneği sunar. Bu sınıflar size oyun içerisinde pek çok farklı avantaj sunar. Bu sebeple oyuna başlarken sizin için en uygun sınıfın hangisi olduğuna iyi karar vermeniz gerekir.

Call of Duty Mobile’ı BlueStacks ile büyük ekranda, klavye ve mouse ile oynayın!

Medic:

Bu sınıf size 2 özel destek verir. Bir tıbbi istasyon kurabilirsiniz. Bu da karakterinizin etrafında bir daire gibi olacak ve takım arkadaşlarınızı çemberin içinde durduklarında iyileştirecektir. İkinci destek, yere düştüğünde bir takım arkadaşını canlandırmak için karakterinizin% 25 daha az zaman almasıdır.

Scout:

Bu sınıf size ayrıca 2 destek sunar. Öncelikle bu sınıf, düşmanların ayak izlerini daha uzun süre görebilir. İkinci destek, size çevrenizdeki tüm oyuncuları vurgulanmış olarak gösterecektir. Ayrıca İzci’ler bunları renklendirilmiş pin’ler aracılığıyla görebilirler. 

Clown:

Clown sınıfı, çevresindeki herhangi bir düşmana saldırabilecek zombileri çağıran bir oyuncak bombaya sahip olur. Karakterin zombi karşıtı olması ve zombi farkındalık mesafesini 15 metreye kadar düşürebilmesi de bir diğer önemli özelliğidir.

Call of Duty Mobile’ı BlueStacks ile büyük ekranda, klavye ve mouse ile oynayın!

Ninja:

Bu sınıfı seçerek, herhangi bir yüzeye atılabilen bir kancası olan malzemeli bir karakter elde edersiniz. Ayrıca Ninja’nın ayak sesleri pek duyulmuz, böylece düşmanlar onu uzaktan duyamaz.

Mechanic:

Bu sınıf, düşmanlara EMP müdahalesi yapabilen, EMP uçağı fırlatma yeteneğine sahiptir. Ayrıca, ona artırılmış görüş sağlayan ve 80 metrelik bir yarı çaptaki tüm araçları düşmanlara karşı kullanabilen bir desteği vardır.

Defender:

İstediği yere dönüştürülebilir ve yanıp sönen bir kalkan yerleştirebilir. Ayrıca, mermiler haricinde, %20 daha az hasar alma yeteneği veren bir desteği vardır. Siz de bu özelliğini göz önünde bulundurarak kararınızı verebilirsiniz. 

Bir takım oyununda ileriye dönük doğru sınıf seçimi, stratejiler farklı sınıfların yeteneklerine dayanacağından çok önemli olacaktır. Takım modunda oynarken bir oyuna nasıl yaklaşmak istediğinize dair bir planınız olduğundan emin olun ve buna göre karakteriniz için uygun sınıfı seçin.

Call of Duty Mobile’ı BlueStacks ile büyük ekranda, klavye ve mouse ile oynayın!

Çok Oyunculu Modda Dronları Kullanın

Düşmanlarınızı öldürdüğünüzde karakteriniz için bir İHA, Drone ve bir füze verilecektir. Çok oyunculu modda oynarken silahları doğru zamanda kullanın. Füze size bir ekran üzerinde kontrol sağlar ve füzeyi düşmanlarınıza doğru yönlendirebilirsiniz. Füze, patlama yarıçapındaki tüm düşmanları öldürmenizi sağlar. İHA, düşman yönünde fırlatılabilir ve temas ettiği anda öldürür. Drone, düşmanınızın konumunu verir. Bu silahlar verildiğinde ve kullanmanız gerektiğinde uygun şekilde kullandığınızdan emin olun.

Mevcut Malzemelerinizin Kullanımında Uzmanlaşın

Call of Duty, geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Tüm bu malzeme ve silahların doğru kullanımı, zorlu bir durumda sıkışıp kaldığınızda size avantaj sağlayacaktır. Uzmanlaşın ve kazanın!

Call of Duty Mobile’ı BlueStacks ile Oynayın

BlueStacks, Google Play Store’da yer alan tüm mobil Android oyunlarını PC’nizde klavye ve mouse ile büyük ekranda oynayabileceğiniz bir oyun platformudur. BlueStacks ile oynayarak rakiplerinize karşı büyük avantaj elde edersiniz. BlueStacks size ayrıca keymapping, macrolar, yüksek FPS, çoklu oturum/hesap, oyuna özel kontrol ve gelişmiş grafik ayarları gibi onlarca avantaj sağlar. Bu sayede siz de tüm rakipler karşısında kazanan olursunuz.