AFK Arena Takımlar, Kahramanlar, Ekipmanlar ve İpuçları

afk arena

AFK Arena, Esperia isimli bir krallıkta geçiyor. Hikayede krallığı yok etmeye çalışan bir kötülük ve bu kötülüğe karşı savaşması gereken kahramanlar yer alıyor. Siz de bu kahramanlar ekibinin başında krallığı kurtarmaya çalışıyorsunuz. Oyunda pek çok farklı kahraman yer alıyor. Siz de bu kahramanlardan 5 tanesini seçerek ekibinizi oluşturabilir ve Esperia’yı kurtarabilirsiniz. Oyunda işinize yarayacak ve ilerleyen seviyelere daha hızlı ulaşmanızı sağlayacak ipuçları bu rehberimizde! Kahramanlarınız, kahramanlar takımınız ve görevlerinizle ilgili detaylar için rehberimize göz atabilirsiniz. 

AFK Arena’yı BlueStacks ile PC’nize indirin!

Kahraman Takımı

AFK Arena oyununda bir savaş ekibi beş kahramandan oluşur. Takımınızı zaferlere götürmek için güçlü bir takım oluşturmak ana hedefiniz olmalıdır. Bunun yanı sıra takımınızdaki kahramanların uyum içerisinde olması da çok önemlidir. 

Başlamadan önce kahramanlarınızın her birine vermek istediğiniz rolü düşünmelisiniz. İyi bir başlangıç stratejisi oluşturmak istiyorsanız güvenli kahramanları birliklerinizin başında tutabilir ve çevik kahramanlarınızı güç dolu tanklarda birleştirebilirsiniz. Bu yüzden de kahramanlarınızı belirli görevlere yerleştirirken onların özelliklerini dikkate almalısınız. 

Kahramanların Ekipmanları

Her bir kahraman oyunun başında dört parçaya kadar ekipman giyebilir. Bunlar silahlar, zırhlar, kasklar ve botlardır. Bazı gelişmiş ekipmanlar yalnızca belirli bir grubun kahramanları tarafından kullanılabilirken, genel olarak bu ekipman parçaları kahramanın uzmanlığına göre uyarlanır.

Ekipmanlarınızı geliştirirken AFK Arena’yı BlueStacks ile PC’nize indirip bilgisayar ekranınızdan oynayabilirsiniz. Bluestacks size mouse ve klavye oynama imkanı sunarak, hız ve çeviklik kazandırır. Üstelik büyük ekran sayesinde oyun deneyiminizi çok daha iyi bir seviyeye çıkarır. 

Görevler

AFK Arena kampanya ekranınızda yer alan görevler listesini tamamlamak size ekstra ödüller getirecektir. Ödülleri kazanmanız için gereken görevler 3 ana gruba ayrılır. 

  • Günlük Görevler: AFK Arena size her gün tamamlamanız gereken basit görevler sunar. Ödül kazanmak için her gün süre dolmadan önce elinizden gelenin en iyisini yaptığınızdan emin olun. Günlük görevlerinizi hızlı bir şekilde tamamlamak için AFK Arena’yı BlueStacks ile PC’nize indirip bilgisayarınızdan da açabilirsiniz. Bluestacks ile oyunu PC’nizin büyük ekranında keyifle oynayabilirsiniz. 
  • Haftalık Görevler: Günlük görevler gibi, genellikle tamamlanması kolay görevlerden oluşur. Bu sekmeye de düzenli olarak baktığınızdan emin olun. 
  • Kampanya Görevleri: Zaman sınırı olmayan bir görev grubudur. Kampanya görevleri size harika ödüller getirebilir.

Ayrıca görevler menüsünde görebileceğiniz başka öğeler de vardır ve bu öğeler de size ekstra ödül kazandırır. Bunlar çanta, e-posta ve arkadaşlardır.

  • Eşyalarınızı İçeren Çanta: Çanta, maceranız boyunca ilerlerken topladığınız tüm eşyalarınızı yerleştireceğiniz yerdir. Çanta ile birlikte kullanabileceğiniz iki tür nesne vardır. Bunlardan ilki ruh taşlarıdır. Yeni bir kahraman çağırmanıza izin verir. Bunları mümkün olan en kısa sürede değiştirmekten çekinmeyin. Tüketim maddeleri de çok ilgi çekicidir. Onları gerçekten ihtiyaç duyduğunuz zamanlar için saklayın.
  • E-postalar: AFK Arena’nın geliştiricileri veya oyundaki diğer oyuncular size e-posta gönderebilecek. E-postalarınızı açmayı unutmayın çünkü genellikle bu size ödül kazandırır.
  • Arkadaşlar: AFK Arena’da arkadaşlara sahip olmak size önemli bonuslar verir.