AFK Arena Oynarken Yapılan Yaygın Hatalar

afk arena

AFK Arena günümüzün en çok tercih edilen oyunlarından birisi. Oyunda pek çok profesyonel olduğu gibi yeni başlayan pek çok oyuncu da var. Siz de oyuna yeni başladıysanız ve henüz uzmanlaşmadıysanız bazı hatalar yapmanız mümkün. Hesabınızı büyütmek ve seviyenizi ilerletmek için bazı hatalardan kaçınmanız gerekiyor. AFK Arena oynarken yapılan yaygın hatalar ve onları nasıl düzelteceğinize dair rehberimizi inceleyebilirsiniz. 

Acele Etmek

AFK Arena oynarken acele etmek gereksizdir. Oyuna yeni başladıysanız ve bir türlü seviye atlayamıyorsanız sabretmek en iyi seçenek. Kahramanlarınızın seviyeleri yükselene kadar biraz daha beklemelisiniz. Oyunda AFK’ye gitmek en iyi seçenek. AFK’ye gitmek, kahramanlarınızı yükseltmek için kaynak sağlar ve seviye atlamanıza yardımcı olur. Ayrıca oyun mekaniği ve takım kurma stratejileri hakkında daha fazla şey öğrenmeniz için yeterli zaman kazandırır.

AFK Arena’yı BlueStacks ile PC’nize indirin!

Mücevherleri Verimsiz Şekilde Harcamak

AFK Arena oynamaya yeni başlayan çoğu kişi düşük seviyeli ekipmanlara mücevherleri harcamayı tercih ediyor. Oysa ekipmanları alırken mücevher kullanmamak daha akıllıca bir seçenek. Çünkü bunun yerine, ekipmanları lonca jetonlarıyla satın alabilirsiniz.

Kahramanlar İçin Yanlış Ekipmanları Kullanmak

Oyunun ilk aşamalarındaysanız ve yalnızca düşük seviyede ekipmanlara sahipseniz bile, kahramanlarınız için doğru ekipmanları kullanmak oldukça önemlidir. Aslında yeni oyuncular için de doğru ekipmanları seçebilmek oldukça basit. Tanklarınız için yüksek savunma puanları ve hasar vericileriniz veya destekleriniz için yüksek saldırı puanlarıyla donatabilirsiniz.

AFK Arena’yı BlueStacks ile PC’nize indirin!

Yanlış Kahramanları Yükseltmek

Oyunun erken seviyelerinde pek çok oyuncu kahramanların özelliklerini, artılarını ve eksilerini tam olarak bilemez. Bu durumda da kahramanları rastgele yükseltir. Oysa ki her kahramanın özelliklerini bilmek çok önemlidir. En azından yükselmeye değer kahramanları bilmek önem taşır. Bu yüzden oyuna yeni başlamış bile olsanız kahramanlar ve onların özellikleri hakkında bilgi sahibi olun. 

Ekipmanları Yanlış Şekilde Yükseltmek

Oyunun başlangıcında Legendary / Elite ekipmanları yükseltmek hiç de zor değil. Ancak, gerçekten verimli mi? Ekipmanları yükseltmek için tonlarca altın ve geliştirme jetonu gerekir. Ne yazık ki, bu düşük seviyeli ekipmanlar uzun süre kullanılamıyor. Başlangıçta zayıf ekipmanları yükseltmek için çok fazla harcama yaptığınız için kahramanlarınızı yükseltmek için bile yeterli altına sahip olmadığınızı fark ettiğiniz zamanlar olacak.

AFK Arena’yı BlueStacks ile PC’nize indirin!

Dilek Listesini Dağıtmak

Celepogeans dışında neredeyse garantili olduğu için doldurulmuş iyi bir dilek listeniz olduğundan emin olun. Ayrıca bir kahramanın kopyasına zaten sahipseniz ancak gerçekten mecbur kalmadığınız sürece toplamda 8’den az kopya varsa onu değiştirmeyin. Yükselmek için bir kahramanın 8 kopyasına ihtiyacınız var.

Dilek listesi uzun vadeli bir yatırımdır. Bu nedenle, muhtemelen bu oyunu oynarken tüm zamanınız boyunca kullanabileceğiniz kahramanları ve kompozisyonları orada olan şey belirleyecektir. İstediğiniz kahramanlar olduğundan ve size yardımcı olacağından emin olun. Kahramanların yerini değiştirmek sizi geri seviyelere itebilir, bu yüzden büyük bir hata olmadığı sürece bunu yapmaktan kaçının.