AFK Arena’da Nasıl Uzmanlaşabilirsiniz?

Mobil Oyun Haber olarak bu yazımızda, sizin için hazırladığımız AFK Arena’nın başlangıç ​​aşaması için en bilgilendirici ipuçlarını okuyacaksınız. iOS ve Android sürümlerini mobil cihazınıza indirebileceğiniz AFK Arena’nın temel stratejik püf noktalarını MobilOyunHaber’de sıraladık.

AFK Arena’yı BlueStacks ile PC’nize indirin!

Değerli Taşlar Nasıl Verimli Harcanır?

Öncelikle, elmasları yalnızca x10 Kahraman Çağrısı satın almak için harcayın. Elmaslarınızı Hero Essence veya Gears için harcamayın çünkü oyunun ilerleyen süreçlerinde onları zaten alacaksınız.

Kahraman Özünü Alın!

Mağazada Altın kullanarak her gün Kahraman Özü satın alın. Kahraman Özü, oyun boyunca sahip olmak isteyeceğiniz en önemli malzemelerden biridir. Kahraman seviyeniz sınıra ulaştığında Kahraman Özü gerekli olacaktır.

AFK Arena’yı BlueStacks ile PC’nize indirin!

Yeşil Kahramanlardan Kurtulun

Yeşil Kahramanları kaldırın. Yararsızdırlar ve onlara ihtiyacınız olmayacaktır. Bu yüzden onlardan kurtulmaktan çekinmeyin! Ranhorn → Rickety Cart → Retire Heroes’a gidin ve onları kaldırıp karşılığında Hero Essence alın. Oyunun ilerleyen bölümlerinde, otomatik olarak kaldırmak için Otomatik Kahramanları Yeniden Açmayı da aktive edebilirsiniz.

Hızlı Ödüllerinizi Gün Sonuna Kadar Saklayın

Oyunu birkaç saatte bir kontrol edebiliyorsanız, Kahramanlarınızı yükseltin, oyun Kampanyasında ilerleyin ve Hızlı Ödülleri yalnızca günlük sıfırlamadan hemen önce kullanın. Bunu yapmak, Hızlı Ödüllerden alabileceğiniz ödülleri en üst düzeye çıkarır çünkü oyunun erken aşamasında, bir günde birçok aşamadan geçebilirsiniz. Hızlı Ödüllerden alınan bu ödüllerle Kahramanlarınızı yükseltebilir ve birkaç ekstra aşamayı kolaylıkla geçebilirsiniz.

AFK Arena’yı BlueStacks ile PC’nize indirin!

Kahramanlarınızı Çok Hızlı Yükselmeyin

Açık bir nedeniniz olana kadar kullanmadığınız Kahramanları yükseltmeyin. Ayrıca onları bir sonraki seviyeye yükseltmek için bir Hero’nun birçok kopyasına ihtiyacınız olacaktır. Bu nedenle, bir Kahramanın yeterli kopyasına sahip olmadan yükselmek, gelecekte sizi sınırlayabilir. Kahramanlarınızı çok hızlı yükseltmemek, daha iyi kullanımlar için yem kahramanlarını kurtarmanıza da yardımcı olur.

Yeni Oyuncular için Güçlü Kahramanlar

Yeni oyuncular için en iyi Kahramanlar hakkında konuşmak çok zaman alabilir. Temel olarak oyunun erken safhalarında denemek isteyebileceğiniz en iyi Kahramanlar Saveas, Silvina, Golus, Brutus, Lucius, Khasos, Belinda, Nemora, Tasi, Ira ve Shemira’dır. Saveas, erken oyun için en iyi Kahramandır. Saveas edinmek kolaydır. Hasar vermenin yanı sıra hasar almama konusunda da harikadır. Saveas sizi 15. bölüme taşıyacak kadar güçlüdür.

AFK Arena’yı BlueStacks ile PC’nize indirin!

Sabırlı Olun

Oyunda ağır ama sağlam ilerlemek atabileceğiniz en ideal adımların başında gelir. Oyunu yavaş oynamanız gerekiyor. Ödülleri toplamak, Kahramanlarınızı yükseltmek ve oyun hikayesinde ilerlemek için oyunu birkaç saatte bir açın.